• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko illeti

bu tuylenme dahıl arastırdıgımda hersey benım varolan sıkayetlerıme uyuyor..3 kez de dusugum oldu sebepsız ..bununla baglantı kurdum bende..ama ben sık adet goruyorum kafam karıstı..tsk ederm ve cok buyuk gecmıs olsun
Bir arkadasinda adeti 20 gun surunce gidip ogrenmis pkolu oldugunu yani iki turlude belirtisi oluyo sanirim bence sizde bir görünün , cok tesekkur ederim

benim polikistlik basladıgı sıralarda adetim duzene girdi nasıl bir ironiyse artık:) tuylenme icinde karınca yumurtası yagını derler hep birde annem hep anlatır bir akraba kadın varmıs limonu sıktıktan sonra kalanı hep bacaklarına yuzune falan surermiş kadında hic tuy cıkmıyormus asit oldugundan kokten kurutuyo demekki denemek lazım

Karinca yumurtasi kremi icin burdan yorumlara bakmistim olumsuzdu yorumlar, o limon isini bende yaptim üstelik tuzla beraber sürdüm işe yaramadi cektigim acida cabasi:cry:

Kizlar ben de pkoluy(d)um, tedavimi oldum (ilac), tedaviden sonra regl larim duzenli olmadi birkac gün oynadi hep ama sonuçta oldum. Şimdi tekrar olmamaya basladim ama agri kesici ilac almistim tam olacağım zaman oyuzden kesildi acaba bu sorun olur mu korkmaya basladim:KK17: ve benim hastane fobim var ya kotu bisey derlerse diye gidesim gelmiyo bosver chori öleceksen bile bilmeden öl diyorum:KK17:
bide diger bi sorum cok tuylenme oldu bende, kıl degil ama tüyler oyuzden alsam daha kötü olacak almasam gönül razi değil:KK17: napicam ben ya, pkolu bayanlar siz neyaptiniz bu sorunu, guzellik merkezine gittim epilasyon icin ama makine görmüyor iste hem tüyler hem kökleri sarıymış ondan, çok moralim bozuk:cry: hadi simdi uzun uzun heryerimiz kapali giyiniyoruz yazin napicam ben :cry: ve en kötüsü yüzümde de ciktilar aglamak istiyorum ya:KK42:
Öncelikle pkoyla yaşamayı öğreniyoruz malesef..Aynı sorunlar bende de var..Tüylenme çok olmadı ama gene de oldu.Yüzümdeki tüyleri kesinlikle aldırmıyorum.Sarartıcı kremle sarartıyorum.Adet düzensizliği başlı başına bir sorun zaten..Kilona dikkat et,çünkü insülin direncin olucaktır.

Dogum kontrol hapindan sonra normalde olmayan pkoyla birlikte cikan tuyler agdadan sonra gecmez ama dimi:cry: of sacma sapan seyler soruyorum ama umut işte...:cry:
Tatlım bende geçmiyor umarım sende sürpriz yapar :)kilo problemi yaptıysa ona yönel canm felaket tellallığı yapmım ama bu yumurtlama problemi tuğ sivilce vs olayını unutturdu bebek isterken karşıma duvar olarak çıktı. Ama sakın aklına takma tedaviye en çok yanıt veren gruptur ama dediğim gibi kilon varsa ona odaklan ben zayıf bir pcosşuydum ama kilolu olanlar zayıfladıklarında birçok belirtiyi[kıl sivilce adet duzensizliği] yendi. Ha her pcoslunub çocuğu geç olur diyede birşey yok sakın takılma sadece kilo için konuştum canm

Öncelikle pkoyla yaşamayı öğreniyoruz malesef..Aynı sorunlar bende de var..Tüylenme çok olmadı ama gene de oldu.Yüzümdeki tüyleri kesinlikle aldırmıyorum.Sarartıcı kremle sarartıyorum.Adet düzensizliği başlı başına bir sorun zaten..Kilona dikkat et,çünkü insülin direncin olucaktır.

Ay ben çok kilo aldim belkide ondan dolayi, lanet olsun ya ne illet bi hastalik bu:KK42: bende yuzumdekilerr cok acik sari sac boyasi surmeyi dusundum burdan okumustum ama daha beyerbeter olurlar mi diye korkuyorum

Canim igneli yuzde iz yapabiliyor bende başlamıştım ama iz yaptigi icin biraktim zaten cildimde sorunlu bi cilt ayrica aciaida cabasi:110:

Tüyler alındıktan sonra limon ve tuz karışımı sürmek çok etkiliyormuş hem incelip hem azalıyormuş ama bütün vücut olunca bilemedim ki,alınmaz yani hangi biriyle uğraşacaksın. Bir de tüyleri ağdayla alman ve alındıktan sonra üç gün sürmen gerekir.Birkaç ayda etki gösterir sanırım

Özel olmazsa hangi bolgeler icin gittiniz? Ben yuzum icin gittim igneliye ama ise yaramadi pek ama 2 kere filan gittim, biraktim çünkü iz yaptilar bende:KK42: ve cok acili bisey agliyodum ben resmen...

yüz,göğüs arası ve ucunun çevresi,göbek...
o izler geçiyor ama; iğnelide yapanın el becerisi önemli. kurtuldum şükür bebeğim olduğunda nasıl emzireceğim diye bile düşünüyordum. hiç alınmamışlar 1 seferde bitti.

