Pko olup Diş gebelik geçirip 1 tüp alındıktan sonra hamile kalan varmı?

Öyle kuzum bende çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor işte bi hayır vardır ne diyim 🌹
Ay bak ne güzel hiç stres yapma kendine heran yeniden hamile kalabilirsin sen keşke benim de öyle olsa ama dediğim gibi pek umudum yok kuzum bide senin tüplerinde hiç sıkıntı yokken mi dış gebelik geçirdin
Evet hiç sıkıntım yokken dış gebelik geçirdim doktor Allah tarafından yada enfeksiyondan bile olabilir dedi nasip işte 🤷🏻‍♀️ İnşallah hamile kalırız ya çok istiyorum ❤️

Evet hiç sıkıntım yokken dış gebelik geçirdim doktor Allah tarafından yada enfeksiyondan bile olabilir dedi nasip işte 🤷🏻‍♀️ İnşallah hamile kalırız ya çok istiyorum ❤️
Bende onu diyecektim canım ondan sordum enfeksiyon da sebeb oluyor galiba benim eşimde çok enfeksiyon var dı bana bulaştı hep ilk evlendiğimiz yıl o kabul etmiyor tabide 😅 inşallah kuzum tez zamanda nasip olsun sana ben şuan dediğim sebeblerden isteyip istemediğimi bile bilemiyorum

kızlar ne durumdasınız sağ tüpüm tıkalı denildi banada rahim filmi sonrası bi modum düştü ama doktoruma göre olumlu bir durummuş bu ama ben hala hamile kalamadım

X