Gebeliğe Hazırlık PKO ve Gebelik Süreci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var

Ben de pko luyum 14 aylık evliyim ve korunmadigim halde gebelik oluşmadı daha napsam acaba adetlerim çok duzensiz ilaçsız asla olmuyorum binde bir olurum tesadüfen oda onun dışında genelde ilaç kullanıp olurum son adet tarihim de 20 ağustostu yine ilaçla olmuştum bekliyorum ama ne gelen var ne giden sanki geçtiğimiz hafta sonu yumurtladim gibi pazar 12 den sonra pazartesi 12 den sonra değerlendirdik o kadar sizce olmuş mudur biseyler yarın kan testi yapsam çıkar mı varsa da yoksa da yardımcı olur musunuz

Merhaba kızlar pko da yumurtlama tembelliği olduğu için işimiz zorlaşıyor. Döllenme ve çatlaması için yumurtanın olgunlaşıp belli bir büyüklüğe gelmesi gerekiyor. Ama pko da yumurta fazla gelişemediği için çatlama olmuyor. Sizlere tavsiyem doktorunuza danışıp tedaviye başlamanız. Ben 15 aylık evliyim 11 aydır deniyorduk. Klomen kullandım 2. Denenmem de hamile kaldım 5+5 haftalık hamileyim şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…