• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO PROBLEMİ OLUP SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR

pko lu değilim ama bugun itibariyle soğan suyu mucizesine inananlardanım :) yaklaşık bir senelik denemeden sonra bu ay 15 gün uyguladım ve bugün hamile olduğumu öğrendim :)
bende soğan kürü yaptm şmdi aslan pençesi çayına başladm fakat 1 ay adetm gecikti ara ara test yaptm ama negatf sol kasığmnda ağrı var dnden beri acaba adet olmadan hamile kalablrmym

merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4

Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz??? klomen kullandım dün doktora gittim adetimin 10. günü 2 yumurta oluşmuş boyutu 12 mm olmuş..gecen ay adetin 10. günü yumurtam 20mm olmuştuu ama döllenme olmadı.. neden bu ay büyümedi anlamıyorum...((( cuma günü tekrar kontrole cagırdıı sizce büyürmüü?? birde klomen kullanırken bitkisel kür kullandım..acaba onlarmı etkiledi.(((

valla canım ben soğan kürünü uyguladım 2 ay. Söyle ki sadece kistim gitti ki zaten her ay kistler regli ile gidiyor. Başka sonuç alamadım. Klomene başladım ilaç içmek istemiyordum ancak mecbur kaldım :KK43:
klomenle hamile kaldın mı bende kullanıyorum bu ıkıncı kullanısım bakalımbu ay olcakmı beklıyorum.Dün akşam sogan kürü yaptım kusmaktan öğürmekten boğazım şişti yapamıcam galiba. nasıl içiyosunuz :(

ben klomen kullanıp hamile kalanlardanım..bi oğlum var.tekrar hamile kalmak isiyorum ve soğan kürünü denedimm.şimdi bekliyorum..hamile kalırsam burdan tekrar tyazacam..ama sizde ümidinizi yitirmeyin..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Merhaba atkadaslar bende 2 defa asilama denedim ama sonuc negatifti. Simdi ucuncuye ugrasiyoruz bu da tutmazsa direk sogan kurunu deneyecegim. Hadi hakkimizdan hayirlisi

valla kızlar bende klomenle hamıle kaldım 5 haftalık hamıleyım Allah yardımcımız olsun ınsalalh kucagımıza almayıda nasip etsin.

Kızlar merhaba 7 aydır bebiş için uğraşıyorum baştan aşağı bütün yorumlarınızı okudum. 2 ay klomen kullandım yumurtam oluştu ama rahim filminden sonraki ay yumurtalarım büyümedi. Bugün öğrendim inanılmaz moralim bozuldu. tüplerim de açık sıkıntım yok ama pkoluyum bende. önümüzdeki ay adetten sonra iğne ile büyütme yoluna gidelim dedi doktorum. aranızda kullanan varmı?

MERHABA Arkadaşlar; tam 14 yıllık PKO hastasıyım. ve 14 YIL boyunca Diana35 kullandım. Şuan 26 yaşındayım, 5 aylık evliyim. İlaçların yan etkilerini öğrenince bırakıp kendim bu hastalığı yenmeye karar verdim. Daha önce ilacı bıraktıgımda ilk ay adetim gelir, daha sonraki aylar hiç bir belirti olmazdı. 8 ay boyunca ilaç kullanmadıgım için HİÇ adetim gelmediği olmuştur. Öncelikle kilo verdim. 66 kilodan 57-58 lere düştüm. İnsülin direncim biraz yüksekti bir süre ilaç kullanımıyla ve dikkatli beslenerek insülin direncimi kırdım. Şekeri, yağlı yiyecekleri, kötü hayat tarzını bir kenara bırakıp, spora başladım, yürüyüş yaptım, hiç balık yemeyen ben haftada 2 gün somon yemeye başladım. Omega 3 de almak gerekir. Ve SOĞAN SUYU..... İlaçları bıraktıktan sonra tahmin ettiğim gibi ilk ay adet oldum. 2.ay bekledim ama gelmedi. CİVANPERÇEMİ çayına başladım sabah akşam 1 bardak içtim. Biraz hareketlenmeler başladı ama kanama olmadı. Daha sonra soğan suyu içmeye karar verdim. sabah akşam aç karnına her gün taze olarak uyguladım. 10 gün boyunca. Sonra böbreklerimi yormamak adına bıraktım. Bu süreçte duygu durum karmaşaları, kasıklarımda ağrı, hassasiyet gibi şeyler de yaşadım. Ve civanperçemini tekrar uyguladım 2.gün pembelikler gelmeye başladı. Ve şuan tam anlamıyla oldum. Bu benim için bir MUCİZEydi. çünkü 14 yıl boyunca 1 kere bile ilaçsız adet olmadım. Normalde forumlara yazmayı sevmem ama kendi kendime eğer bu uygulamalardan sonra adet olmayı başarırsam diğer bayanlar da faydalansın diye burdan yazıcam demiştim. İnşallah birilerine faydam dokunur. Çünkü yaşadıklarımız zor şeyler. Buarada tüylenmelerim vardı çenemde. İlaç kullanmadıgımda hemen tekrarlardı saçlarım dökülürdü, sivilce çıkardı. Şimdi kontrol altına aldıgımı düşünüyorum. İnşallah diğer ay da 10 gün kadar bu uygulamaları yapıcam ve tamamen düzene girsin 6 ayda 1 yine soğan suyu içebilirz. Sizlere de bol şans diliyorum. İnanın, uygulayın, kurallarınız olsun, yılmayın.. :) SEVGİLER.....

