Gebeliğe Hazırlık Pko olup klomen progestan ve glifor kullanıp hamile kalan var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TemelinSafinazi

🌸B.K~78.65🌼G.K~69.20🌺H.K~59🌹
Pro Üye
17 Haziran 2017
4.052
14.624
208
Herkese merhaba ben 10 ay olacak evliyim çocuk olmadı temmuzda pko olduğumu öğrendim evlenmeden önce 35 40 gün arasi adet oluyordum evlendim 2 kere 30 gune 1 oldum 1 kimyasal gebelik geçirdim sonrasında adetlerim hep sarktı 2 aya bir oldum doktora gittim pko dedi ve 17 temmuzda adet oldum 19 'unda gittim hormon testi felan yaptı bisey yok dedi iyi dedi glifor klomen ve progestan yazdı 21 temmuzda klomen kullandım sabah akşam aç karna ayın 2 'sinde de progestana basladim gliforuda akşam yok karna iciyorum kasiklarim klomen bittiğinden beri ağrıyor klomen göre 6 gün sonra adet olmam gerek beklemedeyim benim gibi olan var mi

ablamın 2 çoçuğu görümceminde tek çoçuğu var poliistik overları olduğu halde bana da doktor piko var diyemem ama tembel yumurtlalıkların dedi bu ay klomen verdi inş bizde kalırız
biraz psikolojik ve eşlerinde gözükmesi gerek dokktora
Allah ol Derse olur neticede

Inşallah canım benim 1 hafta var belli olur bakalım bekliyorum bu defa olmazsa eşime bakacak bir de rahim filmi cekecekmis inşallah gerek kalmaz

Ben de 10 aylık evliyim. Pkoluyum. Böğürtlen kökü suyu ve özellikle bal tarçın çörekotu karnımda hareketlenme sağladı bakalım sonucu görcem adetim gecikirse. Ilaçlardan evvel bence bitkisele başvurmalıyız ilaç en son çare olmalı

Ben de bu ay olmazsa diğer ay soğan kuru uygulamak istiyorum canım olursa haberini mutlaka yaz rabbim kucagimizi bos bırakmaz insallah

InşAllah canım hamile kalamamak beni huzursuz ediyor,ben namaz da kılmaya başladım huzur bulmak için. Umarım olur bu ay hepimizin...

Inşallah canım benim 1 hafta var belli olur bakalım bekliyorum bu defa olmazsa eşime bakacak bir de rahim filmi cekecekmis inşallah gerek kalmaz
banada klomenden sonra duphaston verdi o ilacın da bitmesine 5 gün var sonra test yap dedi ama hiç belirtim yok bebe yok bence ilaç çok yan tesir yaptı anlamamış da olabilirim

banada klomenden sonra duphaston verdi o ilacın da bitmesine 5 gün var sonra test yap dedi ama hiç belirtim yok bebe yok bence ilaç çok yan tesir yaptı anlamamış da olabilirim
Ben progestan kullanıyorum 7 gündür baş dönmesi yapıyor ama glifor kullandığım halde şu 1 haftadır iştahım açıldı ve progestana basladim başlayalı gece çok sık rüya görüyorum acaba ondan mi bilemedim

Bende de pko var. Glikofen-inofolik combi-b vitamini-troit ilacı kullanıyorum 5 ay biticek 6 ay olucak ilaç kullanalı bu ayda 18 ay olucak korunmyalı. Rabbimin bildiği bişey var elbbet vakti geldiği saat olucak inş. Umudumu yitirmemeye çalışıyorum.

Aynen umudunu yitirme sakın pozitif olalım stres sıkıntıya gelmiyormuş bu illet inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir hepimize

Aynen umudunu yitirme sakın pozitif olalım stres sıkıntıya gelmiyormuş bu illet inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir hepimize
Aminnn. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Bu ay bal tarçın çörek otunu yaptım gerçekten yumurtalıklarım harekete geçtiğini hissettim ama nasip bakalım

Ya bir de benim hiç akintim olmuyor kaç aydır yumurta catladimi catlamadimi anlamıyorum kupkuru geçiyor günlerim

Evet canm inisulin direncine bagli pcos um. Ilk gebeligim iki ay glifor kullanmamla sogan suyu vs... o şekil kaldim. Rabi etmedgm dua okumadigim sure kalmadi. Bu gebeligim ise tamamen tedavisiz ve kazara oldu
Çok güzel ya masallah allahım inşallah tüm isteyenlere ve bana da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…