Aşılama PKO VE İLK AŞILAMA DENEYİMİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, merak ettim sonucunuz nr oldu ? Umarım güzel haber vardır.

Merhaba, merak ettim sonucunuz nr oldu ? Umarım güzel haber vardır.
Malesef negatif. Biraz strese bağlıyorum biraz da sanırım aşılama tam vaktinde olmadı gibi geliyor. Normal döngüm 35 gün. Normalde 20. 21. Günler ovulasyon testinde pik yapıyor. 2 kutu gonal f kullanmama rağmen 14.gun 15mm e ulaşmıştı yumurta boyutu. 16. Gün çatlatma iğnesini vurundum 18. Gün aşılama günü 17mm idi o şekilde aşılama yapıldı. Tam olgunlaşmadığı için tutmamış da olabilir bilemedim. Rabbim ne zaman derse o zaman olur hayırlısı hakkımızda

Canım naptın test yaptırdın mı hayırlı haberler olur inşallah

Benim ilk deneyimimdi ilk kez çatlatma iğnesi kullandim tutmadı birde tekrar denemek istersen regly tarihinin 2.gunu gel demişti ben o tarihlerde şehir dışında olmak durumundaydim bugünde bitti regly o yüzden bu ay bir şey denemek istemiyorum eğer olmazsa tekrar hastalnirsam gidicem doktora nasip bakalım

Benim de öyle ilk deneyimimdi. Bı adet dönemi bekle 2. Adet döneminde gel dedi doktorum. O yüzden mecbur bekliyorum 20 Haziranı. Bu ay da denemeyi bırakma ama belki ilaçların etkisiyle doğal olarak olur aşılamasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…