MERHABA Arkadaşlar; tam 14 yıllık PKO hastasıyım. ve 14 YIL boyunca Diana35 kullandım. Şuan 26 yaşındayım, 5 aylık evliyim. İlaçların yan etkilerini öğrenince bırakıp kendim bu hastalığı yenmeye karar verdim. Daha önce ilacı bıraktıgımda ilk ay adetim gelir, daha sonraki aylar hiç bir belirti olmazdı. 8 ay boyunca ilaç kullanmadıgım için HİÇ adetim gelmediği olmuştur. Öncelikle kilo verdim. 66 kilodan 57-58 lere düştüm. İnsülin direncim biraz yüksekti bir süre ilaç kullanımıyla ve dikkatli beslenerek insülin direncimi kırdım. Şekeri, yağlı yiyecekleri, kötü hayat tarzını bir kenara bırakıp, spora başladım, yürüyüş yaptım, hiç balık yemeyen ben haftada 2 gün somon yemeye başladım. Omega 3 de almak gerekir. Ve SOĞAN SUYU..... İlaçları bıraktıktan sonra tahmin ettiğim gibi ilk ay adet oldum. 2.ay bekledim ama gelmedi. CİVANPERÇEMİ çayına başladım sabah akşam 1 bardak içtim. Biraz hareketlenmeler başladı ama kanama olmadı. Daha sonra soğan suyu içmeye karar verdim. sabah akşam aç karnına her gün taze olarak uyguladım. 10 gün boyunca. Sonra böbreklerimi yormamak adına bıraktım. Bu süreçte duygu durum karmaşaları, kasıklarımda ağrı, hassasiyet gibi şeyler de yaşadım. Ve civanperçemini tekrar uyguladım 2.gün pembelikler gelmeye başladı. Ve şuan tam anlamıyla oldum. Bu benim için bir MUCİZEydi. çünkü 14 yıl boyunca 1 kere bile ilaçsız adet olmadım. Normalde forumlara yazmayı sevmem ama kendi kendime eğer bu uygulamalardan sonra adet olmayı başarırsam diğer bayanlar da faydalansın diye burdan yazıcam demiştim. İnşallah birilerine faydam dokunur. Çünkü yaşadıklarımız zor şeyler. Buarada tüylenmelerim vardı çenemde. İlaç kullanmadıgımda hemen tekrarlardı saçlarım dökülürdü, sivilce çıkardı. Şimdi kontrol altına aldıgımı düşünüyorum. İnşallah diğer ay da 10 gün kadar bu uygulamaları yapıcam ve tamamen düzene girsin 6 ayda 1 yine soğan suyu içebilirz. Sizlere de bol şans diliyorum. İnanın, uygulayın, kurallarınız olsun, yılmayın.. :) SEVGİLER.....
canim bilgilerin icin cok tesekkurler. bende 19 yasinda basladim dane 35 kullanmaya yaklasik 5 yil kullandim. sonra biraktim hic bi faydasini gormuyorum diye. gercekten de her birakmamda da hic adet olmadim. simdi 29 yasindayim evliyim. bebek istiyoruz. 3 asilama denedim olmadi. simdi bende adetimin bitmesini bekliyorum sogan kurunu yapmak icin. adet bitsin hemen baslayacagim yani. senin yazinda bana ayri bir heyecan verdi. ilaclar beni mahvetti. cok kilo aldim bende spora basladim bu arada. bende hic balik yemezdim haftada bir balik yemeye basladim. bu arada AVAKADOda yumurtaliklara cok faydaliymis canim dogal seyleri sevdigin icin yazdim onuda tukutebilrsin iki gune bir tane. insallah bende bu ay sogan kuru ile adet olurum... Rabbim bir an once kurtarsin bizi bu illetten

