• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama PKO VE İLK AŞILAMA DENEYİMİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam bende 30 Nisan'da ilk aşılamayı oldum. İlk 2 gün kasık ağrım oldu. 3.gün ayaklarımın altında müthiş ısınma hissettim sanki ateş üstünde yürüyormuşum gibi. Sonra bir şey kalmadı. Bugün büyüyen yumurta tarafında hafif pıt pıt hareket hissettim ama uzun sürmedi. Progestan kullanıma devam ediyorum. İnşallah olumlu sonuç alırız 🤲🏻
Merhaba, merak ettim sonucunuz nr oldu ? Umarım güzel haber vardır.

Merhaba, merak ettim sonucunuz nr oldu ? Umarım güzel haber vardır.
Malesef negatif. Biraz strese bağlıyorum biraz da sanırım aşılama tam vaktinde olmadı gibi geliyor. Normal döngüm 35 gün. Normalde 20. 21. Günler ovulasyon testinde pik yapıyor. 2 kutu gonal f kullanmama rağmen 14.gun 15mm e ulaşmıştı yumurta boyutu. 16. Gün çatlatma iğnesini vurundum 18. Gün aşılama günü 17mm idi o şekilde aşılama yapıldı. Tam olgunlaşmadığı için tutmamış da olabilir bilemedim. Rabbim ne zaman derse o zaman olur hayırlısı hakkımızda 🤲🏻

Merhaba kızlar bende bugün ilk catlatma ignemi oldum pko hastasıyım 5 gün femara ve asprin kullanıp gittim büyüdüğünü söyledi bugün iğne olup birde progestoron verdi pazartesi tekrar kontrolüm var kasık ağrısı var şuanlık inşallah hayırlı haberler alırız
Canım naptın test yaptırdın mı hayırlı haberler olur inşallah

Benim ilk deneyimimdi ilk kez çatlatma iğnesi kullandim tutmadı birde tekrar denemek istersen regly tarihinin 2.gunu gel demişti ben o tarihlerde şehir dışında olmak durumundaydim bugünde bitti regly o yüzden bu ay bir şey denemek istemiyorum eğer olmazsa tekrar hastalnirsam gidicem doktora nasip bakalım

Benim ilk deneyimimdi ilk kez çatlatma iğnesi kullandim tutmadı birde tekrar denemek istersen regly tarihinin 2.gunu gel demişti ben o tarihlerde şehir dışında olmak durumundaydim bugünde bitti regly o yüzden bu ay bir şey denemek istemiyorum eğer olmazsa tekrar hastalnirsam gidicem doktora nasip bakalım
Benim de öyle ilk deneyimimdi. Bı adet dönemi bekle 2. Adet döneminde gel dedi doktorum. O yüzden mecbur bekliyorum 20 Haziranı. Bu ay da denemeyi bırakma ama belki ilaçların etkisiyle doğal olarak olur aşılamasız.

Back