- 29 Mayıs 2015
- 15
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi umutsuz gelin 1
kaç kilosun canımben bgn pko oldugmu ögrendm ya cok uzuldm nrmalde dzellı adetm vardı 2 yılda klo alınca dengesı bozuldu zor adet oluyorm pko varms dogum kontrol hapı kullanmak ıstemıyorm kılo vermem lazmmıs onu yapıcam ama baska neler önenırsnız ılac kullanmak ıstemıyorm
canım ben 53 kiloyum ama banada öyle demişti ben hangi kiloyu vereyim98 - 100 feln varmdır en son 97 dım 2 3 kılo dha aldm :S
hayır hap yazmadı doktor benim prolaktinim yüksek sadecebende 60 kılodayken buna cıkmstm o zmnlar adetm cok dzenlıydı snra böle oldu sen hap kullanıyomusun ?
hayıt deneyebilirsin canımduzellı adet olamıyorm sdece ben dogum kontrol haplarından korkuyorm en son burayı buldm okudm ınsanlar btkısel caylardan feln dzene sokuyomus ben de bı arastrmak ıstedım :S
ben aldım kaç defa bi yan etkisini görmedim sende ne sornlar var canımyan etkısı varmı onun gercı bıtkı caylarısn haplar kadar öldrurucu yan etkısı olmaz da merak ettm ben bı arastraym onu
daha zararlı tabiki ama benden tavsiyebence hap kullanma güzelce bir diyet ylap aburcubur bırak bol su iç çay3 bardaktanfazla içme günde stres yapma yağlılardan uzak durbnm pko dısnda hc bı saglık sorunm yok cvan percemı kullandm ama hassas cıldm oldugu ıcn alerjı yaptı tanıdgm bı btkı uzmanı var ona gdıcem yarın :S
ben doktora sordm btkı carı adet sokucu carlar ıcsem olmazmı dye bna karacıgere zarar vereblır dedı dogum kondtrol hapları dha zararlı deılmı ?
Ağlama kız benimde canım sıkılıyor arada takmam ak gerekcok saol walla ya ıcımı rahatlartın aglaya aglaya goz pnarım kurudu bugun
Mrb gunde 1 bardak adacayi icebilirsin denemistim daha once ve cevremdekilerde onermisti sıkı bir diyet ve bol su ic arkadaslarin dedigi gibi bana dr.diyet yapmami soyledicok saol walla ya ıcımı rahatlartın aglaya aglaya goz pnarım kurudu bugun
Bizde 1 yildir ugrasiyoruz adacayini denemistim iste ben klomen bende pek fayda etmedi 17 mm e kadar buyuduCanım doktor banada pko dedi bide 3 yildir çocuk istiyoruz ama maalesef olmadı şimdi klomen kullandim bakalim bi etkisi olacak mı
Kızlar bu pco doğuştan olan bişey mi benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti normal yolla sonra prolaktin birden yükselmiş gittim doktor pco dedi pek guvenmedim de çünkü düzenli adet olurdum bu konuda fikriniz varmı varda yardım edermisnizBizde 1 yildir ugrasiyoruz adacayini denemistim iste ben klomen bende pek fayda etmedi 17 mm e kadar buyudu