- 19 Nisan 2020
- 54
- 17
- 8
- Konu Sahibi Kralice2334
-
Merhaba bende de aynı durum var kist 5 cm Buda hormonları etkiliyor tsh yüksek östrojen ve prolaktin yüksek çıktı sen test yaptırdın mı hormon testi ve senin kaç cm canımPko luyum duzenli adet oluyorum bi bos gebelkk gecirdim kurtaj oldum bi kimyasal gebelik gecirdim aylardir korunmuyoruz tik yok duzenli adet oldugum icin doktorum tedavi onermedi bi sure beklememiz gerekiyormus benim gibi olup cocugu olan var mii yada tedaviyle hamile kalaann
Pko luyum duzenli adet oluyorum bi bos gebelkk gecirdim kurtaj oldum bi kimyasal gebelik gecirdim aylardir korunmuyoruz tik yok duzenli adet oldugum icin doktorum tedavi onermedi bi sure beklememiz gerekiyormus benim gibi olup cocugu olan var mii yada tedaviyle hamile kalaann
Bndede hem oki hem 2 cm kist var canim acaba nasıl bir tedavi uyguladınız veya basarili oldu mu bilgi verir misinMerhaba bende de aynı durum var kist 5 cm Buda hormonları etkiliyor tsh yüksek östrojen ve prolaktin yüksek çıktı sen test yaptırdın mı hormon testi ve senin kaç cm canım
Sadece dheaso4 436 cikti benim geri kalani normal cikti tupler acik smear temiz. Devlet hastanesinde bi kontrolumde yumurtalarimin kendi kendine olgunlastigini soylemisti doktor hatta duuzenli iliskiye girin demisti yine olmadiMerhaba bende de aynı durum var kist 5 cm Buda hormonları etkiliyor tsh yüksek östrojen ve prolaktin yüksek çıktı sen test yaptırdın mı hormon testi ve senin kaç cm canım
Yaa cok tsk ederim.. Bende film.cektirdim.tupler acik smear temiz onumuzdeki ay catlatma yaptirmak istiyodum simdi sen boyle soyleyince direk tup bebege yonelmek istiyorumBen warim cnim umut olayim sana.genc kizligimdan beri asla duzenli adet gormedim asiri nadirdir yani kendisi geldigi.surekli tarlusalla gordum.ilacsiz bir sekilde asla gelmez oldu artik.klomenle denedik olmadi 2kere asilama oldum olmadi.rahim filmi cekildim tuplerde sorun yok.ve ilk tup bebek tedavisiyle nasip etti Rabbim..asla ve asla umutsuzluga kapilma bak hem duzenli goruyormussun cok dua et iste Rabbimden ol der ins...
Düzenli olarak adet görüyorum şuan kist işin ilaç verdi düzenli olarak kullan dedi hormonlar içinde tabi bu ay normalde tekrar kontrole gitmem gerekiyordu ama gidemedim corona muhabbetine testleri yaptırmak istemedim bende tahim filmi falan çektirdim temiz hepsi bakalım bekliyoruz . Sen ne kadar süredir deniyordun benim 6. AyBndede hem oki hem 2 cm kist var canim acaba nasıl bir tedavi uyguladınız veya basarili oldu mu bilgi verir misin
Bnm 3 sene oldu canım 2 aşılama 2 tup bebek hala hamile kalamadım. Bu süreç bitince tekrar tup bebek yaptiracagizDüzenli olarak adet görüyorum şuan kist işin ilaç verdi düzenli olarak kullan dedi hormonlar içinde tabi bu ay normalde tekrar kontrole gitmem gerekiyordu ama gidemedim corona muhabbetine testleri yaptırmak istemedim bende tahim filmi falan çektirdim temiz hepsi bakalım bekliyoruz . Sen ne kadar süredir deniyordun benim 6. Ay
Tek sebep kistmi benim doktorum çok önemsemedi ve benim kisttim seninkinden çok büyükBnm 3 sene oldu canım 2 aşılama 2 tup bebek hala hamile kalamadım. Bu süreç bitince tekrar tup bebek yaptiracagiz
Bn bi de ameliyat oldum canım kistten iki yumurtaliktan.2. Tup bebekten sonra histereskopi çektirdim küçük bir perde var o da engel olabilirmis. Onu da aldırdık bakalim Rabbim inşallah tez zamanda nasip ederTek sebep kistmi benim doktorum çok önemsemedi ve benim kisttim seninkinden çok büyük
10 ay olduDüzenli olarak adet görüyorum şuan kist işin ilaç verdi düzenli olarak kullan dedi hormonlar içinde tabi bu ay normalde tekrar kontrole gitmem gerekiyordu ama gidemedim corona muhabbetine testleri yaptırmak istemedim bende tahim filmi falan çektirdim temiz hepsi bakalım bekliyoruz . Sen ne kadar süredir deniyordun benim 6. Ay
Adiniza cok sevindim.darisi bizeBende pco vardi son 2 yil adet duzensizligi oldu ama glukofenle adetim duzene girdi yumurtlama sagliyoms ama bende saglamadi pco da yumurtalar direncli oldugundan dollenme zorlasiyo klomen dozunu yuksek verdi doktr gunde 4 tane +innofolic hamile kaldm klomen dozunu yukselterek hamile kalan cok biri de benim
pko var mi sendede bende diger ay doktora gidicemMerhaba Canm bende düzenli adet olurum hatta saati saatine 1gün gecikir en gec ama bende hamile kalamadm 1.5 yıldır
evet canm varpko var mi sendede bende diger ay doktora gidicem
Umarim yumurtalarin catlarevet canm varbu ay ovülasyon testi yaptm yumurtalama zamanımı yakaladm ve değerlendridim adetime 2gün kaldı
Umarim yumurtalarin catlar
Kadin dogum doktorunda tedavi oldun insllh darisi basiniza olsunAdiniza cok sevindim.darisi bizeInferlitede mi tedavi oldunuz normal kadin dogum doktorunda mi ?
Yaa cok tsk ederim.. Bende film.cektirdim.tupler acik smear temiz onumuzdeki ay catlatma yaptirmak istiyodum simdi sen boyle soyleyince direk tup bebege yonelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?