rosegold_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 103 159 26 Aralık 2020 Konu Sahibi rosegold_ #41 Selinos .!.: Kizlar gonalf 100unite kullaniyorum gunluk 3.dozu bugun yapicam ama asiri bel agrim var normalmi bu yere basinca belim aciyor Genişletmek için tıkla... Olabilir canım herkeste farklı etkileri olabiliyor, ben yaşamadım ama sen doktoruna bir sor istersen.
Selinos .!.: Kizlar gonalf 100unite kullaniyorum gunluk 3.dozu bugun yapicam ama asiri bel agrim var normalmi bu yere basinca belim aciyor Genişletmek için tıkla... Olabilir canım herkeste farklı etkileri olabiliyor, ben yaşamadım ama sen doktoruna bir sor istersen.
Selinos Her nasip, vaktine esirdir🤲 Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 3.368 2.854 29 31 Aralık 2020 Konu Sahibi rosegold_ #42 Kizlar gonalf hergun ayni saatte yapmak şartmi bigun 9 bigun 10da yapilsa olur mu?
rosegold_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 103 159 31 Aralık 2020 Konu Sahibi rosegold_ #43 Selinos .!.: Kizlar gonalf hergun ayni saatte yapmak şartmi bigun 9 bigun 10da yapilsa olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence her gün aynı saatte yapmaya gayret edin, prospektsünde özellikle yazıyor her gün aynı saatte uygulayın diye.
Selinos .!.: Kizlar gonalf hergun ayni saatte yapmak şartmi bigun 9 bigun 10da yapilsa olur mu? Genişletmek için tıkla... Bence her gün aynı saatte yapmaya gayret edin, prospektsünde özellikle yazıyor her gün aynı saatte uygulayın diye.
Selinos Her nasip, vaktine esirdir🤲 Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 3.368 2.854 29 31 Aralık 2020 Konu Sahibi rosegold_ #44 rosegold_ .!.: Bence her gün aynı saatte yapmaya gayret edin, prospektsünde özellikle yazıyor her gün aynı saatte uygulayın diye. Genişletmek için tıkla... Anladim hastanede calisiyorumda nobette oldugum gunler cok zor oluyor saatleri tutturmak umarm boylede ise yarar
rosegold_ .!.: Bence her gün aynı saatte yapmaya gayret edin, prospektsünde özellikle yazıyor her gün aynı saatte uygulayın diye. Genişletmek için tıkla... Anladim hastanede calisiyorumda nobette oldugum gunler cok zor oluyor saatleri tutturmak umarm boylede ise yarar
rosegold_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 103 159 1 Ocak 2021 Konu Sahibi rosegold_ #45 Selinos .!.: Anladim hastanede calisiyorumda nobette oldugum gunler cok zor oluyor saatleri tutturmak umarm boylede ise yarar Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin inşallah olur çok fark yok arada.
Selinos .!.: Anladim hastanede calisiyorumda nobette oldugum gunler cok zor oluyor saatleri tutturmak umarm boylede ise yarar Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin inşallah olur çok fark yok arada.
Selinos Her nasip, vaktine esirdir🤲 Kayıtlı Üye 19 Nisan 2020 3.368 2.854 29 1 Ocak 2021 Konu Sahibi rosegold_ #46 rosegold_ .!.: Allah kolaylık versin inşallah olur çok fark yok arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkur ederiim
rosegold_ .!.: Allah kolaylık versin inşallah olur çok fark yok arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkur ederiim