• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko lu olup yasmin kullananlar!

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
98
Selam kızlar yaklaşık 4 sene önce pko teşhisi konuldu.dr.yasmin isimli doğum kontrol hapını ömür boyu kullanmam gerektiğini söyledi.ne zaman ki hamile kalmak istersem doktora gıdecekmısım ilacımı değiştireceklermiş..bu arada bu yasmin ilacını kullanmaya başladıktan sonra kolestrolum çıkmaya başladı..henüz 25 yaşındayım ve 1,5 senelik evlıyım.artık ilaç kullanmaktan çok sıkıldım..bebek de istemiyorum.bu ilaçları kullanmasak ne olurki gercekten bunalttı benı..

benimde ilk adet gördüğümden beri adet düzensizliğim var.ayrıca sivilce problemim hayatımda 3 kere sivilcelerden kurtuldum 2 sinde yasmin kullandım birinda hamilelik ve süt dönemi.oğlum 4 yaşında yasmin kullanıyordum ki çok severim yasmini beni çok güzelleştiridiği için.bıraktım 6 ay içinde altüst oldu yüzüm 2. çocukta olmadı bende dayanamadım döndüm yasmine 5 ay oldu yüzüm hala çok kötü çözemedim bu sefer...bırakıp tekrar çocuğama yoğunlaşsam pkoluymuş yumutalık yapım.bıktım sivilcelerden.güvendiğim yasminde kurtarmadı derdimden bu sefer beni roaccutane kullanıcam galiba..bizim gibilerde sivilce tedavisi çok karışık

yamini 40 yaşına kadar kullanmam söylenmişti bana ama 2.çocuk istediğim için işer karıştı... keşke hep yasmin kullansaydım ara vermesiydim

bende pcoluyum ve yasmin kullanıyorum...ilk başta diena35 kullanıyodum ama o ilaç bana çok ağır geldi midemi bulandırıyodu, bunu doktoruma söyledim o da yasmine geçmemi tavsiye etti bende öyle yaptım.uzun zamandır yasmin kullanıyorum sağolsun dienadan pekde bifarkı yok gene midem bulanıyo ve geçmiyo..ve uzun süre doğum kontrol hapı kullandığım için doktor bana karaciğerle ilgili bi test yaptı bikere(sonuç iyi çıktı).yani demem o ki eğer kolesterol gibi bi problemin varsa, bu durumun doktor tarafından değerlendirilmesi gerekiyo.Allah korusun doğum kontrol hapı sebebiyle nadirde olsa damar tıkanıklığı sorunu yaşayan kadınlar var.bence mutlaka doktora gitmelisin

bende pkoluyum 4 yıl önce teşhis konuldu yasminide diana35'de kullandım ama hala düzelemdm bu hastalığın önlemenn yolu klo vermek eğer çok kiloluysanız mutlaka kilo verin ancak ozamn dzlteblirsiniz ben şuanda 6 klo verdim ve diyete devam ediyorum bebek istiyorum çünkü bu şekilde olmuyor :(

Back