- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
banada klomenden sonra duphaston verdi o ilacın da bitmesine 5 gün var sonra test yap dedi ama hiç belirtim yok bebe yok bence ilaç çok yan tesir yaptı anlamamış da olabilirimInşallah canım benim 1 hafta var belli olur bakalım bekliyorum bu defa olmazsa eşime bakacak bir de rahim filmi cekecekmis inşallah gerek kalmaz
Ben de çok dua ediyorum namaz kılıyorum ara sıra inşallah olur ya rabbim hayırlı evlatlar versin insallahInşAllah canım hamile kalamamak beni huzursuz ediyor,ben namaz da kılmaya başladım huzur bulmak için. Umarım olur bu ay hepimizin...
Ben progestan kullanıyorum 7 gündür baş dönmesi yapıyor ama glifor kullandığım halde şu 1 haftadır iştahım açıldı ve progestana basladim başlayalı gece çok sık rüya görüyorum acaba ondan mi bilemedimbanada klomenden sonra duphaston verdi o ilacın da bitmesine 5 gün var sonra test yap dedi ama hiç belirtim yok bebe yok bence ilaç çok yan tesir yaptı anlamamış da olabilirim
Canım pko var miydi durumun nasıldı anlatirmisinOgluma 2 ay glifor kullanip hamile kalmstm darisi senin başina canm
Aynen umudunu yitirme sakın pozitif olalım stres sıkıntıya gelmiyormuş bu illet inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir hepimizeBende de pko var. Glikofen-inofolik combi-b vitamini-troit ilacı kullanıyorum 5 ay biticek 6 ay olucak ilaç kullanalı bu ayda 18 ay olucak korunmyalı. Rabbimin bildiği bişey var elbbet vakti geldiği saat olucak inş. Umudumu yitirmemeye çalışıyorum.
Aminnn. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Bu ay bal tarçın çörek otunu yaptım gerçekten yumurtalıklarım harekete geçtiğini hissettim ama nasip bakalımAynen umudunu yitirme sakın pozitif olalım stres sıkıntıya gelmiyormuş bu illet inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir hepimize
Hadi inşallah olur canımAminnn. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Bu ay bal tarçın çörek otunu yaptım gerçekten yumurtalıklarım harekete geçtiğini hissettim ama nasip bakalım
Evet canm inisulin direncine bagli pcos um. Ilk gebeligim iki ay glifor kullanmamla sogan suyu vs... o şekil kaldim. Rabi etmedgm dua okumadigim sure kalmadi. Bu gebeligim ise tamamen tedavisiz ve kazara olduCanım pko var miydi durumun nasıldı anlatirmisin
Çok güzel ya masallah allahım inşallah tüm isteyenlere ve bana da nasip ederEvet canm inisulin direncine bagli pcos um. Ilk gebeligim iki ay glifor kullanmamla sogan suyu vs... o şekil kaldim. Rabi etmedgm dua okumadigim sure kalmadi. Bu gebeligim ise tamamen tedavisiz ve kazara oldu
Bebegimi kaybettim kürtaj oldum bugunÇok güzel ya masallah allahım inşallah tüm isteyenlere ve bana da nasip eder
Hadi yaaa canım çok geçmiş olsun üzüldüm ama hayırlısı olsun demekki hayırlısı değilmiş üzülme inşallah bir gün hepimiz alırız kucağımıza bebisleriBebegimi kaybettim kürtaj oldum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?