- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 26
- Konu Sahibi kaktusdunyam
İnşallah Rabbim hayirlisiyla önce göbüşümuzu sonra da kolumuzu doldurur da bizde bu uzuntulerden kurtuluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes empati yeteneğine aynı düzeyde sahip değil canım. Keşke herkes ince düşünse böyle sorular sormasa. Şimdi bi şey desen suç olur kötü sen olursun. Allaha sığınıp dua etmekten başka yapılabilecek bir şey yok canım tabi eğer bi sıkıntı varsa doktora gidip tedavi olmak her zaman öncelikliEvet maalesef beş yıldır evli en yakın arkadaşım var bir tane Allah izin verirse bir ay sonra bebisini kucağına alacak ve çok mutluyum onun adına 4 yıl boyunca her gün yan yana olmamiza rağmen bekar olup o duyguları bilmediğim halde empati kurup bir kere bile neden çocuk yapmıyorsunuz diye sormadım bile ona soranlara da sinir oluyordum hep ama ben iki yıldır evliyim evlendiğim günden beri saka olarak da olsa sürekli dile getirip uğraşıyor benimle onu çok seviyorum ama yine de içten içe üzülüyorum öyle yaptığı zaman
Karnımıza kelebek konsun bizde bu güzel duyguyu yaşayalımİnşallah Rabbim hayirlisiyla önce göbüşümuzu sonra da kolumuzu doldurur da bizde bu uzuntulerden kurtuluruz
İnşallah canım konuşmak iyi geldi teşekkür ederimHerkes empati yeteneğine aynı düzeyde sahip değil canım. Keşke herkes ince düşünse böyle sorular sormasa. Şimdi bi şey desen suç olur kötü sen olursun. Allaha sığınıp dua etmekten başka yapılabilecek bir şey yok canım tabi eğer bi sıkıntı varsa doktora gidip tedavi olmak her zaman öncelikli
Karnımıza kelebek konsun bizde bu güzel duyguyu yaşayalım
Bana da iyi geldi canım ne zaman istersen konuşabilirizİnşallah canım konuşmak iyi geldi teşekkür ederim
Sende aynı sekilde bunaldiginda burdan yada özelden yazabilirsin biz kader ortaklariyiz birbirimize ihtiyacımız varBana da iyi geldi canım ne zaman istersen konuşabiliriz
Dualarımızda birbirimize yer verelimSende aynı sekilde bunaldiginda burdan yada özelden yazabilirsin biz kader ortaklariyiz birbirimize ihtiyacımız var
İnşallah canımDualarımızda birbirimize yer verelim
Benim hatirladigim bekarken reglden hemen sonra akinti daha cok oluyordu evlenince biraz azaldi. Yumurtlama gunlerini hic hatirlamiyorum bide takipte hic etmedim testle acikcasiKızlar bişy soracam. Sizim yumurtlama günlerinde şeffaf uzayan akıntı oluyor mu. Bende bekarken oluyordu. Evlendiğimden beri olmuyor. Yani yumurtlama zamanı şeffaf uzayan akıntı olması şart mı. ?
Ewet. Şeffaf uzatan akıntıyı evlendikten sonra hiç görmedim. Belkide kişiden kişiye değişiyor. Yumurtlamadığım anlamına gelmiyordur inşallahBenim hatirladigim bekarken reglden hemen sonra akinti daha cok oluyordu evlenince biraz azaldi. Yumurtlama gunlerini hic hatirlamiyorum bide takipte hic etmedim testle acikcasi
Belki iliskiden sonraki gunler gelen spermle atiyosundur onuda o yuzden farketmemissindir. Sık iliski yasiyosan zaten farkedemezsin. İcini ferah tut canim bide istersen ovulasyon takip et ordan yumurtlayip yumurtlamadiklarini anliyorlar Bide her ay yumurtlama olmayabilirmis bu herkes icin gecerli bazen de bi ayda 2 kere yumurtlama olabilirmisEwet. Şeffaf uzatan akıntıyı evlendikten sonra hiç görmedim. Belkide kişiden kişiye değişiyor. Yumurtlamadığım anlamına gelmiyordur inşallah
Yaa iste buda Allah nasip ederse olurun en guzel kaniti. Tibben mumkun olmayan bisey Allah dilerse olabiliyor :) Rabbim bizede nasip eder insallah Allah bagislasin evladinizida ayagina tas degdirmesinSizlere motive olayim evlendikten sonra 2 yil cocuk istemiyorum diyerek ciktim bu yola 3 ay dolunca cocuk istemeye basladim bir cok evli cift gibi cocuk istedigimi farkettigimde bir sorun var mi diye doktora gittim ilk gittigim dokro pcos teshisi koydu gebe kalirsin ama uzun surer ve seni yorar dedi ikinci bir doktora gittim oda ileri duzey pcos tup bebek harici gebe kalamazsin dedi birde sansimi baska bir doktorla deneyeyim dedim ve o daha yikici konustu amh cok yuksek yumurtaliklar kist dolu menopoza girmissin gibi dusun dedi adet gormen bile cok zor doktor masam bile hamile kalir ama sen kalamazsin dedi henuz 19 yasindaydim ve yikildim psikolojim bozuldu aglama krizleri panikatak derken sigaraya bile basladim ama ben ilk doktorun dedigini onemsedim ve devam ettim evliligimin tam 15. Ayinda aylardir adet gormemis ve umudum tukenmisken hamile oldugumu ogrendim suan oglum 15 aylik oglumdan sonra iki kimyasal birde dusuk gecirdim bunlar beni yordugu icin suan cocuk istemiyorum ama rabbimin mucizesi hicbir zaman imkansiz degildir Allahim isteyen herkese en kisa zamanda hayirli saglikli gebelikler nasip etsin
aynen bende her ay regl olduğumda tüm suç bendeymiş gibi beceriksiz gibi hissediyorum kendimi, ve hiç olmıcak korkusuGaliba biz üzülmeyelim diye eşim de istiyor artık eskiden çok korkardı olmasın diye artık dillendirmeye başladı her ay regl olduğumda suçlu hissediyorum kendimi
Olucak insallah hepimizin sadece zamani var bide tam umursamadigimiz beklemedigimiz bi zaman diliminde olucak sanirimaynen bende her ay regl olduğumda tüm suç bendeymiş gibi beceriksiz gibi hissediyorum kendimi, ve hiç olmıcak korkusu
öyle bir zaman dilimi yok ki ya sokakta markette çocuk görüyorum aklıma geliyo o an aklımda olmasa bile,sonra sosyal medyada sürekli hamileler ve bebekli insanlar karşıma çıkıyo hamile videoları vs. , inşallah dediğin gibi olurOlucak insallah hepimizin sadece zamani var bide tam umursamadigimiz beklemedigimiz bi zaman diliminde olucak sanirim
Evet benimde baslarda surekli aklima geliyordu ama suan biraz saldim sanirim diyorumki olmuyorsa vardir bundada bi hayir belki ben hazir degilimdir belki suan olsa hayirsiz veya sagliksiz bi gebelik olucak o yuzden akisina biraktim illaki duamiz kabul olucak birgun İnsallahöyle bir zaman dilimi yok ki ya sokakta markette çocuk görüyorum aklıma geliyo o an aklımda olmasa bile,sonra sosyal medyada sürekli hamileler ve bebekli insanlar karşıma çıkıyo hamile videoları vs. , inşallah dediğin gibi olur