- 2 Ocak 2008
- 1.249
- 17
- 39
- Konu Sahibi sudeyoncaa
Herkese slm.. Ben 8 aylık evliyim evlendiğimden beri kasık agrısı çekiyorum ve eskidende oldugu gibi adet düzensizliği ve tabii bebekde istiyorum. Pzt. günü dr. gittim şikayetlerimi söyledim benden pelvik usg ve horman tahlili istedi. Ultrason sonucu: rahimde bir sorun yokmuş sadece çok ufak kistler varmış ama mühim birşey değil iyi huylu dedi bunun adı pko sendrouymuş. Hormon tahlilimde ise total testesteron (erkeklik hormonu) en yüksek 0,75 olması gerekirken bende 0,80 çıktı.Sonra bana iki tane hap yazdı biri diane 35 diğeri aldactone.. Dr.sordum bunlar dogum kontrol hapımı diye dr. kızım sen çocuk düşünmüyormusun dedi bende evet dedim. Ee o zaman ssana niye dogum kontrol hapı yazim dedi.Eczaneye gittim alırken eczacıya sordum dogum kontrol hapıymış.Şimdi kafam çok karıştı ben çocuk istediğim halde bana neden dgmkntrlhapı verdi hemde 6 ay kullancakmış. Hormonu düzelten bir ilaç ama başka bi tedavisi yokmu hemde bana dgmkntrolhapı değil demişti.. Fazla ilgilenmedi sanırım diyorum.Başka dr.mı gitsem acaba ? Burda yazan arkadaşlardan okumuştum şeker ilacı veriyorlarmış bebek düşünenlere..Üff bana neden böyle yazdı anlamadım.Lütfen sizce ne yapmalıyım yardım edin. Sizce pko sendromu ve hormon bozukluğum olsada hamile kalamazmıyım