Pko olanlar çatlatma iğnesinden sonra ne zaman test yapsak doğru cıkar ?

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Normallere göre 14 gün sonra yapilan test sonucu dogru cikma orani yüksek, peki PKO olanlar siz ne zaman idrar testi yaptiniz ne zaman dogru cikar 14 gün sonra yapsak dogru cikarmi yoksa adet gecikmesinimi beklememiz lazim.. igne 14 gun oldugu zaman benim adetim tarihime nerdeyse 2 hafta olmuş oluyo o kadarda beklemek istemem adet tarihimden once yapsak dogru sonuc cikarmi ?

çatlatmadan sonra 14. gün pozitifi gördüm. Çatlatma kullandıysanız zaten doktorunuz testi şu zaman yapacaksın diye tarih vermiştir

çatlatmadan sonra 14. gün pozitifi gördüm. Çatlatma kullandıysanız zaten doktorunuz testi şu zaman yapacaksın diye tarih vermiştir
Yok vermedi adetli olursan 3.günü olmazsan gecikirse 1 hafta - 10 gün sonra gel dedi ozamanada daha cok var pkolumusun peki canimm test sonucunda dogrumu cikti hamilemisin :)

İğnenin etkisi geçtikten sonra test yapmanızda Bi sakınca olacağını düşünmüyorum. Gebelik gerçekleşirse şayet iğne etkisini kaybettikten yalancı pozifler bittikten sonra doğru sonucu alırsınız adetiniz ortalama 40 45 gün arası galiba ben olsam bekleyemezdim 12. Günden başladım yapmaya silik çizgi gördüm iğne etkisiyle daha sonra etki geçmiş olacakki tek çizgi daha sonra koyu iki çizgi

Iğne etkisinden degilde ne bilim belki bizde gec dollenme olmuş olurmu ondann.. 37.gün civarlarinda galiba ilac ictigim icin erken yumurtam buyudu erken vurulmustum igneyi canim,, aynen iste 1 bucuk 2 hafta beklemek zor gelir bekliyemem diyorumda yalanci pozitife kanip hayal kirikligida yaşamak istemiyorum ondan pek anlamadim 12.günunde testin silik cikip sonra yaptiginda tek cizgimi olmus oldu ? Sonra nasilki tekrar iki cizgiye dönüşüyo ? Pek tek cizgiyi gordugumde daha test yapasim gelmezdi bu ayda hamile degilmisim diye

Dediğin mantıklı geç döllenme ama şöyle birsey söyleyim eğer Bi tedavisiz gebe kalsaydın varsayalım olabilirdi geç döllenme yumurtan geç çatlamış diyebiliriz geç gelişmiş falan. Ama dışarıdan Bi müdahale var iğne ile ki iğneyle zaten çatlıyor yumurtalar ömrü de 1 gün çatlamış yumurtanın doktorlarda zaten iğneden sonra 5 gün sık ilişki öneriyor sonra iki güne bir. Yani demem o ki büyük Bi çoğunlukla geç döllenme gerçekleşmiyor çatlatma iğnesiyle demişti doktorum anladığım kadarıyla anlatmak istedim

Aynen orasini dusunemedim sonucta adi ustunde igneyle catlatmis oluyoruz nasil gec dollenme olabilirki

Yok vermedi adetli olursan 3.günü olmazsan gecikirse 1 hafta - 10 gün sonra gel dedi ozamanada daha cok var pkolumusun peki canimm test sonucunda dogrumu cikti hamilemisin :)
evet canım pkoluyum iki gebeliğimde klomenle oldu, birincide çatlatma ipnesi olmadım şimdikinde oldum. Evet 12. gğn negatif 14. gün pozitif çıktı hamileyim 17 haftamdayım

evet canım pkoluyum iki gebeliğimde klomenle oldu, birincide çatlatma ipnesi olmadım şimdikinde oldum. Evet 12. gğn negatif 14. gün pozitif çıktı hamileyim 17 haftamdayım
Iyi sevindim gozun aydin canimm :) 2 gun icinde nasilki fark ediyoki ne kadarlik hamile olmus oluyosunki o anda 2 gun oncesinde belli olmuyo peki igneden sonra ne gibi belirtilerin oldu canimm kusura bakma cok sordumm

Iyi sevindim gozun aydin canimm :) 2 gun icinde nasilki fark ediyoki ne kadarlik hamile olmus oluyosunki o anda 2 gun oncesinde belli olmuyo peki igneden sonra ne gibi belirtilerin oldu canimm kusura bakma cok sordumm
zaten gebelikler +2 haftayla başlar. 2 hafta rahmin hazırlanması döllenme süreci falan. 15. gün değerim 39 du 2 günde 2 kat arttığını düşününce 3 gün önce değerim 15 civarıdır o da idrar testinde görünmeyebilir. öğrendğimde 3 haftalıktım yani.

Hmm saolasin canimm..❤ InsAllah bizede nasip olur.. peki catlatma ignesinden sonra hangi belirtileri ne zaman yaşadin ne zaman basladi sende belirtiler ignenin etkilerini yaşadinmi canim

Hmm saolasin canimm..❤ InsAllah bizede nasip olur.. peki catlatma ignesinden sonra hangi belirtileri ne zaman yaşadin ne zaman basladi sende belirtiler ignenin etkilerini yaşadinmi canim
İnşallah inşallah Evet iğnenin etkisi oldu neredeyse 10 gün şişkinlik kasıklarda ağrı oldu onun dışında akıntım vardı ama gebelikten değil iğne etkisi muhtemelen ondan hemen ümitlenmemek lazm

İnşallah inşallah Evet iğnenin etkisi oldu neredeyse 10 gün şişkinlik kasıklarda ağrı oldu onun dışında akıntım vardı ama gebelikten değil iğne etkisi muhtemelen ondan hemen ümitlenmemek lazm
Hmm baya belirtin olduu.. benim ilk 2 gun akinti oldu ama oyle uzayan yumurtlama akintisi degil igneden kaynakli normal yoğun akinti... kasigimda hic agrim olmadi acaba catlamadigi icinmi agri olmadi... 5.gunumden beri sadece goğüs agrim var bugunde 9.günüm

Endişe etme herkesin bünyesi farklı olabilir öyle hiç etki yaşamayan arkadaşlarda var İnşallah tutunmuştur bebişin Hakkında hayırlısı olsun bi kaç gün daha sabret alırız inşallah güzel haberlerini

Ayy hadi insAllah tutunmustur ❤ Saol canimm❤ Amin insAllah bakalim hayirlisiyla bu sefer hayal kirikligi yasamamm

Aynen orasini dusunemedim sonucta adi ustunde igneyle catlatmis oluyoruz nasil gec dollenme olabilirki
Oluyor canım ben oldum pkosluyum çatlatma iğnesi oldum adet günümde kanama oldu yerleşmeymiş meger yani hamileymişm adet oldum sandım 1 gün önce idrarım negatifti 1 hafta geçip tekrar kanamam olunca kanda hamile olduğum çıktı ama kimyasala döndü benim düşük oldu yani 3 yumurtam vardı hanginin ne zaman döllenip rahime atılacağını bilemeyiz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…