Ayy çok üzüldüm ben de iki yıllık evliyim temmuz da iki bittiGuzel guzel olmasina ama cok yorucu yipratici maliyeti yuksek ikiz olacakti ama ilk denemizde dusuk yaptim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok üzüldüm ben de iki yıllık evliyim temmuz da iki bittiGuzel guzel olmasina ama cok yorucu yipratici maliyeti yuksek ikiz olacakti ama ilk denemizde dusuk yaptim
Merhaba bende pkoyum doktorum klomen verdi günde bir tane 10 gün kullan dedi ve çok şükür ilk klomende hamile kaldım şuan 17 haftalık Allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla kafana takmamerhaba arkadaslar. Gecen ay pko oldugumu ögrendım 2 ay adet gecıkmem nedeniyle. İlk ay iki adet arası 47 gun ikinnci ay 40 gun. Ve ben sadece 3 aydır bebiş için ugrasıyorum. 2 tane doktora gittim. ikiside aynı sorunu söyledi. TSH. 0.84 Lh.8.82 FSH.2.76 bu durumda cocugumunda olmasının zor oldugunu söyledi. Bugun tekrar konrol vardı. Doktorum baktı yumurtlama olmamıs dedi. adetimin 1.. gunundeyım. Sana klomen baslayalım dedi. yumurtlamıyorsun dedi. Sizce böyle bişi varmıdır. biraz daha kendı kendıme denemelimiyim. Yoksa ilaca baslamalımıyım ?? Bu arada lh testi kullanıyorum.
Asilama mi oldunuz yoksa direk klomen sonrası mi hamile kaldinizMerhaba bende pkoyum doktorum klomen verdi günde bir tane 10 gün kullan dedi ve çok şükür ilk klomende hamile kaldım şuan 17 haftalık Allah isteyen herkese nasip etsin hayirlisiyla kafana takma
Hayır sadece klomen kullandım adetimin 5.günü başladım günde bir kere 10 gün o kadar asilama falan olmadim yani ama cok dua ettim ilaç falan hepsi vesile dua etmeyi ihmal etme inşaallah olur seninde bide stres yapmamaya çalisAsilama mi oldunuz yoksa direk klomen sonrası mi hamile kaldiniz
Ya keşke stres yapmaSam ama yapıyorum asilama oldum bende aynı sen gibi klomen kullandim ve yumurtam büyüyünce de catlatma ignesi olup asilama oldum ama tutmayinca bayagi bi üzüldüm ağladım ama kısmet ne diyelimHayır sadece klomen kullandım adetimin 5.günü başladım günde bir kere 10 gün o kadar asilama falan olmadim yani ama cok dua ettim ilaç falan hepsi vesile dua etmeyi ihmal etme inşaallah olur seninde bide stres yapmamaya çalis
Daha 3 aydır düşünüyorsun stres pkonun en büyük sebeplerinden biri kilon varsa zayıflamaya çalış Hep kafanda tutma zaten bebegin yiyecek ekmeği varsa istesende istemesende olacak Allah in izniyle rahat olYa
Ya keşke stres yapmaSam ama yapıyorum asilama oldum bende aynı sen gibi klomen kullandim ve yumurtam büyüyünce de catlatma ignesi olup asilama oldum ama tutmayinca bayagi bi üzüldüm ağladım ama kısmet ne diyelim
Evet haklısın ama bu arada ben üç aydır değil iki yıldır istiyorum ben iki yıllık evliyim ve evet kilom var ve veremiyorum bi türlü .. Rabbim isterse olur diyo eşim ama ben çok kafama takiyorumDaha 3 aydır düşünüyorsun stres pkonun en büyük sebeplerinden biri kilon varsa zayıflamaya çalış Hep kafanda tutma zaten bebegin yiyecek ekmeği varsa istesende istemesende olacak Allah in izniyle rahat ol
3 aydır bebek için ugrasiyorum yazmissin ben yanlış anladım pardon bak esinde takmiyo sende üstünde durup kendini üzme birde kilo verdiğin zaman yumurtlama da düzene giriyor soğan kurunu araştır uygula bide bal tarçın çörek otu karisimiyla hamile kalan çok pkolu duydum Yuruyus yap hatta ev bisikleti al çok faydalı ben 7 ayda 15 kilo vermiştim diyetsiz gerçekten kilo vermek adeti düzene sokuyor Allah şifa versin inşaallahEvet haklısın ama bu arada ben üç aydır değil iki yıldır istiyorum ben iki yıllık evliyim ve evet kilom var ve veremiyorum bi türlü .. Rabbim isterse olur diyo eşim ama ben çok kafama takiyorum