Tatlım bende geçmiyor umarım sende sürpriz yapar :)kilo problemi yaptıysa ona yönel canm felaket tellallığı yapmım ama bu yumurtlama problemi tuğ sivilce vs olayını unutturdu bebek isterken karşıma duvar olarak çıktı. Ama sakın aklına takma tedaviye en çok yanıt veren gruptur ama dediğim gibi kilon varsa ona odaklan ben zayıf bir pcosşuydum ama kilolu olanlar zayıfladıklarında birçok belirtiyi[kıl sivilce adet duzensizliği] yendi. Ha her pcoslunub çocuğu geç olur diyede birşey yok sakın takılma sadece kilo için konuştum canm

Ya gercekten mi, benim boyum 160 kilom 58 filan hatta 60 olmusumdur 10 kilo civari fazlam var onu versem tuyler dokulur mu acaba:KK17:

Ay ben çok kilo aldim belkide ondan dolayi, lanet olsun ya ne illet bi hastalik bu:KK42: bende yuzumdekilerr cok acik sari sac boyasi surmeyi dusundum burdan okumustum ama daha beyerbeter olurlar mi diye korkuyorum
Evet kilo kesinlikle bundan dolayı.İçinde şeker olan herşeyden uzak durucaksın,özellikle de karbonhidrattan.Bak ben dikkat etmedim,çok kilo aldım,şimdi de vericem diye uğraşıyorum.Ha bi de pkolu olmanın diğer sorunu da kolayca kilo verememek..Aman diyim dikkat canım..Kilon arttıkça kistlerin de artıyor malesef :( Tüyleri boyayla değil de tüy sarartıcı kremle sarart.Ben de beyaz tenliyim ve sarartınca hiç belli olmuyor.

yüz,göğüs arası ve ucunun çevresi,göbek...
o izler geçiyor ama; iğnelide yapanın el becerisi önemli. kurtuldum şükür bebeğim olduğunda nasıl emzireceğim diye bile düşünüyordum. hiç alınmamışlar 1 seferde bitti.

Gercekten mi, biraz olsun icime su serpilsi yalniz nasil dayandiniz gobege, tum karın mi yaptirdiniz ? Bir seans kac dakika surdu mesela? Yüzunuzde sizde de ilk basta iz oldu mu? Benimkiler gecmedi bikac tane duruyo kirmizi delik gibi bişeyler

Evet kilo kesinlikle bundan dolayı.İçinde şeker olan herşeyden uzak durucaksın,özellikle de karbonhidrattan.Bak ben dikkat etmedim,çok kilo aldım,şimdi de vericem diye uğraşıyorum.Ha bi de pkolu olmanın diğer sorunu da kolayca kilo verememek..Aman diyim dikkat canım..Kilon arttıkça kistlerin de artıyor malesef :KK43: Tüyleri boyayla değil de tüy sarartıcı kremle sarart.Ben de beyaz tenliyim ve sarartınca hiç belli olmuyor.

Ben günde kavanoz kavanoz nutellalar bitiriyorum o_O oy oy cok zor ya
tüy sarartici daha beter yapiyor diyolaro_O

Lütfen kilonu kontrol altına al insulin direnci vermeyi çok zotlaştırır.bırak tuğleri sağlığını duşun kız :)

Oyle olmuyo iste artık sagligi da gectim ben, çok ozeniyorum tuysuz insanlara:KK42: ben de 1-2 sene oncesine kadar tuysuz bir insadim ne guzel:KK42: kim beni boyle begenicek diyorum, istedigim seyleri giyemiyorum, ozguvenim 0 oldu:cry:

Ben günde kavanoz kavanoz nutellalar bitiriyorum o_O oy oy cok zor ya
tüy sarartici daha beter yapiyor diyolaro_O
Sakınn sakın haa Nutella felan yemek yok..Bak Allah korusun ilerde çocuk sahibi olamama ve rahim ağzı kanseri riski var..Dikkat etmen lazım canım.Ben bu hastalık yüzünden patates bile yemiyorum..
Ayrıca tüy sarartıcı beter felan yapmıyor,yıllardır kullanıyorum ve gayet de memnunum.

Konu hakkinda bir fikrim yok ama zaten sarisinsan cok belli olmuyordur tuyler :)
Sarışınım ama oyle bi belli oluyo ki:cry: cunku sarisin olmama ragmen çıkan tuyler siyah cikti ama ince ve dipleride sari imis oyuzden makine gormuyo yoksa ben goruyorum gayet:KK42: hayir bide agda yapsam kendi tuylerim kucuk ve sari bu sefer onlarda siyah olacak, cok beter bisey

Gercekten mi, biraz olsun icime su serpilsi yalniz nasil dayandiniz gobege, tum karın mi yaptirdiniz ? Bir seans kac dakika surdu mesela? Yüzunuzde sizde de ilk basta iz oldu mu? Benimkiler gecmedi bikac tane duruyo kirmizi delik gibi bişeyler

özellikle ota çizgi ve etrafı tamamını almadı ama seyrelttiler kalan kısmı da göze batmıyor, bikini giyebiliyorum en azından...
ben dayanıklıyım biraz sanırım göbek çok acımıyor en çok acıyan çene altı boyun bölgesi... isteyene lokal uyuşturma yapıyorlar yüz için kremle mesela ama ben istemedim.
ben uygun olduğumda gidiyordum; ilk gidişlerimde sadece yüzüm 1 saat sürerken son gidişimde 10-15 dk yazdığım yerlerin hepsi sürdü.

ne zaman yaptırdın? 1 gün su değmemesi gerekiyor ve kuru tutman lazım vs önemli şeyler var. krem sürmeyeceksin nemlendirici makyaj yok mesela.
göbek-göğüs geç iyileşiyordu hava almadığı için ama yüz çabuk toparlıyordu. bebe pudrası sürüyordum sadece. beyaz tenliyim ve hassas cildim

Back