Merhaba arkadaşlar!
Ben durumumu yazayım belki yardımcı olur bazılarına. Yaşım 28 ve 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoz bende ilk doğal tedavi uygulamak istedim ve incir kürü uyguladım. İnciri uyguladığım ay adetim 45 günde geldi. Normal zamandada 30 günde falan adet oluyordum zaten. Doğum kontrol hapını bırakınca tamamen adet düzenim bozuldu =(. İncir küründen sonra doktora gittim kan tahlilinin sonucunu alasıya anam ağladı diyebilirim
. Yurt dışında yaşıyorum henüz düzgün bir jinekoloji rastlamadım (birdaha gitmem bu doktorada). Bende mikro polikistikover varmış vede progesteron hormonum hafif düşükmüş. Hemen soğan kürü uyguladım 15 gün adet bitiminden 7 gün sonra. Soğan kürünü uygularken okadar umutluydum ki aynı zamanda forumlarda daha önce bu kürü uygulayanların yazdıklarını okuyordum. Hamile kalan arkadaşları görünce seviniyordum ama bazı yazılanları okuyunca da üzülüp ağlıyordum =( soğan kürünün son günleri su gibi akıntım geldi vede bi kaç gün devam etti. Tabi ben içim temizleniyor diye çok sevindim. Kür uygulamasından tam 15 gün sonra iş yerimde adet olmuşum gibi akıntı geldi lavaboya gittiğimde pembe akıntı olduğunu gördüm. Ben adet olcam diye seviniyorum oooo ilk kez adetim erken geldi diyorum kendi krndime. O pembe akıntıdan sonra en fazla 2 gün çok az kahverengi akıntılarım oldu (detay için kusura bakmayın). Ben tabi seviniyorum bu yerleşme kanaması tamam hamileyim sanırım diyorum (bu cümleyi yazarken bile sanki hamile kalmışım gibi heyecanlanıyorum :)). Nerdeee o kanamadan sonra ne adet geldi ne bebek!!! Tam 6 tane idrar testi yaptım 2 günde bir test yaptım :)
En sonunda gidip kan tahlili yaptım ve sonuç negatif. İyiki telefon edip öğrendim sonucun negatif olduğunu yoksa orda kesin ağlardım =( kantahlilinden sonra adetim in derdine düştüm :( aradan 50 gün geçti adet olmadım. En son gittiğim jinekolok bana adetim in 3üncü gününden itibaren almam için klomid (türkçesi klomen sanırım) yazdı ama ben adet olamadım ki başlayım ilaçlara :( tekrar araştırırken testere dişli aslan pençesini buldum araştırdım bugün 4üncü günüm kahverengi akıntım gelmeye başladı inş adet kanamamdır. Bu arada en son 03/12/2015 te adet gördüm siz hesaplayın kaç gün geçmiş aradan. Soğan kürünün son gününden bu tarafa meryem süresini de okuyorum inşaAllah faydasını görürüz. Tüm bebek isteyenlere Rabbim nasib etsin!. Bu arada önümüzdeki perşembe 04 şubat özel gebelik uzmanı bi doktordan randevu aldım bakalım neler olacak. İnşaAllah doğal yöntemlerle hamile kalabilirim.

Bak arkadaşım pKOlu olup hamile kalıp doğuran yok mu? Senin nasibinde ne varsa o olacak. Beni yanlış anladın ve Hakkımı helal etmiyorum cidden. Benim demek istediğim pKO da hamile kalmakla iş bitmiyor dikkat etmemiz gerektiği yönündeydi. Benim uyarımı resmen hamileleri çekemeyen biri olarak yazdığımı düşündünüz. Asıl ben sizi Allah'a havale ediyorum. Evlat Acısını bir başkasında isteyecek kadar acımasız Değilim, zaten artık size cevap da yazmayacağım. Ben haddimi bilirim. Hoşçakalın.

Öncelikle aradan baya zaman geçmiş ama yinede yazayım dedim :) hamile kalan bayana coook mutlu oldum gerçekten :) diyer bebeğini düşüren bayana üzüldüm ama düşüğü engellemek için testere dişli asla. Pençesini öneriyor saracoğlu tavsiye ederim belki sizinde gerek kalmamış tır ama belki okuyan olursa faydam olsun istedim.

Back