- Konu Sahibi tatli.cadi
-
kızlar bende pko rim.1 kızım var.onu doğurduktan sonra mı pko oldum bilmiyorum.adetim düzenli ama diğer bütün belirtiler var.1 sene tedavi gördüm .ilaçlara cvp vermiyosun dedi dr tedaviyi bitirdi.1 sene korunma hamile kalmazsan gel dedi.2 yıl oluyo bunu söyliyeli.daha yeni 2. bebek için çalışmalara başladım.bakalım olcak mı
arkadaşlar bişi sorucam pko da ultrasonda mutlaka kistler devamlı var mı çünkü bende de seneler önce pkodan şüphelendiler ama sonra gittiğim zaman hormonlarım düzenliydi ultrasonda da bişi çıkmadı benim adetlerim düzensiz bi de tüylenme var onun dışında problemim yok acaba ben de de mi pko var
Evet canim p.tesi haftaya
selam kızlar dün gece adet oldum birazdan dr umu arıycam üfff ne sinir bir durum
kızlar adet görünce ruh haliniz nasıl oluyor ben üç dört gün kendime gelemiyorum ne kadar kendimi alıştırsamda buna engel olamıyorum galiba bunları aşmak için bir uzmandan destek falam almak gerekecek
selam hanımlar bende pko hastasıyım,5 aydır tedavi görüyorum ve bu ay hamile kaldım fakat daha hamileliğime sevinemeden 5 gün önce bebişimi kaybettim.çok üzgünüm......aranızda hamile kalıpta ilk aylarda düşük yapan varmı............yardımmmmmm edinnn
slllmmm..kimse yokmu burda???naber kızlar??
4 yıl bitti :)2 yılda öncesi var. beraber 6 yılı bitirdik :)sen kaç yıldır evlisin cadıcım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?