- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi AyTerapisii
Takviye edici gıda olarak geçiyor doktor vermeden de alinabiliyor zararı olduğunu duymadım hiçinofolic combi nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takviye edici gıda olarak geçiyor doktor vermeden de alinabiliyor zararı olduğunu duymadım hiçinofolic combi nedir
Hı benim eşimin ne çok iyi ne de çok kötü cıktı spermiyogram testi yani doktor olur dedi bu ilacı ben kendim alabilir miyim yokda doktor yazmalı miAşılama acı verici bir olay değil benim aşılamada 5 tane yumurtam vardı çoklu gebelik bile beklemiştim ama tutmadı.
Kilo yapmıyor muTakviye edici gıda olarak geçiyor doktor vermeden de alinabiliyor zararı olduğunu duymadım hiç
Ben onun kilo aldırdigini sanmıyorumKilo yapmıyor mu![]()
Bende 2 yıllık evliyim bende de pko var. Bir bucuk sene hiç korunmadım hamilelik olmadı klomen çatlatma iğnesi letrol hepsini içtim olmadı. Biraz akışına bırakcam yeter artık hap hap yoruldum dedim hiç bir şey kullanmadım o ay hamile kaldım. Fakat 4 ay sonra kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetliyim kürtajdan sonraki ilk adetim. Perşembe günü rahim filmi cektircem onada baktırcam bi sorun cıkmazsa zamana bırakcam artık. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.Merhaba ben de pko var 3 yıllık evliyim çocuğum olmuyor. 6 7 ay da bir adet görüyorum o da ilaçla. Çıldıracak gibi oluyorum. Ne yapmalıyım ? Aşılama düşündüm ama ilk seferde çok düşükmüş tutma ihtimali. Eşim 2.si yapar mı o da muamma. Sizler pko olup neler yaptınız? Nasıl hamile kaldınız?
Erkeklerde sorun varsa ihtimal aşılamayla artıyormuş zaten inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuzHı benim eşimin ne çok iyi ne de çok kötü cıktı spermiyogram testi yani doktor olur dedi bu ilacı ben kendim alabilir miyim yokda doktor yazmalı mi
Sizin kullandığınız olan ilacErkeklerde sorun varsa ihtimal aşılamayla artıyormuş zaten inşallah sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuzhangi ilaç?
Amin.Bende 2 yıllık evliyim bende de pko var. Bir bucuk sene hiç korunmadım hamilelik olmadı klomen çatlatma iğnesi letrol hepsini içtim olmadı. Biraz akışına bırakcam yeter artık hap hap yoruldum dedim hiç bir şey kullanmadım o ay hamile kaldım. Fakat 4 ay sonra kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan adetliyim kürtajdan sonraki ilk adetim. Perşembe günü rahim filmi cektircem onada baktırcam bi sorun cıkmazsa zamana bırakcam artık. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Glifordan bahsettiniz herhalde. Reçetesiz alınıyor da doktorla da görüşseniz iyi olur.doktorlar daha iyi bilir sonuçta.Sizin kullandığınız olan ilac
Canım şimdi yazacaklarımı keşke bana da yazan olsaydı da daha önce kurtulsaydım bu dertten diyerek başlayayım. Öncelikle ben de 2.5 sene bebeğimi bekledim. Pko vardı bende de bekarlığımdan beri asla ilaçsız adet görmedim.doktorlarda gezdim aşılama yaptım. 5 tane yumurtanın geliştiği zamanlar dahi oldu fakat tutmadı. Depresyonlaa girdim. Bitkisel Bi ton şey yaptım. Ama en son glifor diye Bi ilaç duydum. Şeker ilacı pkolularda insülin direnci oluyormuş o da kilo yapıyormuş. 68 kiloydum öyle obez gibi durmuyordum fakat doktoruma glifor kullanmamız sakıncası var mı dedim. Çok bir kilon yok zararı olmaz yararı olabilir dedi. Kullanmaya başladım bu arada diyete de başladım. Ben 3 ay tedavi görmedim o arada. Kist oluşmuştu aşılamadan sonra. Bu arada ben 8 kilo verdim 60a düştüm. Ve haziranda tüm ümidim bitmişti. Eşim askere gidecekti 20 günlüğüne. döndükten sonra tüp bebek yaparız demiştik. O ay öylesine femara diye bir ilaç kullandım ama hiç ümidim yoktu tabi ki. Eşim askere gittiğinde öğrendim ki hamileyim. Şok oldum. O gebeliğimde düşük yaşadım ama olsun benim için umuttu o. Sonrasında bir adet bekledim. Tekrar femarayı kullandım. Bu arada iyice zayıflamıştım 56ya düştüm. Tekrar hamile kaldım. Pıhtılaşma olduğunu düşündü doktorum hamileliğimi öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğneye başladım. Şuan 4.ayımız bitti. Çok şükür.
