hayır hiç bir düzensizlik yok.. sadece regl olunca ağrım olur ama o da ilaç alınca geçer.adet düzensizliği var mı peki?
yoksa eğer pcoya hiç benzemiyor. pcoda ki dörtlü : yumurtalıklarda kistler, fazla kilo, erkeksi tüylenme, adet düzensizliği
teşekkür ederim..Bence kulaktan dolma bilgiler aramayı bırakıp bir doktora görünün.Umarım kötü bir şey yoktur
sizde nasıl belirti gösterdi?ben pko luyum ama bi sivilce dahi çıkmaz ben de
adet düzensizliği vardı sadece bunun için gittim ve pko lu olduğumu öğrendim. Ben de tüylenme, kilo alma, sivilcelenme gibi belirtiler yok.sizde nasıl belirti gösterdi?
çok sinirlisin sakin ol biraz, belli ki kız bilmiyor ve endişeleniyor sadeceNasıl pco olabileceğini söylediler?
Bu kadar basit mi bu teşhisi koymak?
Pco nun ne olduğunu biliyor musun hem sen ya da o teşhis koyanlar..?
Bilip bilmeden herşeye pco diyenler sağolsun, insanın moralini bozmakta üstlerine yok.
Bir kere pco yumurtalık kistleri demektir. Sivilce ile pco ne alaka anlamadım?
Adet düzensizliği en büyük belirtisi.
Senin herşeyin normal bi sivilce çıktı diye pco oldun öyle mi :) Gülmem geldi..
Ben 4 ayda bir regl olan biriyim pcolu diye benim gibilere denilir.
Artık şu moral bozucu şeyleri söylemekten vazgeçin. Çok bilmişlik yapmaktan da..
Ama sorulmasıda tuhaf değilmi? Burası doktorlar sitesi degilki. Zaten öyle dahi olsa doktor net üzerinden teşhis koymaz diye düşünüyorum.Nasıl pco olabileceğini söylediler?
Bilip bilmeden herşeye pco diyenler sağolsun, insanın moralini bozmakta üstlerine yok.
Artık şu moral bozucu şeyleri söylemekten vazgeçin. Çok bilmişlik yapmaktan da..
ben çok bilmişlik vs yapmadım, kimsenin moralini de bozmadım bana daha önce açtığım konudaki bayanların bazıları söyledi tekrarlayan sivilceler pko nedeni olabilir diye. o yüzden biraz daha yerli eleştiriler yaparsanız sevinirim.Nasıl pco olabileceğini söylediler?
Ben soran kişiye demedim ki.. Pcolu olabileceğini söylemişler. Ve durduk yere moralini bozuyorlar Pco nun ne olduğunu bilmeden ve gerçekten sinirleniyorum. Hiç insanların psikolojisini düşünmeden yorum yapanlara..çok sinirlisin sakin ol biraz, belli ki kız bilmiyor ve endişeleniyor sadece
Canım sana demedim ki iyi de:) Ben sana yardımcı olmak için yaptım yorumu.. Pco felan değilsin diyorum.. Sivilce çıkması pco sebebi değildirben çok bilmişlik vs yapmadım, kimsenin moralini de bozmadım bana daha önce açtığım konudaki bayanların bazıları söyledi tekrarlayan sivilceler pko nedeni olabilir diye. o yüzden biraz daha yerli eleştiriler yaparsanız sevinirim.
anladım o zaman özür dilerim ben de yanlış anlamışım. evet çok moralimi bozdular resmen kistliyim diye geziyorumBen soran kişiye demedim ki.. Pcolu olabileceğini söylemişler. Ve durduk yere moralini bozuyorlar. Pco nun ne olduğunu bilmeden ve gerçekten sinirleniyorum. Hiç insanların psikolojisini düşünmeden yorum yapanlara..