Pko illeti

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlar ben de pkoluy(d)um, tedavimi oldum (ilac), tedaviden sonra regl larim duzenli olmadi birkac gün oynadi hep ama sonuçta oldum. Şimdi tekrar olmamaya basladim ama agri kesici ilac almistim tam olacağım zaman oyuzden kesildi acaba bu sorun olur mu korkmaya basladim ve benim hastane fobim var ya kotu bisey derlerse diye gidesim gelmiyo bosver chori öleceksen bile bilmeden öl diyorum
bide diger bi sorum cok tuylenme oldu bende, kıl degil ama tüyler oyuzden alsam daha kötü olacak almasam gönül razi değil napicam ben ya, pkolu bayanlar siz neyaptiniz bu sorunu, guzellik merkezine gittim epilasyon icin ama makine görmüyor iste hem tüyler hem kökleri sarıymış ondan, çok moralim bozuk hadi simdi uzun uzun heryerimiz kapali giyiniyoruz yazin napicam ben ve en kötüsü yüzümde de ciktilar aglamak istiyorum ya

ağrı kesici adeti kesebiliyor canım.... benim de başıma gelmişti ama diğer ay normal adet gördüm bir sorun olmadı

Aynı şeyi ben de yaşadım.6,5 cm'lik bir kistim vardı ve hormonlarım çok dengesizdi pko teşhisi koydu doktor.Diane 35 kullandım birkaç ay,o düzene soktu ama biraz tüylenmem oldu.Bir de beyaz tenliyim çok sinir bozucu oluyor ama mutlaka doktora görün bir muayene etsin rahmine baksın acısı sızısı olan bir durum değil allahtan. Ona göre ilaç verir,tüylerin yok olmasını sağlamaz ama yeniden çıkmasına engel olur.
Lazer sarı tüyleri görmez evet.Tüylenme tüm vücudunda mı?

canım adet olamamak pco nun belırgın bulgusu mu ya da sık adet olmak da pco ya gırıyor mu..

iğneli epilasyonla kurtuldum canım. ama doktora git mutlaka hormon tedavin yapılsın. yoksa yaptırdığın epilasyon da işe yaramayabilir.

benim de böyle oluyordu en son 3 hafta gecikip 20 güne yakın bitmeyince adetim dr a gittiğimde öğrenmiştim pko lu olduğumu.

Ben de beyaz tenliyim oyuzden cok belli oluyor ve evet tüm vucut
döken bisey yok mu acaba ya nekadar sinir bozucu bisey ozguvenim 0 oldu bu olay yuzunden, cok utaniyorum

Insallah ben de olurum bekliyorum suan ama bi 3, 3 bucuk hafta gecti. Sizde de bu kadar sürdü mü?
ben ir sonraki ay tam aynı günde oldum adetimi çünkü 30 gün çekiyor benimki eğer sadece ağrı kesiciye bağlı bir durum olmuşsa korkmayın bence

canım adet olamamak pco nun belırgın bulgusu mu ya da sık adet olmak da pco ya gırıyor mu..

Evet adet olmamak belirgin bir ozelligi ama sık olmak hakkinda bir bilgim yok.. ben yaklasik 3 4 ay adet olmamistim onun uzerine doktora gidince ogrendim canim

Evet adet olmamak belirgin bir ozelligi ama sık olmak hakkinda bir bilgim yok.. ben yaklasik 3 4 ay adet olmamistim onun uzerine doktora gidince ogrendim canim
bu tuylenme dahıl arastırdıgımda hersey benım varolan sıkayetlerıme uyuyor..3 kez de dusugum oldu sebepsız ..bununla baglantı kurdum bende..ama ben sık adet goruyorum kafam karıstı..tsk ederm ve cok buyuk gecmıs olsun

Özel olmazsa hangi bolgeler icin gittiniz? Ben yuzum icin gittim igneliye ama ise yaramadi pek ama 2 kere filan gittim, biraktim çünkü iz yaptilar bende ve cok acili bisey agliyodum ben resmen...

Benim regl günlerim düzenlidir ama ben bile hastalanmadan önce ağrı kesici alırsam bir saçmalıyor ki anlatamam. Tabi ağrı kesiciye göre de değişiyor. Yinede bir doktora sorun ama ağrı kesicide regl dönemimi tek bozmayan ilaç dolarex

Herkeste etkisi farklı pcosun ama geçen bir rahatsızlık değil maalesef ilaçları içtiğin surece düzene giriyor birçok şey bırakınca eski dongu. Bazılarında kıllanma bazılarında sivilce vazılarında kilo oluyor bi bakıyorsun bazılarında hepsi birden.. Canm bende de tuğlenme var ve ağda dışında maalesef çozum bulamadım.doğum kontrol hapı içtiğin sjrece herşey yoluna girecektir.hormonal bir durum yapacak bir şey yon tatlım

Cok tesekkur ederim canim, yanlış hatirlamiyosam ben parol kullanmistim

Dogum kontrol hapindan sonra normalde olmayan pkoyla birlikte cikan tuyler agdadan sonra gecmez ama dimi of sacma sapan seyler soruyorum ama umut işte...

benim polikistlik basladıgı sıralarda adetim duzene girdi nasıl bir ironiyse artık:) tuylenme icinde karınca yumurtası yagını derler hep birde annem hep anlatır bir akraba kadın varmıs limonu sıktıktan sonra kalanı hep bacaklarına yuzune falan surermiş kadında hic tuy cıkmıyormus asit oldugundan kokten kurutuyo demekki denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…