- Konu Sahibi 1aycaaktasssg
Amiin inşallah hepimiz için dua ediyorum sabretmeye çalışıyorumYok canım yapma az daha sabır bende bugün aşılama oldum inşallah pozitif sonuç alırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah hepimiz için dua ediyorum sabretmeye çalışıyorumYok canım yapma az daha sabır bende bugün aşılama oldum inşallah pozitif sonuç alırız rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ne güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim çalışıyorum dükkanımız var ama malesef kapandık bizde şuanda kötü denk geldi bu döneme sende aşılama mı yaptırmıştın kaçıncı gün bıgünUmutsuzluğa kapılmak yok stres yaptığımız için olmuyordu bu zamana dek. Düşünmemeye çalış odak noktanı değiştirmeye çalış canım. Acele de etme Rabbim vaktinde sağlıkla hayırlı olanı gösterecektir içini ferah tut. Çalışıyor musun bilmiyorum ya işle kafanı meşgul tut ya da hobi ile dikkatini dağıtmaya çalış ve sakın olumsuz bişey düşünme. Çok mutlu ol kendini mutlu hissettirecek ne varsa yap. Eşim çiçek almıyordu ben kendime gittim çiçek aldım mesela psikolojik bir savaş bu. Kazanmak için de güzel ne varsa ona odaklanmalıyız sonuçlar güzel olacak inşallah
Merhaba aşılama öncesi ve sonrası süreciniz nasıl geçti..bende düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirimBende aynı durumdayım aşılama yaptırdım ve 9. Günüm 14. Gün kan testi yaptırmamı soyledi doktor ama sabredemiyorum içim içimi yiyo göğüslerim hiç olmadığı kadar sizliyo kasiklarimda belimde ağrı var adet ağrısı gibi ama içimden bi ses nedense sürekli hamile değilsin diyo kafam allak bullak
Canım benim ilk işlem yapılırken sızım oldu eve geldim hafif kanamam oldu şimdi sürekli lekelenme var o kadar başkada yok hayırlısı tabiki herkes farklı...Aşılama sonrası nasıl belirtilerin oldu
İlk aşılaman mı testin sonucunu haber verirsin babada inşallah pozitiftirCanım benim ilk işlem yapılırken sızım oldu eve geldim hafif kanamam oldu şimdi sürekli lekelenme var o kadar başkada yok hayırlısı tabiki herkes farklı...
İlk canım inşallah hep birlikteİlk aşılaman mı testin sonucunu haber verirsin babada inşallah pozitiftir
Hiç öyle düşünme. Bebek nasibiyle gelir derler. Bende ilk aşılamamı oldum 30 Nisan'da. Bugün 6. Gün oluyor. Daha 8 gün var çok belirtim yok. 2 gündür yumurtladığım taraftan hafif aralıklı ağrılar oluyor ama çok minnak ağrılar. Hayırlısı inşallah Umudum çok. Bugün Hıdırellez günü. Dualar edelim bol bol. Rabbim önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallahNe güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim çalışıyorum dükkanımız var ama malesef kapandık bizde şuanda kötü denk geldi bu döneme sende aşılama mı yaptırmıştın kaçıncı gün bıgün
Bugün yaptım test ama negatif cıktı günümü bekliyorum artık yapacak bişeyim yok adet olursam zaten yok demektir olmazsam vardır artık umutlanıp hayal kırıklığına ugramaktan bıktımCanım idrar testi yapıp sürekli negatif gördüğümüz için malesef psikolojimiz bozuldu ve iç sesimiz bizim duygularımızıda alt üst etmiş durumda valla güzel haberlerinizi bekliyorum.
Aşılama tedavisi için adetin 2. Günü gittim kan verdim ve usg ye girdim sonuçlarıma bakıldı klomen verdi doktorun dediği şekilde kullanmak çok önemli bu arada ben alarm kurmuştum aynı saatte içmek için sonra doktorun dediği tarihlerde yumurta takibi icin gittim her gittigimde kan verdim progesteron ve e 2 hormonunu takip ettiler ve yumurta ne kadar büyümüş diye baktılar istenilen boyuta ulaştığında söyledikleri tarihte ve saatte catlatma iğnesi yaptim iğneden 36 saat sonra da aşılama yapıldı 25 30 dk kalkmadım sonrasında normal hayatına dönebilirsin dediler duş alacağım zamanı söyledi ama sanırım ben yanlış anladığım için ilk gun duş aldım ikinci günüymüş burda okudum sen benim yaptığım hatayı yapmaMerhaba aşılama öncesi ve sonrası süreciniz nasıl geçti..bende düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
Evet ben 2ay önce yaptırdım canımKızlar ben daha yaptırmadım aşılama da ondan önce yumurta çatlatma tedavisi gördünüz mü
Bende bu ay yaptıracam da geçen ay kullandım ilk yumurtamda gelişti çatladı da ama olmadı pkoyum bende doktorum tekrar yumurta çatlatma tedavisi ama bu sefer aşılama da yapalım dedi inşallah olur bu ay Rabbim hepimize nasip etsin inşallahEvet ben 2ay önce yaptırdım canım
Allah yardımcın olsun hepimize nasip etsin inşallah insan psikolojik olarak sağlam kalmakta zorlanıyor çok stresli süreçler hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBende bu ay yaptıracam da geçen ay kullandım ilk yumurtamda gelişti çatladı da ama olmadı pkoyum bende doktorum tekrar yumurta çatlatma tedavisi ama bu sefer aşılama da yapalım dedi inşallah olur bu ay Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bugün 11 ama ben dün adet oldum daha erkendi zamanı vardı çok şaşırdım her zamanki gibide değildi tutmadı yani benim asilamam sağlık olsun yapacak bişeyim yokTeşekkür ederim:) peki şuan aşılamanın kaçıncı günündesiniz..
Bugün 11 ama ben dün adet oldum daha erkendi zamanı vardı çok şaşırdım her zamanki gibide değildi tutmadı yani benim asilamam sağlık olsun yapacak bişeyim yok