• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko ve duphaston ilaç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
28
Merhaba arkadaşlar 2016dan beri pkoluyum 2.5 aylık evliyim adetlerim duzensiz bazen ilacla bazen kendim oluyorum bazen hic olmuyorum çocuk istiyoruz bunun için kadın doğuma gittim sağ overde kistler var hamileliği engellemez dedi adet sökmek ve bebek tutsun diye duphaston diye bi ilaç verdi sabah aksam 1er tane kullanan varmı ise yarayan ve ne zaman bırakmam gerek söylemedi ne yapmam gerek adet gelince mi birakicam yoksa sürekli mi kullanicam soru işaretleri kaldı kafamda korkuyorum çocuğum olmucak diye iki aydır düzenli ilişkimiz var korunmuyoruz çok umutluydum ama olmadı.ayni durumda olan varmi

Canim Dupaston adet sokturucu ilac.hamile kalmak icin degil vaktinde adrt olmuyorsan kullan.Hamile kalinda evet dupaston bebegon iyi tutunmasi icin kullanilir.Ama dupastonla hamile kalinmaz.ben evlendigim aydan adet duzenim bozuldu iki ayda bir dupastonla adet oluyordum.iyi bir ilac ilac bitince adetim basliyordu iyi bir ilac fakat cocuk istiyorsan adet bitdigi gunden sogan kuru dene.15 gun kullan malesef bende pko maduruyum sogan kuru denedigim ay hamile kaldim

Soğan suyunu nasıl kullandin göbek bolgemde kilom var onu da veremiyorum off napicam ben

Doktorum benimde bu ay klomen+ duphason verdi duphasonu adet döngümün 17. Gün başlıcam sabah aşkam bitene kadar içicem bebek oluşursa iyi tutunsun diye verdi bebek oluşmazsa da adetinin gelmesini sağlıyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..

Doktorum benimde bu ay klomen+ duphason verdi duphasonu adet döngümün 17. Gün başlıcam sabah aşkam bitene kadar içicem bebek oluşursa iyi tutunsun diye verdi bebek oluşmazsa da adetinin gelmesini sağlıyor hayırlısı olsun hakkımızda inşallah..
Mrb oznur hanim dr banada duphaston verdi faydasini gordunuz mu.masallah hamilesiniz Allah saglicakla kavustursun.hemen hamile kaldiniz mi

Back