• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko illeti

Sakınn sakın haa Nutella felan yemek yok..Bak Allah korusun ilerde çocuk sahibi olamama ve rahim ağzı kanseri riski var..Dikkat etmen lazım canım.Ben bu hastalık yüzünden patates bile yemiyorum..
Ayrıca tüy sarartıcı beter felan yapmıyor,yıllardır kullanıyorum ve gayet de memnunum.

Patates bile mi :KK57: ben yemek icin yasayanlardanim ama:cry:
Peki sararticiyi duzenli mi kullaniyorsunuz ne siklikla suruyorsunuz mesela? Ve nerelerinize sadece yuz mu? Tuylerin boyunda kalinliginda sayisinda bir degisiklik olmadi mi?

Sarışınım ama oyle bi belli oluyo ki:cry: cunku sarisin olmama ragmen çıkan tuyler siyah cikti ama ince ve dipleride sari imis oyuzden makine gormuyo yoksa ben goruyorum gayet:KK42: hayir bide agda yapsam kendi tuylerim kucuk ve sari bu sefer onlarda siyah olacak, cok beter bisey

Allah allah neden siyah cikti ki. Hormonlarla alakali sanirim. Sarartici dene istersen?

Bu arada evet lazer sari tuyleri gormuyormus o yuzden ben de hayal kirikligi yasamistim biraz

özellikle ota çizgi ve etrafı tamamını almadı ama seyrelttiler kalan kısmı da göze batmıyor, bikini giyebiliyorum en azından...
ben dayanıklıyım biraz sanırım göbek çok acımıyor en çok acıyan çene altı boyun bölgesi... isteyene lokal uyuşturma yapıyorlar yüz için kremle mesela ama ben istemedim.
ben uygun olduğumda gidiyordum; ilk gidişlerimde sadece yüzüm 1 saat sürerken son gidişimde 10-15 dk yazdığım yerlerin hepsi sürdü.

ne zaman yaptırdın? 1 gün su değmemesi gerekiyor ve kuru tutman lazım vs önemli şeyler var. krem sürmeyeceksin nemlendirici makyaj yok mesela.
göbek-göğüs geç iyileşiyordu hava almadığı için ama yüz çabuk toparlıyordu. bebe pudrası sürüyordum sadece. beyaz tenliyim ve hassas cildim

Ben hergun renkli gunes kremi ya da bb krem surmustum/suruyorum acaba onlar etkiliyor mu iz kalmasini? Ben yuzume bisey surmeden cikamam mumkun degil benimde cildim cok hassas ve beyaz, kac seans surduler peki?

Patates bile mi :KK57: ben yemek icin yasayanlardanim ama:cry:
Peki sararticiyi duzenli mi kullaniyorsunuz ne siklikla suruyorsunuz mesela? Ve nerelerinize sadece yuz mu? Tuylerin boyunda kalinliginda sayisinda bir degisiklik olmadi mi?
Evet canım patates bile..İçinde bol miktarda karbonhidrat ve şeker bulunan her şey..Üzüm,incir,muz vs vs..Ben de yemeyi çok severim ama kendimi daha çok seviyorum.Bir süredir diyetteyim ve şuanki sağlığımdan gayet de memnunum çok şükür..
Sarartıcıyı öyle düzenli sürmüyorum.Yani bakıyorum gene kararmaya başlamış,o zaman sürüyorum ve evet sadece yüzüme.Hiçbir yan etkisi de olmadı.Göğsümde bikaç tüylenme oldu,onları cımbızla alıyorum uzadıkça.Ben öyle kıla tüye pek takan biri değilim,sıkıntı yapmıyorum.Diğer bölgelerimde artış olmadı,onları normal sıklıkta alıyorum.

Allah allah neden siyah cikti ki. Hormonlarla alakali sanirim. Sarartici dene istersen?

Bu arada evet lazer sari tuyleri gormuyormus o yuzden ben de hayal kirikligi yasamistim biraz

Kiz Eleonore, simdi farkettim senin olduğunu hic isme bakmadan yaziyodum, selam:KK45:
hormonlarla alakali zaten sonradan ciktilar hep, renginden anliyorum zaten, normalde tuylerim sapsarı cunku:cry:
bende ne umutlarla gitmistim hicbir lazer okumuyo:cry:

Bu arada konuyu bolmek gibi olmasin ama bisey sormak istiyorum. Pimpiriklendim yine :KK17:

Simdi ben de sarisinim ve vucudumdaki butun tuyler beyaz ya da saridir. Ama son bir kac yildir gogus uclarim tuylenmeye basladi ve siyah olmasa da vucudumdaki diger tuylerden daha koyu renkte. Koparma dedikleri icin koparmiyorum. Adetim de duzenli oluyor ama pko belirtisi falan degildir dimi bu? :KK17:

Evet canım patates bile..İçinde bol miktarda karbonhidrat ve şeker bulunan her şey..Üzüm,incir,muz vs vs..Ben de yemeyi çok severim ama kendimi daha çok seviyorum.Bir süredir diyetteyim ve şuanki sağlığımdan gayet de memnunum çok şükür..
Sarartıcıyı öyle düzenli sürmüyorum.Yani bakıyorum gene kararmaya başlamış,o zaman sürüyorum ve evet sadece yüzüme.Hiçbir yan etkisi de olmadı.Göğsümde bikaç tüylenme oldu,onları cımbızla alıyorum uzadıkça.Ben öyle kıla tüye pek takan biri değilim,sıkıntı yapmıyorum.Diğer bölgelerimde artış olmadı,onları normal sıklıkta alıyorum.

