- 2 Mart 2016
- 71
- 26
- 8
- Konu Sahibi yenigeliinnn
Kızlar herkese merhaba.. Şöyle anlatayım; Öncelikle benim adetim cok düzensiz yumurtalıklarımı kontrol ettirmistim normalin 3 rakam altındaydı biraz tembellik varmıs. İlk adet gördüğüm zamandan beri hep düzensiz. En fazla 3 kere aynı gününde geldigi oldu. Bazen erken gelir bazen de gecikir. En son adetimi nisanın 11 inde gördüm. Yani şu anda 19 gün gecmis durumda. Gectigimiz hafta pazartesi idrar testi yaptım negatifti. Ve perşembe günü eşimle korunmadık. Bebek düşündüğümüz için değil birden oldu. Hamile olma ihtimalim varmı. Hala daha hiç adet belirtim yok. Adetim gelmemeye devam ederse ne zaman tekrar test yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer ummadığm zamanda hamile kalırsam da cok sevinirim cünkü aslında cok istiyorumm:):) Herkese simdiden tesekkürler.
Tekrardan merhaba,
Okuyan gören varsa lutfen yardimci olsun Allah rızası icin, kafayi yemek uzereyim 4. ye idrar testi yapiyorum negatif. Dedigim gibi su anda tam 2 ay 5 gun adetim gecti. Mayısın 26sında esimle korunmasız iliskiye girdik. Eger duzensiz olan yumurtam 26 sinda catladysa yani iliskiye girdigimiz gün ve su anda hamileysem 20 gunluk olmasi lazim bu idrarda cıkması gerekirmiydi? Yarin kan testi yaptrcam Allahım ins hamileyimdir esim de nasil heyecanlandi... 2 gundur öğürtüm cok var şişkinlik mide bulantisi ve dun serili yattim kolumu kaldiramadim ve cok agrilarim oldu, belirti mi bilemiyorum.Lutfen birileri yardmci olsun kimse yardim etmiyo cok dua edicem bu mubarek gunde...
Tekrardan merhaba,
Okuyan gören varsa lutfen yardimci olsun Allah rızası icin, kafayi yemek uzereyim 4. ye idrar testi yapiyorum negatif. Dedigim gibi su anda tam 2 ay 5 gun adetim gecti. Mayısın 26sında esimle korunmasız iliskiye girdik. Eger duzensiz olan yumurtam 26 sinda catladysa yani iliskiye girdigimiz gün ve su anda hamileysem 20 gunluk olmasi lazim bu idrarda cıkması gerekirmiydi? Yarin kan testi yaptrcam Allahım ins hamileyimdir esim de nasil heyecanlandi... 2 gundur öğürtüm cok var şişkinlik mide bulantisi ve dun serili yattim kolumu kaldiramadim ve cok agrilarim oldu, belirti mi bilemiyorum.Lutfen birileri yardmci olsun kimse yardim etmiyo cok dua edicem bu mubarek gunde...
Son düzenleme: