Gebeliğe Hazırlık PKO ve Gebelik Süreci

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy evet hatlar karışmış kusura bakmayın 2 ay önce kan değerlerimde troid fazla çıktı 4.44 çıkmıştı onunda tesadüfen öğrendim zaten

Evet canım kilo problemim yok adeti bekliyorum zaten doktorumda adetin 2. Veya 3.günü gel demişti ilaç yazacak galiba
Hayr adetin ikinci üçüncü gününde hormon testi yapılıyor en doğru sonuç Ozaman gösteriyor ondan gel demiştir

Bende soğan kürü uyguluyorum. İlk ay adet 3 gün önceden geldi. Bu ay belirtileri var ama bir türlü adet olmadım.2 gün gecikti

Amin amin sağol. Darısı başına inşallah. Çok stres yaptığın zamanda baya gecikme oluyor pkoda. İnşallah herşey gönlünce olur

Sağlıkla gelsin inşallah abla soğan kuruylede oluyo diyorlar doğrumu bende pkoluyumdda bide abla 3 gün önce midem asiri bulandi bulandıracak biseyyde yenememiştim bugun de yani sekilde bide bulasik yoka4ken falana belim çok ağrıyor ne dersin bir test yapiyimmi

Amin canım sağol. Valla ben de soğan kürü 1 ay yaptım, bana pek bir faydası olmadı. İstersen sen dene çünkü her bünye farklı tepki veriyor. Pko da adet ağrısı gibi ağrılar ara ara hep oluyor. Sen yinede yap için rahat olsun. İnşallah vardır bebiş yoksada sıkma canını sen elinden geleni yap. Gerisini Allah'a bırak. O vakti ve zamanını biliyor.

Kaç kiloydunuz üç ayda 12 kilo verdiniz

Pko'lu olup doğal yollarla kalan kişiler o süreci anlatabilir mi? Belirtileri vs .. :)
Ben tek ilişki ile hamile kaldım. Hatta doktor hamile kalmada problem olabilir demişti ama çok şükür olmadi. Âdetlerim çok düzensiz değildi en fazla 3 4 gün oynama olurdu. Pko ile ilgili mıdır bilmem ama benim ilişkiden 4 gün sonra göğüs hassasiyeti başladı. Onun dışında hiç belirti olmadi. Ta ki 6. haftaya kadar.

Ayyy ne kadar şanslısın :) Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Merhabalar bende pcosum, 6 aydır gebelik istiyorum. Adetlerim asiri duzensiz 45 50 günü buluyor, ovulasyon ile takip ediyorum ve suan inofolic başladım doktor tavsiyesi ile. Önümüzdeki ay tekrardan gideceğim doktora bakalim ne dicek, pcos ta adet duzensiz oldugu icin yumurtlama takibi cook cok onemli bence, mutlaka guvenilir testlerden takip edilmeli. Sogan suyunu bende yaptim hiçbir ise yaramadi bende de. Bunyeden bunyeye değişiyordur illa ki. İnsallah güzel haberleri veririm

Ayy evet hatlar karışmış kusura bakmayın 2 ay önce kan değerlerimde troid fazla çıktı 4.44 çıkmıştı onunda tesadüfen öğrendim zaten
şimdi durumlar nasıl canım inşallah iyi haberler vardır bende de PKOS var ama adetim düzenli kilom 53. bende de troid de sıkıntı vardı ilâçlar kullandım inşallah düzelmiştir tahliller yapılıyor aşılama düşünüyorum sen naptın

Canım ben çatlatma iğnesi yaptım 22 ağustos şuan 5 haftalık hamileyim darısı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…