Pko olup Diş gebelik geçirip 1 tüp alındıktan sonra hamile kalan varmı?

Melekalminaeylul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
4
2
27
Arkadaşlar merhaba 23 yaşındayım bir kızım var 4 yaşında ve kızım kendiliginden tedavisiz olmuştu kızım doğrudan beri korunmuyoruz ve pko hast olduğumu öğrendim kardeş istediğimiz için tedavi oldum klomen ve iğne tedavisi ilk denemede tuttu fakat dış gebelik gecirdim farkedilemedigi için iç kanama geçirdim ve ameliyatla sol tupumu aldılar üzerinden 7 ay geçti bütün testlerini yaptırdım hormon sorunu yokmuş tüplerde sıkıntı yokmuş diş hekimi asistaniyim patoleji sonucu geldiginde doktorum hiç bir sıkıntının olmadığını fazla radyasyona bağlı diş gebelik gefcirdigimi söyledi sadece yumurtalıklar biraz tembelmis şimdi tekrar tedaviye başlıyoruz size sorum benim gibi dış gebelik geçirip tek tüple hamile kalan varmı? Uzun oldu hakkınızı helal edin

Arkadaşlar merhaba 23 yaşındayım bir kızım var 4 yaşında ve kızım kendiliginden tedavisiz olmuştu kızım doğrudan beri korunmuyoruz ve pko hast olduğumu öğrendim kardeş istediğimiz için tedavi oldum klomen ve iğne tedavisi ilk denemede tuttu fakat dış gebelik gecirdim farkedilemedigi için iç kanama geçirdim ve ameliyatla sol tupumu aldılar üzerinden 7 ay geçti bütün testlerini yaptırdım hormon sorunu yokmuş tüplerde sıkıntı yokmuş diş hekimi asistaniyim patoleji sonucu geldiginde doktorum hiç bir sıkıntının olmadığını fazla radyasyona bağlı diş gebelik gefcirdigimi söyledi sadece yumurtalıklar biraz tembelmis şimdi tekrar tedaviye başlıyoruz size sorum benim gibi dış gebelik geçirip tek tüple hamile kalan varmı? Uzun oldu hakkınızı helal edin
Merhaba canım ben değilde ablam dış gebelik geçirdi onunda sol tüpü alındı hatta doktoru istersen korunma çünkü çocuğun olmaz demişti ablamın sonrasında 2 tane çocuğu oldu ve ablamın ameliyatı 8 saat sürmüştü rahim baya bir hasar görmesine rahmen çocukları oldu

Merhaba canım ben değilde ablam dış gebelik geçirdi onunda sol tüpü alındı hatta doktoru istersen korunma çünkü çocuğun olmaz demişti ablamın sonrasında 2 tane çocuğu oldu ve ablamın ameliyatı 8 saat sürmüştü rahim baya bir hasar görmesine rahmen çocukları oldu
Çok geçmiş olsun ablana canım inşallah bu ay regl bittikten sonra 2 .ci gün klmone tekrar baslicaz inşallah olumlu olur aynı şeyleri yaşamaktan o kadar korkuyorum ki çok zor bir surecti rabbim düşmanının başına vermesin

Bir yakınım da sizin gibi ilk kızından sonra dış gebelik geçirmiş hatta yoğun kanamalı acile kaldırmışlar ama ameliyat olmadan tüp hasarıyla atlatmış onada doktoru artık zor hamile kalırsın demiş ama sonrasında bir Kızı ve bir oğlu oldu yani onu Allah bilir o yeterki ol desin. Rabbim sizede tekrar evlat nasip etsin.

