Ben bayadır buralara uğramamıstim.
Bende pcosluyum. 1 buçuk yaşında kızım var.
Şimdi şöyle anlatayım nasıl oldu. Bilinçsizce yapmışım ama bu yaptığımin bir anlamı varmış.
Öncelikle 2 yıl doktor kapılarında oyalandim. Hep olumsuz düşüyor, sıra gelmedi diye hastaneyi terk ediyordum. Aşırı sinir sahibi olmuştum. Benim eski konuları okursaniz hastayım diye istenmemiştim bir de hamile kalamıyordum hersey üzerime geliyordu resmen.
2 yılın sonunda daha çok duaya sarıldım. içime bi ferahlık geldi. Bir gün aşırı derecede yağmur yağıyordu. Yağmurun altında durdum ve Allahim benim bebeğim olacak mı dedim yağmur bir kaç saniyeligine daha da hızlandı . Tekrar sordum yine aynı şey oldu, bi daha sordum yine sanki Allah benimle yağmur aracılığı ile konuşuyor gibiydi. O kadar ferahlamistim ki. O an Beynimdeki olmazları bir kenara bıraktım. Artık olumlu düşünmeye başladım. Doktor bana letrezol verdi ilk kullanımda işe yaradı. Çünkü ben olumlu düşünüyordum.
1 sene sonra kendimi araştırmaya adadım. Çekim yasası, olumlamalara merak saldım. Meğersem ben çekim yasasını kullanmışım.
İstediğimi kendime çekmişim. Bunun en önemli altın kuralı İsteğinin gerçekleşeceğine emin olmak, o şekilde dua etmek. Kalpte şüpheye yer vermemek. Her yağmuru degerlendirin, altında dua edin rahmandan yeni kopmuş gelmiş taneciklerin hatırına dualar edin ve hiç bir zaman olumsuz düşünmeyin. Vücudum kist üretebiliyorsa bu kisti yok edebilir. Sivilce kadar basit Sivilce çıkar ve geçer .. öyle düşünün. Ayna karşısına geçip hamile gibi davranın, test yaptığınızı hayal edin çift çizgi görün, doğuma gittiğinizi hayal edin. O anları yaşayın inanın çok işe yarıyor. Ben hergun ayna karşısında hamile taklidi yapardım.
Olumlamalar dinleyin. Meditasyon yapın kök çakranizi şifalandirin, tıbbı vazifeleri de yerine getirin bunlar sadece destekleyici şeyler olmalı.
Aspirin ile kanseri yenen insanlar var plesabo etkisi. Neye şifa yüklerseniz o size şifa olacak. Insagramdan zatenoldu sayfasını takip edin. Oradaki şifalı gorsellerden yararlanin. Ben çok faydasını gördüm keşke hamilelik için uğraşırken karşıma ciksalardi dedim.