DIDO_DODI Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 56 65 12 Ekim 2021 Konu Sahibi DIDO_DODI #21 Persona non grataa .!.: Çok iyi anlıyorum sizi elimde olmadan her seferinde lavaboya koşuyorum oldum sanıp ama hiç birşey yok istemsiz düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aynen çok bunaltıcı inşallah bian önce oluruz
Persona non grataa .!.: Çok iyi anlıyorum sizi elimde olmadan her seferinde lavaboya koşuyorum oldum sanıp ama hiç birşey yok istemsiz düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Aynen çok bunaltıcı inşallah bian önce oluruz
P Persona non grataa Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2021 335 117 12 Ekim 2021 Konu Sahibi DIDO_DODI #22 Ddm6 .!.: Aynen çok bunaltıcı inşallah bian önce oluruz Genişletmek için tıkla... İnşallah ya maydanoz çayı içiyorum ufak ağrılar var ama başka birşey yok
Ddm6 .!.: Aynen çok bunaltıcı inşallah bian önce oluruz Genişletmek için tıkla... İnşallah ya maydanoz çayı içiyorum ufak ağrılar var ama başka birşey yok
DIDO_DODI Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 56 65 12 Ekim 2021 Konu Sahibi DIDO_DODI #23 Persona non grataa .!.: İnşallah ya maydanoz çayı içiyorum ufak ağrılar var ama başka birşey yok Genişletmek için tıkla... Bende poşet çay var maydonozlu ondan içtim taze biberiye aldım kaynattım ama yok
Persona non grataa .!.: İnşallah ya maydanoz çayı içiyorum ufak ağrılar var ama başka birşey yok Genişletmek için tıkla... Bende poşet çay var maydonozlu ondan içtim taze biberiye aldım kaynattım ama yok