Cok tesekkur ederim canim butun bilgiler icin allah razi olsun valla, nefsime asla hakim olan biri degilim ama su yazdıklarını okuyup kendimi telkin etmeye calisicam:110:

Bu arada konuyu bolmek gibi olmasin ama bisey sormak istiyorum. Pimpiriklendim yine :KK17:

Simdi ben de sarisinim ve vucudumdaki butun tuyler beyaz ya da saridir. Ama son bir kac yildir gogus uclarim tuylenmeye basladi ve siyah olmasa da vucudumdaki diger tuylerden daha koyu renkte. Koparma dedikleri icin koparmiyorum. Adetim de duzenli oluyor ama pko belirtisi falan degildir dimi bu? :KK17:
Canim degildir sanmiyorum gogus ucunda cogu kadinin olabiliyo kıl, hic elleme bi igneli epilasyon seansinda gidiyomus tuyler

Ben hergun renkli gunes kremi ya da bb krem surmustum/suruyorum acaba onlar etkiliyor mu iz kalmasini? Ben yuzume bisey surmeden cikamam mumkun degil benimde cildim cok hassas ve beyaz, kac seans surduler peki?

6 ayda toparladı sonrası tek tükler için gittim ama ben yüzümü alıyordum kıl olmuştu artık.
göbeğim orta kısmını 1-2 kere almıştım 2 kere sürdü hiç dokunmadıklarım 1 kerede bitti.

ben de güneş kremini kışın da kullanıyorum normalde kullanmayacaksın kurumasını engeller iz kalır dediler
sadece bebek pudrasına izin vermişlerdi. beyaz olduğum için garip durmamıştı sende de olur herhalde...

Kiz Eleonore, simdi farkettim senin olduğunu hic isme bakmadan yaziyodum, selam:KK45:
hormonlarla alakali zaten sonradan ciktilar hep, renginden anliyorum zaten, normalde tuylerim sapsarı cunku:cry:
bende ne umutlarla gitmistim hicbir lazer okumuyo:cry:
Yok canim soru degil :KK45:

Umarim care bulursun cok moralini bozma yine de sonucta kac tane kadin bu hastalikla yasiyor elbet bir cozumu vardir. Stres daha cok etkiler belki o yuzden stres yapma:KK43:

Cok tesekkur ederim canim butun bilgiler icin allah razi olsun valla, nefsime asla hakim olan biri degilim ama su yazdıklarını okuyup kendimi telkin etmeye calisicam:110:
Canım inan ben de tatlıya,abur cubura o kadar düşkünüm ki anlatamam..Ama bazı şeyler için vazgeçmek zorundaydım.Artık çok nadir yiyorum.Ha ayrıca aklıma gelmişken,doktor sana Diaformin ya da Metformin verdi mi? Eğer verdiyse mutlaka kullan.Hem kolay kilo vermeni sağlıyor hem de tatlı isteğini şıp diye kesiyor.Vermediyse de mutlaka sor doktoruna..

Tüyler alındıktan sonra limon ve tuz karışımı sürmek çok etkiliyormuş hem incelip hem azalıyormuş ama bütün vücut olunca bilemedim ki,alınmaz yani hangi biriyle uğraşacaksın. Bir de tüyleri ağdayla alman ve alındıktan sonra üç gün sürmen gerekir.Birkaç ayda etki gösterir sanırım

Ben aldiktan sonra bacaklarimda ve kollarimda denemistim bunu ama pek etki etmedi ya:110:

Canım inan ben de tatlıya,abur cubura o kadar düşkünüm ki anlatamam..Ama bazı şeyler için vazgeçmek zorundaydım.Artık çok nadir yiyorum.Ha ayrıca aklıma gelmişken,doktor sana Diaformin ya da Metformin verdi mi? Eğer verdiyse mutlaka kullan.Hem kolay kilo vermeni sağlıyor hem de tatlı isteğini şıp diye kesiyor.Vermediyse de mutlaka sor doktoruna..

Ben doktor anlatirken cikmistim disari annemle konusmustu, cok ilgiliyimdir sagligimla:KK45:
onu soruyim ben eger oyle bi ilac varsa cok iyi olur benim icin

Ben doktor anlatirken cikmistim disari annemle konusmustu, cok ilgiliyimdir sagligimla:KK45:
onu soruyim ben eger oyle bi ilac varsa cok iyi olur benim icin
Mutlaka kullan ama doktoruna sor önce..Bu illet var ya yıllardır düşmedi yakamdan..Ayrıca soğan suyu kürüyle çok kurtulan insan var.Denedin mi? Ben denedim ama midemde reflü olduğu için devam edemedim.Sen de bi dene istersen..

Yok canim soru degil :KK45:

Umarim care bulursun cok moralini bozma yine de sonucta kac tane kadin bu hastalikla yasiyor elbet bir cozumu vardir. Stres daha cok etkiler belki o yuzden stres yapma:KK43:

Ben dis görünüsüme cok onem veren biriyim ya oyuzden cok etkileniyorum, anneme soruyorum kiziyo farkedilmiyo diyo ona kalsa ama ben kendimi rahat mutlu hissedemiyorum işte:cry:

Mutlaka kullan ama doktoruna sor önce..Bu illet var ya yıllardır düşmedi yakamdan..Ayrıca soğan suyu kürüyle çok kurtulan insan var.Denedin mi? Ben denedim ama midemde reflü olduğu için devam edemedim.Sen de bi dene istersen..

Bende de reflü var, ne hastalikli insanlarız ya baksana:cry:
insallah kilo verebilirsem ozaman azalir biraz tuy problemim, bu arada evli misiniz? Sorun oldu mu bu sizin icin? Bunu gercekten merak ediyorum ben cok kafama takiyorum cunku:cry:

Back