Pko illeti

Patates bile mi ben yemek icin yasayanlardanim ama
Peki sararticiyi duzenli mi kullaniyorsunuz ne siklikla suruyorsunuz mesela? Ve nerelerinize sadece yuz mu? Tuylerin boyunda kalinliginda sayisinda bir degisiklik olmadi mi?

Allah allah neden siyah cikti ki. Hormonlarla alakali sanirim. Sarartici dene istersen?

Bu arada evet lazer sari tuyleri gormuyormus o yuzden ben de hayal kirikligi yasamistim biraz

Ben hergun renkli gunes kremi ya da bb krem surmustum/suruyorum acaba onlar etkiliyor mu iz kalmasini? Ben yuzume bisey surmeden cikamam mumkun degil benimde cildim cok hassas ve beyaz, kac seans surduler peki?

Patates bile mi ben yemek icin yasayanlardanim ama
Peki sararticiyi duzenli mi kullaniyorsunuz ne siklikla suruyorsunuz mesela? Ve nerelerinize sadece yuz mu? Tuylerin boyunda kalinliginda sayisinda bir degisiklik olmadi mi?
Evet canım patates bile..İçinde bol miktarda karbonhidrat ve şeker bulunan her şey..Üzüm,incir,muz vs vs..Ben de yemeyi çok severim ama kendimi daha çok seviyorum.Bir süredir diyetteyim ve şuanki sağlığımdan gayet de memnunum çok şükür..
Sarartıcıyı öyle düzenli sürmüyorum.Yani bakıyorum gene kararmaya başlamış,o zaman sürüyorum ve evet sadece yüzüme.Hiçbir yan etkisi de olmadı.Göğsümde bikaç tüylenme oldu,onları cımbızla alıyorum uzadıkça.Ben öyle kıla tüye pek takan biri değilim,sıkıntı yapmıyorum.Diğer bölgelerimde artış olmadı,onları normal sıklıkta alıyorum.

Allah allah neden siyah cikti ki. Hormonlarla alakali sanirim. Sarartici dene istersen?

Bu arada evet lazer sari tuyleri gormuyormus o yuzden ben de hayal kirikligi yasamistim biraz

Kiz Eleonore, simdi farkettim senin olduğunu hic isme bakmadan yaziyodum, selam
hormonlarla alakali zaten sonradan ciktilar hep, renginden anliyorum zaten, normalde tuylerim sapsarı cunku
bende ne umutlarla gitmistim hicbir lazer okumuyo

Bu arada konuyu bolmek gibi olmasin ama bisey sormak istiyorum. Pimpiriklendim yine

Simdi ben de sarisinim ve vucudumdaki butun tuyler beyaz ya da saridir. Ama son bir kac yildir gogus uclarim tuylenmeye basladi ve siyah olmasa da vucudumdaki diger tuylerden daha koyu renkte. Koparma dedikleri icin koparmiyorum. Adetim de duzenli oluyor ama pko belirtisi falan degildir dimi bu?

Cok tesekkur ederim canim butun bilgiler icin allah razi olsun valla, nefsime asla hakim olan biri degilim ama su yazdıklarını okuyup kendimi telkin etmeye calisicam

Canim degildir sanmiyorum gogus ucunda cogu kadinin olabiliyo kıl, hic elleme bi igneli epilasyon seansinda gidiyomus tuyler

Ben hergun renkli gunes kremi ya da bb krem surmustum/suruyorum acaba onlar etkiliyor mu iz kalmasini? Ben yuzume bisey surmeden cikamam mumkun degil benimde cildim cok hassas ve beyaz, kac seans surduler peki?

6 ayda toparladı sonrası tek tükler için gittim ama ben yüzümü alıyordum kıl olmuştu artık.
göbeğim orta kısmını 1-2 kere almıştım 2 kere sürdü hiç dokunmadıklarım 1 kerede bitti.

ben de güneş kremini kışın da kullanıyorum normalde kullanmayacaksın kurumasını engeller iz kalır dediler
sadece bebek pudrasına izin vermişlerdi. beyaz olduğum için garip durmamıştı sende de olur herhalde...

Kiz Eleonore, simdi farkettim senin olduğunu hic isme bakmadan yaziyodum, selam
hormonlarla alakali zaten sonradan ciktilar hep, renginden anliyorum zaten, normalde tuylerim sapsarı cunku
bende ne umutlarla gitmistim hicbir lazer okumuyo
Yok canim soru degil

Umarim care bulursun cok moralini bozma yine de sonucta kac tane kadin bu hastalikla yasiyor elbet bir cozumu vardir. Stres daha cok etkiler belki o yuzden stres yapma

Cok tesekkur ederim canim butun bilgiler icin allah razi olsun valla, nefsime asla hakim olan biri degilim ama su yazdıklarını okuyup kendimi telkin etmeye calisicam
Canım inan ben de tatlıya,abur cubura o kadar düşkünüm ki anlatamam..Ama bazı şeyler için vazgeçmek zorundaydım.Artık çok nadir yiyorum.Ha ayrıca aklıma gelmişken,doktor sana Diaformin ya da Metformin verdi mi? Eğer verdiyse mutlaka kullan.Hem kolay kilo vermeni sağlıyor hem de tatlı isteğini şıp diye kesiyor.Vermediyse de mutlaka sor doktoruna..

Ben aldiktan sonra bacaklarimda ve kollarimda denemistim bunu ama pek etki etmedi ya

Ben doktor anlatirken cikmistim disari annemle konusmustu, cok ilgiliyimdir sagligimla
onu soruyim ben eger oyle bi ilac varsa cok iyi olur benim icin

Ben doktor anlatirken cikmistim disari annemle konusmustu, cok ilgiliyimdir sagligimla
onu soruyim ben eger oyle bi ilac varsa cok iyi olur benim icin
Mutlaka kullan ama doktoruna sor önce..Bu illet var ya yıllardır düşmedi yakamdan..Ayrıca soğan suyu kürüyle çok kurtulan insan var.Denedin mi? Ben denedim ama midemde reflü olduğu için devam edemedim.Sen de bi dene istersen..

Yok canim soru degil

Umarim care bulursun cok moralini bozma yine de sonucta kac tane kadin bu hastalikla yasiyor elbet bir cozumu vardir. Stres daha cok etkiler belki o yuzden stres yapma

Ben dis görünüsüme cok onem veren biriyim ya oyuzden cok etkileniyorum, anneme soruyorum kiziyo farkedilmiyo diyo ona kalsa ama ben kendimi rahat mutlu hissedemiyorum işte

Bende de reflü var, ne hastalikli insanlarız ya baksana
insallah kilo verebilirsem ozaman azalir biraz tuy problemim, bu arada evli misiniz? Sorun oldu mu bu sizin icin? Bunu gercekten merak ediyorum ben cok kafama takiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…