pko ve hamile miyim acaba?

seorpia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
106
0
96
40
İzmir
Arkadaslar kafam cok karisik.pko hastasi oldugumdan adetlerim duzensiz.ancak bugune dek en fazla 39 gunde adet gordum ki o da bir onceki adetimdi ve 30 hazirandi.
O gunden beri hala adet gormedim.iki idrar testi yaptim negatifti.dr um bir hafta daha beklememi hala gelmemisse ilac verecegini soyledi.bir hafta gecmeden adet sancilarim basladi nasilsa olucam diye aramadim drumu.fakat 5-6 gundur kuvvetli adet sancilari cekmeme ragmen hala adet olmadim.
Bilhassa gece ve sabaha karsi sancilarim siddetleniyor.o kadar ki kesin geldi diyorum yok.goguslerim sis ve sizliyor.Ancak burda enteresan olan sanci tum gun surmuyor.araliklarla devam ediyor.mide bulantisi bir kere yasadim.

Boyle bir durum yasayan var mi aranizda?Yardimci olursaniz cok sevinirim birkacgun daha gelmezse dr a gidicem...

Cnm bnde pko hastasiym bunu evliliqimin 2 senesinde oqrendm. Adet tarihime 1 hafta kala kahve rengi akintm bsladi adet gunum gcti hala btmedi on gun surdu ve gttiqmde pko vr ddi dktr kucuk kucuk kistler doluydu karnimda . Ve yumrtlama sorunum vrmis onu ogrndm. Her pkonun blrtileri herkzde aynj dql . Ve adetlerm duZnszdi bnmde 3 5 qun qecikirdi. Sdce bznde hc gckmzdi. Ama 3 sene bebeqm olmadi hp test yptm ngatf... Snr tedavylen oldu sukurler olsnki ilk tedavide kaldim. O yuZdn doktora qorunmedn anlayamzsn Ttlim. Bnmde cok agrm sancm olurdu gecikince ara ara . İste herkezde
Bir olmuyo. Ama dktora gt derimmm..

Son düzenleme:
Canim cok tesekkur ederim cevabin icin..allah anali babali buyutsun ne guzel..tedavi olarak sana ne uygulandi?dr a gidicem birkac gundaha adet olmazsam.ama birturlu adetin gelememesine takildim bende..sancim var gogusler sis ortada bisi yok;(

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin..allah anali babali buyutsun ne guzel..tedavi olarak sana ne uygulandi?dr a gidicem birkac gundaha adet olmazsam.ama birturlu adetin gelememesine takildim bende..sancim var gogusler sis ortada bisi yok;(

Amin cnm saqol. İlk klomen ve folik asit verdi yumrta takibi yapti. Gyt guZel cvp sonuclr aldm . Ama bebis olmadi. Snr sogan suyu ictm olmadi. İncir ictm ters tepti.snr hsg cekildm nisan ayinda . Mayis 13 adet oldm ve yine klomen ve folik asit bide ecopirin vrdi. Ve o ay hamile kaldm tatlim. Benimde qelmezdi test yprdm negatf herkesde belirtiler ayni olmuyo tatlm .

Son düzenleme:
belkı hamilesındır.bende 39-40 güne bir adet olurdum ilkez bu ay 50 gün oldu adet olamadım benımde arada sırada sancım gelıyordu.hamıleyımdır belkı dıye ilaç fln hiç kullanmadım idarar testı yaptım bı kaçkere negatifti.doktor hap verdi o şekilde adet oldum.ama sen hemen hap kullanma bence cunku hamıle olabılrsın benım göğüste sısım ve bulantım yoktu.

Cevabin icin cok saol canim...bende hamile olabilirim diye ilactan uzak duruyorum.midem bir kere bulandi ama goguslerim felaket durumda...hala adet olamadim

Arkadaslar dr a gittim ve kesem gorundu:)ancak bebek yok;(son adetime gore 7haftalik olmasi gereken goruntu 5 haftalik gebelik goruntusunde...dr 10 gun daha bekleyip tekrar bakalim dedi.bir de bu duruma sasirdi.
Benim zaten adetlerim duzensiz.ortalama 35 gunde oluyor.yani gec yumurtluyorum.ben bu duruma bagliyorum siz ne diyorsunuz?
35 gunde bir adet goren bir kisi 35-14=21.gun yumurtluyor.ben o siralar hamile kaldiysam hakikaten 5 haftaliga denk geliyor.Sayisalciyim da biraz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…