• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kist sorunu olanlar bakabilir mi :(

canim bence sen cok sanslisin hic moralini bozma. bak cok yakin zamanda ablam miyom ameliyati oldu cunku artik 5 cm boyutuna ulasmis bir tanesi ve cocuk istediklerinden dolayi doktoru bu iki miyomun alinmasi gerektigini solemisti. 3 senedir her gecen gun buyuyolardi.
gercekten diorum bak hic sikma canini, sukret kuculen bi kist iste bu. stress cok kotu bisi canim, kafana takmamaya calis. birazcik moral olsun istedim sana.

Cok teşekkür ederim destegin icin pinkycik :) cok kafaya takmamaya çalışıyorum bende artık kaderci oldum kaderde anne olmak var ise olucaz Allah ol dedikten sonra kist, miyom hersey bahane ablana da cok gecms olsun ins onunda meleği tez zamanda gelir :)

Kesin birsey yok inşallah gider boyle ne kadar gidecek bilmiyorum bende hapı hic kullanmak istemiyorum ama kıstınde büyümesinden korkuyorum inşallah senin ki gider benim ki inatçı çıktı :(

ya benim kistimde inatçı çıktı 3 ay kendiliğnden gider diye bekledik bu ay tasmin kulandım sadece 21.18mm den 19.98 mm olmuş yani hala duruyor ama bana ilaç vermedi bu salı hsg çektirecem bakalım

Ben iki Ay hap kullandım 3,5 cm den 1,7 cm e düşürebildik bu ay doktor yine kullan dedi ama kullanmıyorum akısına bıraktım bebek çalışması yapıyoruz filmi kist için mı çektiriyorsunuz

Ben iki Ay hap kullandım 3,5 cm den 1,7 cm e düşürebildik bu ay doktor yine kullan dedi ama kullanmıyorum akısına bıraktım bebek çalışması yapıyoruz filmi kist için mı çektiriyorsunuz

canım bizde çocuk istiyoruz hem tüplere bakacak hem de kistin engel olup olmadığını söyleyecek

Anladım canım inşallah engel değildir tüplerde açıktır. Kist sonradan mı oldu sizde bende kürtajdan sonra oldu gitmemesi de korkutuyor beni bi sorum daha var :) kist ağrı yapıyor mu sizde bende hiç ağrısı yok

canım ben ilk muaneye gittiğimde öğrendim ondan önce varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama 4 aydır benimle gideceğide yok canım benim sol kasığımda ve adet zamanın da orası ağrıyor

Son düzenleme:
Sizinle aynı sorunu bende yaşadım:( 8 haftalık bebeğimi gecen ağustos ayında kaybettim. İlk gebeliğimdi. Çok etkilenmiştim psikolojik olarak. Bu senenin şubat ayında adet görmedim. Bir heyecan kan testi yaptırmaya gittim ve bebek yerine 5 cmlik kistle karşılaştım. 3 ay YAsmin hapı kullandım. En son 1 ay once gittiğimde kistim gitmişti Allahıma şükürler olsun. Şimdi de daha hasta olmadım 9 gün gecikme oldu. Hiç bitmicek heralde bu sorunlarım:(

doğum kontrol hapın diana 35 mi kullandın bende sağ tarafımda iki tane çıktı biri 3.5 diğeri 4 cm doğum kontrol hapını 3. gün mü almaya başladın ikinci kutuyuda mı öle başlıyoruz

Canım ben ginera kullandım ben adetin 4 gunü doktora gidiyordum
2 ay 4. Günden başlayarak kullandım

Sizinle aynı sorunu bende yaşadım:( 8 haftalık bebeğimi gecen ağustos ayında kaybettim. İlk gebeliğimdi. Çok etkilenmiştim psikolojik olarak. Bu senenin şubat ayında adet görmedim. Bir heyecan kan testi yaptırmaya gittim ve bebek yerine 5 cmlik kistle karşılaştım. 3 ay YAsmin hapı kullandım. En son 1 ay once gittiğimde kistim gitmişti Allahıma şükürler olsun. Şimdi de daha hasta olmadım 9 gün gecikme oldu. Hiç bitmicek heralde bu sorunlarım:(

Belki bu sefer hamilesinizdir ins :)

slm kızlar benim 4yaşında oğlum var çok sorunsuz hamile kalmıştım geçen sene ağustosta yeniden hamile olduğumu öğrendim 4aylık olmuştu kızım olacaktı ama malesef kaybettim bebeğimi aniden kalbi durmuştu meleğimin normal doğum sancısı çekipte elinin boş dönmesi hastaneden çok acı veriyo eve geldim oğlum anne kardeşim nerde niye getirmedin diye hıçkıra hıçkıra ağladı ve o günden sonra kötü günler başladı benimde basit kistim var 1tane ve 7aydır gitmedi bana d.kntrol hapı verdi dr ama gitmedi bunaldım artık oğlum hergün anne ne zaman kardeşimi alıcaz diyo bebek sevsem anne o boklu :) bizim bebeğimizi alda onu sevelim diyo ya kızlar ben çok bunaldım sanki hiç bitmeyecek bu acılar derdi veren rabbim dermansız bırakmasın hepimizin yüzünü güldürsün kimseye imrendirmesin kucağımızı boş bırakmasın :14:

