Pko illeti

Ben dis görünüsüme cok onem veren biriyim ya oyuzden cok etkileniyorum, anneme soruyorum kiziyo farkedilmiyo diyo ona kalsa ama ben kendimi rahat mutlu hissedemiyorum işte

Sarartmayi dene canim bence, sari tuy belli olmaz. Moralini bozma kil tuy isi halledilmiycek bisey degil :) bi tane arkadasim var sarisin bile degil kumral ama mesela biyiklarini hic almaz belli bile olmuyor cunku aynen o hesap sendekiler de belli olmaz.

Sey bu arada benim yarim teslimim var ben hala kkdayim Ben simdi yatiyorum gelismeleri takip edicem Allah saglikli omurler versin

Ozaman aslinda hepsini hallettikten sonra 15 dakikalik bolgelere ayirsak karin bolgesini gide gele bitirsek olur yani madem 1 seansta bitti hic ellenmemis olanlar, dimi?
Kusura bakmayin surayi anlamadim bebek pudrasini neden kullanmistiniz?
bide son bisey sormak istiyorum ben 2 merkeze gittim igneli icin bir tanesinde uygulamadan sonra hic kabarma olmadi ama oburunde alinan bolgelerde kabarma oldu bikac saat sonra filan gecti, hangisinin olmasi normal ya da makbul?

ne kusuru canım...
hiç alınmayan yer 1 seferde bitti evet.

izleri kapamak lazım okula o halde gitmek istemiyordum o yüzden kullandım pudrayı.

tek merkezde 2 kişiden biri yapınca kabarıyordu birinde sadece kabuk tutuyordu. yapan kişinin eliyle alakalı...

Dimi izler cok fena ya, ne zor kadin olmak bende yüzümdekilere dokunmamistim ama 1 seansta gitmiyolar bide
yuzunuzdeki izler nekadar surede gitti peki?

Dimi izler cok fena ya, ne zor kadin olmak bende yüzümdekilere dokunmamistim ama 1 seansta gitmiyolar bide
yuzunuzdeki izler nekadar surede gitti peki?

onun için kesin bir şey söyleyemem ilk zamanlar iyileşmeden çıktığı için yeniden gidiyordum. 22 ay falan hiç geçmedi dolayısıyla

22 mi yazmışım 2 yazacaktım başlayalı 24 ay oldu ben en son geçen martta 10 dk gitmiştim

Bende de reflü var, ne hastalikli insanlarız ya baksana
insallah kilo verebilirsem ozaman azalir biraz tuy problemim, bu arada evli misiniz? Sorun oldu mu bu sizin icin? Bunu gercekten merak ediyorum ben cok kafama takiyorum cunku
Hayır bekarım..Sorun olup olmadığını evlendikten sonra görücem ben de..

Merhaba. Bende de kıllanma problemi var ve pcodan şüpheleniyorum. Doktora gidicem. Acaba nasıl muayene ediyor yani sadece ultrasondan mı bakıyor. Bekarım ve alttan muayene istemiyorum.

Merhaba. Bende de kıllanma problemi var ve pcodan şüpheleniyorum. Doktora gidicem. Acaba nasıl muayene ediyor yani sadece ultrasondan mı bakıyor. Bekarım ve alttan muayene istemiyorum.

Merhaba bana alttan muayene yapilmadi, cok sıkışık bir sekilde yani afedersiniz idrarimi tutarken gelmemi istedi ve sadece ultrasondan bakti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…