T tcetveli Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 2.188 302 5 Haziran 2015 Konu Sahibi umutsuz gelin 1 #21 umutsuz gelin 1 .!.: pko dogustan gelısen bı hastalık ama ergenlıkde ortaya cıkıyo Genişletmek için tıkla... allah allah gebeliğe engel mi peki adet nasıl oluyor bu pkoda
umutsuz gelin 1 .!.: pko dogustan gelısen bı hastalık ama ergenlıkde ortaya cıkıyo Genişletmek için tıkla... allah allah gebeliğe engel mi peki adet nasıl oluyor bu pkoda
kardelen1989 Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2015 20 20 35 6 Haziran 2015 Konu Sahibi umutsuz gelin 1 #22 Pko yumurtanın düzenli çalışmaması sonucunda çatlama gerçekleşmiyor adet ve hamile kalmayı engelliyor.. İnşallah bi hamile kalabilseydim hayırlısıyla Allah tan başka ne isterim annelik duygusunu Rabbim isteyen herkese tattırsın
Pko yumurtanın düzenli çalışmaması sonucunda çatlama gerçekleşmiyor adet ve hamile kalmayı engelliyor.. İnşallah bi hamile kalabilseydim hayırlısıyla Allah tan başka ne isterim annelik duygusunu Rabbim isteyen herkese tattırsın
umutsuz gelin 1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2015 15 0 30 14 Haziran 2015 Konu Sahibi umutsuz gelin 1 #23 kızlar sogan kürüyle adet oldum gercekten mucızeeeeeeeeeeeeeeeee Allahm cok sukur ya
T tcetveli Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 2.188 302 15 Haziran 2015 Konu Sahibi umutsuz gelin 1 #24 umutsuz gelin 1 .!.: kızlar sogan kürüyle adet oldum gercekten mucızeeeeeeeeeeeeeeeee Allahm cok sukur ya Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi kız nasıl oldu
umutsuz gelin 1 .!.: kızlar sogan kürüyle adet oldum gercekten mucızeeeeeeeeeeeeeeeee Allahm cok sukur ya Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi kız nasıl oldu
umutsuz gelin 1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2015 15 0 30 16 Haziran 2015 Konu Sahibi umutsuz gelin 1 #25 ya aslnda dokor sokturucu vermıstı 10 gn gectm hla olmadm ustune sogan kuru ıctm 4 cu gun hemen geldı baya akıntılı feln
ya aslnda dokor sokturucu vermıstı 10 gn gectm hla olmadm ustune sogan kuru ıctm 4 cu gun hemen geldı baya akıntılı feln
T tcetveli Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 2.188 302 16 Haziran 2015 Konu Sahibi umutsuz gelin 1 #26 umutsuz gelin 1 .!.: ya aslnda dokor sokturucu vermıstı 10 gn gectm hla olmadm ustune sogan kuru ıctm 4 cu gun hemen geldı baya akıntılı feln Genişletmek için tıkla... Ya bu kürü nasıl yapıyoruz adetim biteli 5 gün oluyo
umutsuz gelin 1 .!.: ya aslnda dokor sokturucu vermıstı 10 gn gectm hla olmadm ustune sogan kuru ıctm 4 cu gun hemen geldı baya akıntılı feln Genişletmek için tıkla... Ya bu kürü nasıl yapıyoruz adetim biteli 5 gün oluyo