Bende bi on iki kilo verdim hiç bi fark olmadı yumurta da falan canım ya işte bir sürü bahane Oysaki daha zamanı var demekki3 aydır bebek için ugrasiyorum yazmissin ben yanlış anladım pardon bak esinde takmiyo sende üstünde durup kendini üzme birde kilo verdiğin zaman yumurtlama da düzene giriyor soğan kurunu araştır uygula bide bal tarçın çörek otu karisimiyla hamile kalan çok pkolu duydum Yuruyus yap hatta ev bisikleti al çok faydalı ben 7 ayda 15 kilo vermiştim diyetsiz gerçekten kilo vermek adeti düzene sokuyor Allah şifa versin inşaallah
Bence pco nun kilo ile alakası yokSadece 46 kiloyum ama pkoyim. Yumurtlama oluyor ama gec oluyor ve bur turlu denk gelmiyor. Ocaga kadar bekle dedi dr.um ilmazsa tup bebek.deneyecehiz
Pko %80 kilolu olanlarda oluyor doktor kilo aldıkça kistler çoğalıyor kist çoğaldıkça kilo aliyorsun dedi demekki var bi ilgisi arkadaslar tabi zayıflarda da görülüyor. Bence pkolu olup bebek düşünenler çörek otu bal ve tarçın karışımını arastirsinlar bir çok pkolu hamile kalmisBence pco nun kilo ile alakası yok
Ya öyle mi bende zayiflar da da duydum da pco o yüzden öyle düşünüyordum ama öyle değilmiş demekki ve önerin için tesekkurlerPko %80 kilolu olanlarda oluyor doktor kilo aldıkça kistler çoğalıyor kist çoğaldıkça kilo aliyorsun dedi demekki var bi ilgisi arkadaslar tabi zayıflarda da görülüyor. Bence pkolu olup bebek düşünenler çörek otu bal ve tarçın karışımını arastirsinlar bir çok pkolu hamile kalmis
Kafana taktigin icin oluyor bende cok taktim.sartladim.hep kendimi ama nafile simdi koyverdim gidiyo oylee kafa rahatBende bi on iki kilo verdim hiç bi fark olmadı yumurta da falan canım ya işte bir sürü bahane Oysaki daha zamanı var demekki
Aslinda tamamen hormonlarla.alakali birsey ostrojen hormonu insulin direnci beyin ivir zivir hepsi birbirini tetikliyor kilo.aliyosun kist olusuyor kist yumurtlamayi engelliyor ve yine devreye kilo giriyor yumurtalik etrafi yaglaniyor ve bu adet duzensizligine neden oluyor :) :) hal boyle oluncada kilo vermek zorlasiyor sabit kiloda takilip kaliyosun kimi zamanPko %80 kilolu olanlarda oluyor doktor kilo aldıkça kistler çoğalıyor kist çoğaldıkça kilo aliyorsun dedi demekki var bi ilgisi arkadaslar tabi zayıflarda da görülüyor. Bence pkolu olup bebek düşünenler çörek otu bal ve tarçın karışımını arastirsinlar bir çok pkolu hamile kalmis
Ya ben çok ama çok takiyorum bi de adet düzensizliği beni çok geriyo ama gitmesem mi ki Dr ya yada gidip sadece adet I mi düzene sokmasını istesem gidiyorum gidiyorum bi şey vermiyorlar önce bi adetimi düzenle demi ama yokkk nerde birde asilama lardan sonra iştah ım çok açıldı yaa diyet yapamıyorumKafana taktigin icin oluyor bende cok taktim.sartladim.hep kendimi ama nafile simdi koyverdim gidiyo oylee kafa rahat
Benim.adetimde duzensizdi hatta ilacsiz olmuyordu megersem tiroidlerim tembelmis tiroid hapi kullanmaya baslayinca normal bir sekilde adet olmaya basladimYa ben çok ama çok takiyorum bi de adet düzensizliği beni çok geriyo ama gitmesem mi ki Dr ya yada gidip sadece adet I mi düzene sokmasını istesem gidiyorum gidiyorum bi şey vermiyorlar önce bi adetimi düzenle demi ama yokkk nerde birde asilama lardan sonra iştah ım çok açıldı yaa diyet yapamıyorum
Yaa öyle mi ama bana hiç öyle troid ime falan bakmıyorlar ya ben Dr a söyle cem canım ya önce adetimi düzenle diyecemBenim.adetimde duzensizdi hatta ilacsiz olmuyordu megersem tiroidlerim tembelmis tiroid hapi kullanmaya baslayinca normal bir sekilde adet olmaya basladim
Bence baktir genel cerraha bile gitsen hemen kan tahlili ile bakarlar..bende bilmiyodum aklima bile gelmemisti hic tirod falan dr.kendisi istedi 10 küsur tane tahlil o zmn ogrendimYaa öyle mi ama bana hiç öyle troid ime falan bakmıyorlar ya ben Dr a söyle cem canım ya önce adetimi düzenle diyecem
Hımm anladım canım ama unuttum söylemeyi bana Dr senin yumurtalari.n tembel dedi amaBence baktir genel cerraha bile gitsen hemen kan tahlili ile bakarlar..bende bilmiyodum aklima bile gelmemisti hic tirod falan dr.kendisi istedi 10 küsur tane tahlil o zmn ogrendim