Pko tedavisi

Mavimorumsu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
60
37
8
33
Herkese merhaba yaklaşık 5 6 ay once adet olmadığım icin doktora gttim.hormon testi yapti.kist var pko dedi.tarlusal verdi adet olunca gel dedi.gttigimde değerlerim normaldi kistte kaybolmus dedi.sonraki 2 ay faln adet oldum.ama bi aydr yine olmuyorum.tekrar doktora gidip hap kullanmali miyim acaba

İlaçsız adet olduğunuzdaki hormon testi doğru sonucu verir size . İlaç hormonları düzenliyor adet oluyorsunuz hormon testinizde doğal olarak normal çıkıyor . Bende siz gibi ilaçsız adet olamazdım . Söktürücü kullanıp adet olup doktora giderdim hormon tahlilim normal çıkardı . Birde ilaçsız adet oldum gittim lh ve testosteron hormonum yüksek çıktı

Merhaba adet oldum şükür ilac kullanmadım pko boyle duzenszlik yapiyo galiba

Merhaba,bana doktor pko var demiyorum rahmin ve yumurtaliklarin normal ama pko ya yatkınlığin var sakın kilo alma dedi, neye dayanarak bir insanın yatkınlığı olup olmadigi anlasilabilir...bileniniz var mı acaba ?

Merhaba,bana doktor pko var demiyorum rahmin ve yumurtaliklarin normal ama pko ya yatkınlığin var sakın kilo alma dedi, neye dayanarak bir insanın yatkınlığı olup olmadigi anlasilabilir...bileniniz var mı acaba ?
Kilo aldığında bir insanın yumurtalıkları yavaş çalışır adet düzensizliği başlar belki buna dayanarak demiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…