Bir yakınım da sizin gibi ilk kızından sonra dış gebelik geçirmiş hatta yoğun kanamalı acile kaldırmışlar ama ameliyat olmadan tüp hasarıyla atlatmış onada doktoru artık zor hamile kalırsın demiş ama sonrasında bir Kızı ve bir oğlu oldu yani onu Allah bilir o yeterli ol desin. Rabbim sizede tekrar evlat nasip etsin.
Amin inşallah en çok kızım için istiyorum dış gebelik olduğunu öğrenmeden önce kızım çok mutlu olması kardeşim olufcak diye her gece karnımı opuyirdu öğrendiği gunler hala soruyor kardeşim Allah in yanından ne zaman gelicek diye sırf bu yüzden istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Tüplerin için iyi bir antioksidan kullan tavsiye ederim mesela balık hapı iç red krill oil iyi gelir rahimi toparlar kalan tüpteki yumunu daha kaliteli yapar

Merhaba bende 6 ay önce dış gebelik geçirdim ama benm tüpüm alınmadı ama hiç korunmadım 6 ay boyunca evlilik yıldönümüm de hamile kaldım sabır işi birazda stres çok etkiliyor

aynı duurmu yaşadım pkoluyum bende benim sağ tüpteydi ama saçaklarda gerçekleştiği için almadı doktorumtüpü şuan 2 ay oldu amlyat olalı şöyle bişey var radyasyonla falan alakası yok dış gebeliğin klomenle çok yumurtan geliştiyse ondanda olur

Ben affınıza sığınarak bişey merak ettim,ablanızın tek tüple iki kere hamile kalıp doğum yaptığını yazmışsınız,bebeklerinin cinsiyeti aynı mı acaba

Kızlar görürmüsünüz bilmiyorum umut oldu bu konu bana 2 gün önce dış gebelikle ameliyat oldum sağ tüpümü aldılar şuan çok yeni benim için de bidaha olmaz gibi hissediyorum bide doktorlar çok duygusuz davranıyor o sağlıklı bi bebek oluşumu değildi dedi bana kalbi atıyordu dinledim o benim evladım inşallah tekrar hayırlı bi mucize nasip olur banada

Kızlar görürmüsünüz bilmiyorum umut oldu bu konu bana 2 gün önce dış gebelikle ameliyat oldum sağ tüpümü aldılar şuan çok yeni benim için de bidaha olmaz gibi hissediyorum bide doktorlar çok duygusuz davranıyor o sağlıklı bi bebek oluşumu değildi dedi bana kalbi atıyordu dinledim o benim evladım inşallah tekrar hayırlı bi mucize nasip olur banada
Bende dış gebelik geçirdim 1 yıl oldu sağ tüp alındı sanırım okuduklarıma göre tek tüple hamile kalınıyor

Bende dış gebelik geçirdim 1 yıl oldu sağ tüp alındı sanırım okuduklarıma göre tek tüple hamile kalınıyor
Kalınıyor canım ama benim sağlam dedikleri tüpüm gitti tıkalı olan kaldı hsg çekilmemi söylemişti doktorum gitmedik onada bazı engeller çıktı bide açıkçası daha psikolojik olarak kendimi toparlayamadım hsgde büyük ihtimal bana doğal yollardan olmayacak denilecek tüp bebeğe yönlendirilecez bunları duymaya daha hazır değilim 3.adetimde çekilirim galiba

Kalınıyor canım ama benim sağlam dedikleri tüpüm gitti tıkalı olan kaldı hsg çekilmemi söylemişti doktorum gitmedik onada bazı engeller çıktı bide açıkçası daha psikolojik olarak kendimi toparlayamadım hsgde büyük ihtimal bana doğal yollardan olmayacak denilecek tüp bebeğe yönlendirilecez bunları duymaya daha hazır değilim 3.adetimde çekilirim galiba
Yaa çok üzüldüm sağlam tüpün gitmesine 😢 bende hsg çekildim diğer tüp sağlam denildi bakalım nasip

Yaa çok üzüldüm sağlam tüpün gitmesine 😢 bende hsg çekildim diğer tüp sağlam denildi bakalım nasip
Öyle kuzum bende çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor işte bi hayır vardır ne diyim 🌹
Ay bak ne güzel hiç stres yapma kendine heran yeniden hamile kalabilirsin sen keşke benim de öyle olsa ama dediğim gibi pek umudum yok kuzum bide senin tüplerinde hiç sıkıntı yokken mi dış gebelik geçirdin

X