Hosbuldum canım inşallah çok heyecanliyim yarın için:) ben 2 kez asilama oldum 2 sinde de pozitif yanıt aldım çok şükür benim doktorum baya yaşı büyük tecrübeli pkolularin sıkıntı yunurta gelişimi olmadigi için asilamada en çok onlardan yanıt oluyoruz yumurtayı geliştirip tedavi edince diyor meselaMerhabalar hoşgeldiniz. Maşallah çok sevindim , ben şuan aşılama yaptırmıyorum ama doktor olmazsa öbür ay aşılama yaparız dedi ve çok ümitli konuşmadı benim ablam da yaptırmıştı iki kez tutmamıştı sizden duyunca sevindim doğrusu. Ama tabi inşaallah gerek kalmaz. Sizin yarın ki sonucunuz da pozitif olur inşaallah Rabbim gönlünüzdekini versin. :)
Bizide haberdar edin güzel haberlerden :)Hosbuldum canım inşallah çok heyecanliyim yarın için:) ben 2 kez asilama oldum 2 sinde de pozitif yanıt aldım çok şükür benim doktorum baya yaşı büyük tecrübeli pkolularin sıkıntı yunurta gelişimi olmadigi için asilamada en çok onlardan yanıt oluyoruz yumurtayı geliştirip tedavi edince diyor mesela
Merhabalar hoşgeldiniz :) İnşallah olur güzel düşünün güzel şeyler olsun. Herhangi bir problem var mı sizde pco falan. Bende etki etmiş gibi duruyor ama bakalım daha süreç devam ediyor :)Merhaba kızlar bende diğer ay gonal f ke yumurta takibi yapıcaz sizce etkili olurmu
Kan verdim 2 de sonucum çıkıcak bakalım çok heyecanliyimBizide haberdar edin güzel haberlerden :)
çikolata kistim var cnmMerhabalar hoşgeldiniz :) İnşallah olur güzel düşünün güzel şeyler olsun. Herhangi bir problem var mı sizde pco falan. Bende etki etmiş gibi duruyor ama bakalım daha süreç devam ediyor :)
Hmm. Anladım geçmiş olsun, inşallah güzel sonuclar alırsınız :)çikolata kistim var cnm
inş canım ilkkez kullanıcam bakalım sonu güzzel olur inşallahHmm. Anladım geçmiş olsun, inşallah güzel sonuclar alırsınız :)
Bende ilk kez kullanıyorum, biraz korkmuştum yan etkilerinden ama çok etkilemedi beni.inş canım ilkkez kullanıcam bakalım sonu güzzel olur inşallah
Sonuc negatif malesef adet görmeyi beklicem letu ya başlıcam tekrar
Olsun demek ki daha zamanı var , letu dediğiniz nedir oda mı iğneSonuc negatif malesef adet görmeyi beklicem letu ya başlıcam tekrar
Canım normalde kanser ilaciymis fakat yyumurtada geliştiriyonus 2 aydır gonal f iğnesinden önce 5 gün letu içiyorum günde 2 kere 11 12 mm felan buyuyo yumurtam daha sonra hemen arkasina gonal f kullanıyorum doktorum yoksa iğne yetmez sürekli almayada kimsenin gücü yetmez ondan ilaçla bi noktaya kadar getirdiğimde iğneyle destekleyelim mantığında Allah razı olsun doktorum çok iyi hem maddi hem manevi çok düşünceli ilgiliOlsun demek ki daha zamanı var , letu dediğiniz nedir oda mı iğne
Ben yan etkilerinden korkmuyorumda işe yarayıp yaramayacağından korkuyorum sizin kaçıncı günBende ilk kez kullanıyorum, biraz korkmuştum yan etkilerinden ama çok etkilemedi beni.
Yaa ilk defa duydum inşallah şifa olur sana canım. Doktor kesinlikle çok önemli bende evlendiğimden bu yana 2 senedir aynı doktora gidiyorum ve güveniyorum kendisine. Hepsinden de Allah razı olsun inşallah.Canım normalde kanser ilaciymis fakat yyumurtada geliştiriyonus 2 aydır gonal f iğnesinden önce 5 gün letu içiyorum günde 2 kere 11 12 mm felan buyuyo yumurtam daha sonra hemen arkasina gonal f kullanıyorum doktorum yoksa iğne yetmez sürekli almayada kimsenin gücü yetmez ondan ilaçla bi noktaya kadar getirdiğimde iğneyle destekleyelim mantığında Allah razı olsun doktorum çok iyi hem maddi hem manevi çok düşünceli ilgili
Benim bugün 8. gün 3 gün daha kullanıcam canım. İnşallah yarar çünkü tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler bunlar baya etkili.Ben yan etkilerinden korkmuyorumda işe yarayıp yaramayacağından korkuyorum sizin kaçıncı gün
inş güzel haberi alırsın canım bende regilde başlıcam bakalım kaçlık kullanıyorsun sen 450 lik 900 lük varmış onlar neye göre değişiyorBenim bugün 8. gün 3 gün daha kullanıcam canım. İnşallah yarar çünkü tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler bunlar baya etkili.
İnan onu bende bilmiyorum canım benim ki 450 likten hazır enjeksiyon kalemi günlük 50 doz vuruyorum. aminn inşallah hepimiz de güzel sonuçlar alalım.inş güzel haberi alırsın canım bende regilde başlıcam bakalım kaçlık kullanıyorsun sen 450 lik 900 lük varmış onlar neye göre değişiyor