- 21 Şubat 2012
- 64
- 1
- 46
- Konu Sahibi neyzenel1963
-
bu gün doktora gittim rahimde kist olduğunu pko olabileceğini söyledi 1 sene beklemek gerkiyormuş korunmasız ilişki yaşadıktan sonra eğer bebek olmazsa tedaviye başlanacakmış kızlar 1 sene bekleyinceye kadar eğer pko varsa benim bu arada tedavide olmam gerekmezmi aklım çok karışık başka bi doktoramı gitsem ne yapsam bilemedim bi akıl verin banada
bu gün doktora gittim rahimde kist olduğunu pko olabileceğini söyledi 1 sene beklemek gerkiyormuş korunmasız ilişki yaşadıktan sonra eğer bebek olmazsa tedaviye başlanacakmış kızlar 1 sene bekleyinceye kadar eğer pko varsa benim bu arada tedavide olmam gerekmezmi aklım çok karışık başka bi doktoramı gitsem ne yapsam bilemedim bi akıl verin banada
Diyete girdim iste spor falan yapicam ama doktor birşey söylemedi adet olmazsan gel dedi tarlusaldn sonra oldum gitmedim bu ay gunume yakın aynı doktora gidip tuylenmeden şikayet etmeli miyim tuylenmeyi gösterdim yengeme bende senin gibiyim dedi gisterdi benim gibi o da kiloluyum bir de sık duruyorr bende hormonlarına bakıldı onda birşey çıkmamıştı bende pko olduğu da belli değil kararsız kaldım napicam bilmiyorumCanım sana tavsiyem az ye çok hareket et kilo ver güzel bi şekilde ve soğan kürünü dene... ben bu şekilde faydasını gördüm. Soğan kürü pkoluların vazgeçilmezidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?