Canım ben 1.63 boyunda 68 kiloydum. Benim de kanda şeker çıkmıyordu ama Zayıflamakta çok zorlanıyordum aniden kilo alıyordum, ani acıkmalarım vardı. Sülalede de şeker olduğundan şüpheleniyordum. Doktoruma kullansam olur mu dedim zararı olmaz yararı olabilir dedi. Yararı oldu gerçektenCanım merhaba hayırlı olsun öncelikle. Kaç kiloydun şeker ilacına başladığında ben zayıfım insilin direncim bakıldı normal toplam da 3 doktora gösterdim 3 kadın doğum bir dahileye uzmanına. İki doktor da normal dedi bir kadın dogumcu insilin direnci var derim dedi nedenini sordum çünkü değerin sınıra yakın dedi.. bu ilacı kullansam daha da zayıflar miyim ? Tabiki doktor recetesiyle kullanırım ama yan etkileri olur mu bilmiyorum .. benim boyum 1.73 kilom 57 hepte boyleydim ilaçla adet oluyorum TSH insülin FSH lh normal ultroson da pko gözüküyor 4 aylik evliyim
Canım ben 1.63 boyunda 68 kiloydum. Benim de kanda şeker çıkmıyordu ama Zayıflamakta çok zorlanıyordum aniden kilo alıyordum, ani acıkmalarım vardı. Sülalede de şeker olduğundan şüpheleniyordum. Doktoruma kullansam olur mu dedim zararı olmaz yararı olabilir dedi. Yararı oldu gerçekten![]()
Kızlar merhaba bende de pcos var 10 yıldır adet düzensizliği yaşıyorum 3 ay adet olmadığımı bilirim ..gitmediğim doktor kalmadı biride demedi pcos var diye..9 aylık evliyim 4 ay önce doktora gittim alttan muayene etti o söyledi pcos var diye..hormonlarım normal insülin direncim fln yok..3 aydır ovülasyon takibi yapıyorm bu ay ilk kez son güne kadar test yaptım 39. Gün yumurtlamayı gördüm yalan yok hamile kalmış kadar sevindim..1 defa soğan kürü yaptım..netten çok araştırdım c life macunu aldım adet olmayı bekliyorum inşallah olmam da bebiş vardırbu ay hamile kalabilirsem macunu pcos olan birine hediye etmek isterim..çok zorlu bir süreç Allah hepimize yardım etsin Allah hepimize nasip etsin inşallah
![]()
Bana hediye edebilirsiniz insallah vardırbende de pko var malesef
İnşallah Allahım çok aratmadan nasip ederseve seve gönderirim hayırlısıyla..şimdi regl olmam gereken gün yumurtlama olduğu için 2 hafta fln ertelendi regl..şubat 4 5 test yapcam inşallah döllenme olmuştur çok umutlandım bu sefer
Bu forumda okumuştum canım senin gibi kilosu olmayıpta pcos olanlar..bilmiyorum ki sebebi nedir anneme sordum bizim sülalede hiç pcos yokmuş..bu da bizim derdimiz işteKilolu olmayıp pko olan var mı acaba ? Ben 1.73 boyunda 57 kiloyum . İnsülin ve TSH normal adet düzensizliği var ilaçla adet oluyorum . İlaç kullanmazsam 3 ay da 4 ay da bir FSH lh normal. Ultrosan da gözüküyor