• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko mu Hipotirod mi ? Hayy Allah'ım yaa.. Niye tam bilgilendirmez bu doktorlar ??

huzurunsesi

Canımın minik canı sana emanet Rabbim..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
543
195
63
Dün pko şüphesiyle doktora gittim doktor ultrasondan baktı evet pko lusun dedi.. reglimin de 3. günüydü hormon testimi de yaptırdım sadece TSH normal değerin üstünde çıktı bu sefer sende Guatr var dedi.. PKO ne aşamada dedim sadece hafif PKO meyli var dedi..yani başlangıç bile demedi.. Bide özel hastanede muayene oldum ama pko var mı yok mu anlayamadım yarın da dahiliyeye gidicem bakalım neler olacak özel hastaneler devlet hastanesinden daha beter!!!

Dün pko şüphesiyle doktora gittim doktor ultrasondan baktı evet pko lusun dedi.. reglimin de 3. günüydü hormon testimi de yaptırdım sadece TSH normal değerin üstünde çıktı bu sefer sende Guatr var dedi.. PKO ne aşamada dedim sadece hafif PKO meyli var dedi..yani başlangıç bile demedi.. Bide özel hastanede muayene oldum ama pko var mı yok mu anlayamadım yarın da dahiliyeye gidicem bakalım neler olacak özel hastaneler devlet hastanesinden daha beter!!!

mrb canım bendede hem pko hem hipotroit var zaten hipotroid pkoyu tetikliyor:26:

ama doktor pko için ilaç vermedi ben en azından inofolic filan verir sanıyordum yoksa guatr için verecekleri ilaç yumrtlamadaki sıkıntıya çözüm olur mu ?acaba inofolic kendim alıp kullansam bir zararı olur mu ki ? Yarın hipotiroid için dahiliyeye gidicem umarım çok önemli değildir

ama doktor pko için ilaç vermedi ben en azından inofolic filan verir sanıyordum yoksa guatr için verecekleri ilaç yumrtlamadaki sıkıntıya çözüm olur mu ?acaba inofolic kendim alıp kullansam bir zararı olur mu ki ? Yarın hipotiroid için dahiliyeye gidicem umarım çok önemli değildir

Canim inofolic i kendin alip kullanan bisey olmaz sadece hamileliği kolaylastiriyo .. Bence sende pko yok hipotiroide bagli gebe kalamaman.. O değerin dustigunde hamile kalirsin .. Bu bnim fikrim...

kadın doğum da dahiliye de aynısını söyledi ikisi de guatr üzerinde durdu ama benim lh ım fsh dan daha yüksek bu durumda pko lu olmam gerekiyor diye biliyorum aslında

Back