PKO ultrasonda gorunur mu?

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Kizlar kardesimin bir sorunu var su sorusuna bakar misiniz?

19 yaşında ve bekarım.Adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve adetimin 5.günü hormon testi yapıldı.fsh:9.31 Lh:19.45 prolaktin :27.01 çıktı.doktorum ultrasona göre polikistik olmadığımı fakat değerlerimin bu hastalık yönünde olduğunu söyledi.1 ay kullanmam için dostinex adlı ilacı verdi ve ilaç bitiminde tekrar gelmemi ve tekrar test yapıcağını söyledi değerlerim normale dönmezse doğum kontrol hapı vereceğim dedi.fakat ilaç bitiminde doktorum izinli olduğu için gidemedim başka bi doktora gttiğimde hiç test yapmadan eski sonuçlarıma göre polikistik over dedi ve 1 ay boyunca kullandığım dostinex adlı ilacın ne etki yaptığına bakmadan doğum kont hapına başlamamı söyledi sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

eğer doktorunun izni çok uzun sürmeyecekse onu bekle madem 1 ay kullanıp değerlerine bakacak onu bekleyebilirsin ama ilaç bitiminden doktorun gelmesine kadar çok vakit varsa onu bilemem

genelde usten bakınca bellı olmaya bılır hele bı de kılon varsa altan bakınca net gorulur ama bekarsın ve ozel olucak ama bakıreysen bunu bakamaz ancak usten anlaması gerekırr kılon varsa ver pco dan kurtul ALLAH sıfa versın cnm

canım ben bekarken idrara sıkışık olarak ultrasona girerdim. ve çatlamamış yumurtalar görünürdü. doktorum söylerdi. vajinal ultrason kadar net olmasa bile karından bakılınca görülür.

kardesim duzgun vucut ve normal kilolu 157 boy ve kilosu 48.. sisman deil bide. ultrasonda gozukmemis ama degerler nasil lh ve fsh??+

mrb ben burda yeniyim pko ne demek ve birde klomen kullanıcıları varmı yardım lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…