- Konu Sahibi tatli.cadi
-
canım doktoruna güveniyosan sorun yok.Sakin olmanı tavsiye edicem ama ben bu konuda pek becerikli değilim umarım sen sakin davranmayı başarabilirsin
canım tedavisini ona göre belirliyor zaten çocuk istiyorsan yumurtlamayı uyarıcı ilaç veriyorlar eğer istemiyorsan doğum kontrol hapı ile tedavi ediyorlar.hamile kalma şansın tabiki var tadavi ilaç yoluyla oluyor.ben dr a hamile kalabilirmiyim dediğimde bana güldü her zmn şansın vardır dedi.amaç zaten doğla yolardan hamile kalmayı sağlamak tek üzücü tarafı kesin bir çözümü yok yani bebek sahibi olduktan sonrada pko devam ediyor.ben inanıyorum ki bebeğimiz olacak dr sana herhangi bir ilaç falan verdimi
tatlım ilk dr um ultrasonla baktığında pko in var dedi hsg de tüplerim tıkalı çıktı tüpleri açmak için laparoskopi yaptı tüpleri açtı ameliyattan sonra yumurtalıkların çok sağlıklı dedi pko yokmuş ben yanlış görmüşüm dedi...ben kendim acabamı diyorum ama kıllanma falan yok bende... şimdiki dr um zaten başdan beri söylüyo sende pko yok diye...benim derdim pko olan arkadaşlardaki belirtiler gögüslerimden sütte gelmiyo mesela
bide
hamile kalma ihtimalimiz yüzde yediymiş dorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?