Insallah canim ya gercekten cok cok zor bi durum bakalim adet gorunce baska bi doktora gidecegiz bu doktor bi ay ilaç tedavisi olmazsa tup bebek tekrar yapılacak.
eskiden çok düzensizdi bekarlen doğum kontrol hapı kullanıyodum hatta. arada bi seğirdiği oluyordu ama genelde düzenli sayılırdı. aşılamayla hamile kalmadım tüp yaptırmadım
Bayiltiyolar canım hafif bi ağrı oluyo çok değil ama korkma bnde rahimde perde varmış o alındığı için biraz agrim ve kanamam oldu. Aynı gün çıkıyosun 1 2 saat dinlendikten sonra bişeyin kalmiyo
Bayiltiyolar canım hafif bi ağrı oluyo çok değil ama korkma bnde rahimde perde varmış o alındığı için biraz agrim ve kanamam oldu. Aynı gün çıkıyosun 1 2 saat dinlendikten sonra bişeyin kalmiyo
Umut olsun size kzlar yumurta tembellgm vardi esimdede sperm saysnda ve hareketllgnde problem ilk asilamam tuttu cok sukur suan 2.ye hamleym buda surprz oldu tedavisiz Rabbim hayrlsyla saglcakla nasip etsn insaallah isteyen herkese
Merhabalar, aynı durumdayız söyle bende pcosluyum :)) ama değerlerim çok güzel çıktı yani hormon değerlerim ve yumurtalık rezervim vs . Çok.sukur ama eşimde de sperm hem sayısı hemde hareketinde sıkıntı çıktı . 8 aylık evliyiz Ve şuan asilamamin 7.gunu dua ediyorum inşallah tutmuştur inşallah tutar diye dua ediyorum çocuk isteyenlere benim gibi ... Lütfen sizde dua ederseniz bizler için benim içinde çok çok mutlu olurum
Merhabalar, aynı durumdayız söyle bende pcosluyum :)) ama değerlerim çok güzel çıktı yani hormon değerlerim ve yumurtalık rezervim vs . Çok.sukur ama eşimde de sperm hem sayısı hemde hareketinde sıkıntı çıktı . 8 aylık evliyiz Ve şuan asilamamin 7.gunu dua ediyorum inşallah tutmuştur inşallah tutar diye dua ediyorum çocuk isteyenlere benim gibi ... Lütfen sizde dua ederseniz bizler için benim içinde çok çok mutlu olurum
Tabi ki ederim hepte ediyorum herkes icin Rabbim isteyen herkese hayrlsyla saglcakla nasip etsin insaallah umarim sonucunuz pozitif olur sonucu yazarsnz
Sevgili pko arkadaşlarım adet olamadiysaniz lütfen daha fazla gecikmeden inferlite bölümüne gidin söktürücü versin doktorunuz sonra adet olduğunuz gibi de asilama süreci başlar ins lütfen beklemeyin gelmesini.. Ben bikere 4 ay bekledim ama boşuna beklemisim