Son düzenleme:
slm kızlar benim 4yaşında oğlum var çok sorunsuz hamile kalmıştım geçen sene ağustosta yeniden hamile olduğumu öğrendim 4aylık olmuştu kızım olacaktı ama malesef kaybettim bebeğimi aniden kalbi durmuştu meleğimin normal doğum sancısı çekipte elinin boş dönmesi hastaneden çok acı veriyo eve geldim oğlum anne kardeşim nerde niye getirmedin diye hıçkıra hıçkıra ağladı ve o günden sonra kötü günler başladı benimde basit kistim var 1tane ve 7aydır gitmedi bana d.kntrol hapı verdi dr ama gitmedi bunaldım artık oğlum hergün anne ne zaman kardeşimi alıcaz diyo bebek sevsem anne o boklu :) bizim bebeğimizi alda onu sevelim diyo ya kızlar ben çok bunaldım sanki hiç bitmeyecek bu acılar derdi veren rabbim dermansız bırakmasın hepimizin yüzünü güldürsün kimseye imrendirmesin kucağımızı boş bırakmasın :14:

4 aylık daha zordur canım Allah sabır versin hepimize :( kıstın 7 aydır gitmemiş peki küçülme oldu mu boyutlarında benim iki ay gitmemişti ama 3 cm den 1.7 ye düşmüştü. Küçülme olmuyor ise ve ağrın varsa başka doktora gitmeni tavsiye ederim. Allah korusun kıst çikolata kıstı felan olursa dogum kontrol hapı mantıksız oluyo bebek isterken. Canını sikmamaya çalış kaderde varsa anne olmak ki senin bi oğlun varmış kist hastalık hepsi bahane vakti geldiginde olacaktır ins hakkımızda herseyin hayırlısı

4 aylık daha zordur canım Allah sabır versin hepimize :( kıstın 7 aydır gitmemiş peki küçülme oldu mu boyutlarında benim iki ay gitmemişti ama 3 cm den 1.7 ye düşmüştü. Küçülme olmuyor ise ve ağrın varsa başka doktora gitmeni tavsiye ederim. Allah korusun kıst çikolata kıstı felan olursa dogum kontrol hapı mantıksız oluyo bebek isterken. Canını sikmamaya çalış kaderde varsa anne olmak ki senin bi oğlun varmış kist hastalık hepsi bahane vakti geldiginde olacaktır ins hakkımızda herseyin hayırlısı

saol cnm 2ay d.kntrol kullandım bidaha kullanmadım küçülme yok 3cm duruyo ağrımda olmuyo dr gitmiyorum artık 1ay beklicem olmazsa başka dr bulucam rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin çok çok zor bi dönemdi benim için ama unutamıyosun sadece alışıyosun alışmak zorunda kalıyosun

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtajla aldılar daha sonra 6 ay bekle tekrar hamile kalabilirisn demişti dr.2 gün önce gittim dr.kontrol amaçlı sağ yumurtalığımda 5 cm büyüklüğünde kist varmış şu durumda hamile kalamzsın dedi doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başlayacakmışım ama ben kullanmak istemiyorum çünkü hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce bebeğim karnımda öldü ve kürtajla aldılar daha sonra 6 ay bekle tekrar hamile kalabilirisn demişti dr.2 gün önce gittim dr.kontrol amaçlı sağ yumurtalığımda 5 cm büyüklüğünde kist varmış şu durumda hamile kalamzsın dedi doğum kontrol hapı verdi adetin ilk günü başlayacakmışım ama ben kullanmak istemiyorum çünkü hamile kalmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz ?

geçmiş olsun canım bence kullansan iyi olur kist varken çocuk olmuyor bende sağda solda kistlerim vardı 3 tane 2 kutu kullandım 2 si erimiş diğeride yarısı erimiş kısa sürede senin 5 cm benim 8 cm diğerleri 6 cm ve 3 cm di seninki 5 cm cm seninde kısa sürede erir inşallah sonra tekrar hamile kalırsın inşallah

arkadaşlar benimde sağ ve sol yumurtalığımda çikolata kisti çıktı..biri 3 diğeri 2.5 santim. bir çok doktora gittim..bazısı doğum kontrol hapı kullan dedi bazısı işe yaramaz dedi.. çocuk istiyoruz eşimle ne yapıcağımızı bilemedik. en son bi doktor doğum kontrol hapı işe yaramaz çocuk için uğraşın dedi. biz de öyle yapmaya karar verdik. doktoruma güvendim. hayırlısı olsun hepimiz için.

Back