pko !!! lütfen bu hastalıga sahip olanlar bakabilirmi :(

cansuu12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
122
22
18
32
merhaba arkadaslar. Gecen ay pko oldugumu ögrendım 2 ay adet gecıkmem nedeniyle. İlk ay iki adet arası 47 gun ikinnci ay 40 gun. Ve ben sadece 3 aydır bebiş için ugrasıyorum. 2 tane doktora gittim. ikiside aynı sorunu söyledi. TSH. 0.84 Lh.8.82 FSH.2.76 bu durumda cocugumunda olmasının zor oldugunu söyledi. Bugun tekrar konrol vardı. Doktorum baktı yumurtlama olmamıs dedi. adetimin 1.. gunundeyım. Sana klomen baslayalım dedi. yumurtlamıyorsun dedi. Sizce böyle bişi varmıdır. biraz daha kendı kendıme denemelimiyim. Yoksa ilaca baslamalımıyım ?? Bu arada lh testi kullanıyorum.

Oncelikle gecmis olsun bende yillardir pko ile ugrasiyorum yaklasik 1 senedir bebek dusunmeye basladik ama bu pko yuzunden maalesef adet duzensizligi oldugu icin yumurtlamada problem oluyo o kucuk kistcikler mani oluyo serephone kullanmistim ben yaklasik 16 mm.e kadar buyudu ve cevap vermedi tedaviye

Merhabalar ben de de pco çıktı malesef ama geri geçti her ultrason a girdiğim de farklı farklı Sonic çıktı bazen pco bazen yumurta .. bence başla klomen e ben üç kez kullandım ve iki kez asilama oldum ama tutmadı ikinci asilama min sonucu bugün çıktı adet oldum

Ayni doktora mi gittiniz hep farkli farkli cikti demissinizde o yuzden soruyorum

Ayni doktora mi gittiniz hep farkli farkli cikti demissinizde o yuzden soruyorum
Aynı doktor a gittim ama ultrason da sonuç farklı çıktı ilk Doktora gittiğimde iki tarafımda da yumurtam var di onsekiz ve Ondokuz mm doktor um adetin üçüncü günü gel dedi ve üçüncü günü gittiğimde ise bişey çıkmadı ne pco nede yumurta klomen verdi hemen yarım paket kullandım günde bi defa beş gün ve kullandım gittim ki pco oluşmuş ve sonra bi daha ki adet i min üçüncü günü gittim bu defa klomen in tamamini başladık ve yirmi iki mm yumurtam vardı ASİLAMA oldum on beş gün sonra gittim ki tutmamis ve geçen ay yine klomen kullandım ama bu defa günde bi kez ve ikisini aynı anda aldim ve ön dört mm yumurtam oluştu ertesi gün yine gel buyur belki dedi ve on sekiz mm oldu ve ASİLAMA oldum çatlama iğnesi vurulduktan sonra vebu pazartesi on beş gün oldu ama gidemedim korktum ve bugun de adet olmuşum çok uzuldum

Insanda ne moral kaliyo ne baska birsey boyle olunca benim.asilamaya cevap vermedi iste klomen falan ise yaramadi yani bende..durum oyle olunca tup e gectik bizde

Insanda ne moral kaliyo ne baska birsey boyle olunca benim.asilamaya cevap vermedi iste klomen falan ise yaramadi yani bende..durum oyle olunca tup e gectik bizde
Moral de kelime mi insan hiçbir şey e sevirem iyor bile dun adet olunca öyle üzüldüm öyle ağladım ki ve daha yolun başında iken bu hale geldim ..Allah yardımcımız olsun çok zor

Moral de kelime mi insan hiçbir şey e sevirem iyor bile dun adet olunca öyle üzüldüm öyle ağladım ki ve daha yolun başında iken bu hale geldim ..Allah yardımcımız olsun çok zor
Amin ins.cok yipraniyoruz isyan etmek istemiyorum ama bazen aklimdan gecmiyo degil millet dogurup cope atiyo biz ise binbir turlu emek harciyoruz

Amin ins.cok yipraniyoruz isyan etmek istemiyorum ama bazen aklimdan gecmiyo degil millet dogurup cope atiyo biz ise binbir turlu emek harciyoruz
Ayy evet be de bazen isyan ediyorum pişman oluyorum söylediğim e ama duramiyoruz işte çevremde ne kadar kişi varsa benden sonra evlendi ama çocukları varr

Kaç kez asilama oldun
Ben asilama olamadim 4kutu klomen kullandim 16 mm de kaldi yumurtalar baktik.olmuyo
Ayy evet be de bazen isyan ediyorum pişman oluyorum söylediğim e ama duramiyoruz işte çevremde ne kadar kişi varsa benden sonra evlendi ama çocukları varr
Aynen oyle birde sormuyolar mi bebek yok mu daha diye imali imali illet oluyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…