• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko olup klomen progestan ve glifor kullanıp hamile kalan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de beklemedeyim normalde bugün adet olmam lazım ama olmadım daha adet belirtisi olarak bel kasik ve karın ağrısı var sanırım yine olmadı 4 gün önce test yaptım negatif çıktı yine hüsran ama hayırlısı olsun :KK61:

Buraya yazmayı unutmuşum ben ayın 19 'unda adet gördüm kahverengi şekilde geldi adetim sanırım kiste çevirdi bir yandan seviniyorum sanırım düzene giriyor adetim inşallah bu ay olur bu ay hiç bisey kullanmıyorum sadece glifor ve gyno ferro sanol diye vitamin ve folikasit birarada onu kullanıyorum bakalım sonuçlar ne :KK64:

Buraya yazmayı unutmuşum ben ayın 19 'unda adet gördüm kahverengi şekilde geldi adetim sanırım kiste çevirdi bir yandan seviniyorum sanırım düzene giriyor adetim inşallah bu ay olur bu ay hiç bisey kullanmıyorum sadece glifor ve gyno ferro sanol diye vitamin ve folikasit birarada onu kullanıyorum bakalım sonuçlar ne :KK64:
bu bahsettiğiniz seker ilaclarını doktora sormadan içsek sıkıntı olu mu

bu bahsettiğiniz seker ilaclarını doktora sormadan içsek sıkıntı olu mu
Canım dr a daniş mutlaka ama ben şu an bıraktım kullanmayı gereksiz yere kullanmışım şeker insulin felan her şey normal cıktı şeker ilacindansa inofolic combi kullanmanı tavsiye ederim benim onunla gebelik oluştu ama düşük oldu malesef tekrar kullanacağım ama

Canım dr a daniş mutlaka ama ben şu an bıraktım kullanmayı gereksiz yere kullanmışım şeker insulin felan her şey normal cıktı şeker ilacindansa inofolic combi kullanmanı tavsiye ederim benim onunla gebelik oluştu ama düşük oldu malesef tekrar kullanacağım ama
sizdede pko var değil mi

Ben de 10 aylık evliyim. Pkoluyum. Böğürtlen kökü suyu ve özellikle bal tarçın çörekotu karnımda hareketlenme sağladı bakalım sonucu görcem adetim gecikirse. Ilaçlardan evvel bence bitkisele başvurmalıyız ilaç en son çare olmalı
siz o kurlerın etkısını gördunuz mu

Back