Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1000 mg sabah 1000 mg akşam kullanıyorum canım. 3 ay kullandım bende de işe yaramadı şimdilik.
Tesekkur ederim canim.Bendede ise yaramadi bi kac sene once kullanmistim biraz istahimi kesmisti sonra etkileri azalmisti bnde biraktim yine baslasammi bilmiyorum

Canım bilmiyorum hem adetlerim çok düzenli 28 günde bir oluyorum.hep böyleydi.yani adet kanamam da çok normal.bilmiyorum ne olacak bide bu klomen düzenimi bozmaz inşallah korkuyorum yani.ama mecburen kullanmaya başladım 10 gün kullanıcam günde iki kez

Hadi hay
Hayirlisi olsun canim. ALLAH GONLUNE GORE VERSIN

Başka bakalım canım etkileri nasıl olacak inşallah hayırlara vesile olur :)

Bilmiyorum ki bir kaç gün içinde ne varsa ya da yoksa çıkacak ama çok merak editörüm yarın adet günüm 3 gündür süren kaşık ve bel ağrım var

Üşüme ve akinti ne durumda canım? Çok bildiğimden degil de çevremden gördüklerimden soruyorum

Üşüme ve akinti ne durumda canım? Çok bildiğimden degil de çevremden gördüklerimden soruyorum
Canım ben bugün doktora gittim. Maalesef pko yasmini bırakınca coşmuş. Sağ tarafta ayrıca kist olmuş. Gebelik testi de yaptı negatif. Bu ay olmadı nasip bakalım. Haber vereyim istedim. Biraz bitkisel şeyler deneyeceğim. Hayıt tohumu duydum. Onu araştıracağım.

Hadi hayırlısı canım. Benimde şansım bir ay sonraya kaldı. Üzülmeyelim diyorum ama dün ağlama nöbeti geçirdim gece. İçime ata ata patladım gitti. Hayıtı geçen ay içtim ben. Bu ay civanperçemi içiyorum. Faydasını gören çok bende çok inanarak içiyorum. Soğan kürü denemiş miydin kisti olanlara çok iyi geliyormuş.

P pkoluolmak anladım canım benim Hayıt civan percemi ve soğan suyu nu çok duydum. Ben de büyük ihtimal bidahaki aya soğan suyu na başlarım tabi bu ay bi bitsin. 28.gundeyim ben de ne koyu cizgi ne yumurtlama akıntısı yakalayamadım henüz.

Esrdbkkk önce kendi psikolojimiz bebek sonra inşallah gelir zaten. Birsürü şey araştırdım pko çocuğa engel değil canım boş yere üzüyorsun kendini En hayırlı zamanda gelir inşallah hepimizin bebisleri

Canım ben bugün hayıt suyuna başladım. Hayırlısı bakalım pkolulara çok iyi geliyormuş

Canım ben bugün hayıt suyuna başladım. Hayırlısı bakalım pkolulara çok iyi geliyormuş

Ben düne kadar bu otlara guvenmiyodum dün gece biraz araştırırken bi yüksek lisans tezi buldum onu okudum haliç üniv. 'den birinin tezi. Pko ve beslenme tarzından bahsediyo. Hayıt otu nun adını görünce çok sasirdim. Fsh ve lh hormon
Dengesini kuruyormuş. Tezi yükleyemedim ama ana sayfa ekran görüntüsünü aldim google da aratıp indirip inceleyebilirsiniz bence güzel şeylerden bahsediyo.

Eklentiler

• Screenshot_20171216-233519.png
    59 KB · Görüntüleme: 53
Evet bi araştıralım hayıt ile ilgili hep olumlu sonuçlar duydum. İnşAllah bize de şifa olur

Kizlar ben civanpercemi otunu 18 yasimda bile iciyordum. Adetimi duzenliyordu. Ama cocuk icin bi faydasini goremedim. Hatta uzun sure dogum kontrol hapi ictigim icin pko yok olmustu. Civanpercemi aslanpencesi ve cobancantasi isimli ot kürunu denedigim ay pko ortaya cikti. O yuzden bende ise yaramadi. Ama hayit i cok duydum. Dr ilac tedavisine basladigi icin denemedim.

Bendede pko var ama ben bu ovulasyon testine güvenemiyorum bikeresinde 6li olandan aldm 14 .gun cift cizgi koyuya yakindı bende pik yapmasini beklerken 15gun yine ayni 17gun gittikce siliklesti sonra aradan 10gun gecti doktora gttm ultrasonda kucuk yunurtlama hucreleri goruyorum dedi saydim adetten tam 29gun sora yumurtlamisim test dogruyu gostermemis anlicaginiz yaniltti beni
bende doktora sordum duzensiz adetin var kucuk kistlerin var ama sag yumurtalik temiz dedi takip gerekebilir daha sonra gtmedm 6ay oldu hala tık yok inofolik combi kullaniyorm smdi ins faydasi olr
olmazsa doktordan takip isteyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…