Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç adet görmüyorum tedavi de ikinci ayım üç yumurtam vardı şimdi iki gün sonra progesteron hormonu ölçümü yapılacak ondan sonra beklemedeyim bakalımPko olup yumurta rezervini yükseltip hamile kalan var mı
Bende adet sorunu yok her ay düzenli oluyorum ama doktorum pko var yumurta rezervini yükseltmemiz gerekiyor dediBen hiç adet görmüyorum tedavi de ikinci ayım üç yumurtam vardı şimdi iki gün sonra progesteron hormonu ölçümü yapılacak ondan sonra beklemedeyim bakalım![]()
Bnde pkokuyum bu ay iğne vuruldum bakalım sonuç ne çıkacakPko olup yumurta rezervini yükseltip hamile kalan var mı
Ne iğnesi vurundunBnde pkokuyum bu ay iğne vuruldum bakalım sonuç ne çıkacak
Ovitrelle çatlatma iğnesiNe iğnesi vurundun
Bakalım bana da bidahaki aya tedavi uygulucakmış umarım olumlu sonuçlar alırımOvitrelle çatlatma iğnesi
Senin sorunun nedir cnmBakalım bana da bidahaki aya tedavi uygulucakmış umarım olumlu sonuçlar alırım
Bende pkoyum bunu niye sorunmuş hastalıkmış gibi lanse ediyorlar topluma anlamıyorum eğer hastalık olsa adı hastalık olur bu bir sendrom ve başkaları gibi yumurtasızlıktan değil bol yumurtadan yakınılıyor![]()
Yani doğal yoldan kaldım sadece klomen kullandım ama doktora gittiğimde henüz gebelik oluşacak kadar gelişmemiş dedi sonra trafik kazası yaptık bir daha gidemedim doktora sonrasında baktım ki hamileyim. İlk zamanlarda yine doğal yoldan hamile kalmışım farketmemişim için düşük yaptım. Yani bu sendrom çoğu zaman kafada bitiyorDoğal yoldan mı hamile kaldınız tedavi ile mi
Kür tarzı bir sey uyguladınız mi. Ben de pkoluyum. Ama sanki ölene kadar hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum kendimiYani doğal yoldan kaldım sadece klomen kullandım ama doktora gittiğimde henüz gebelik oluşacak kadar gelişmemiş dedi sonra trafik kazası yaptık bir daha gidemedim doktora sonrasında baktım ki hamileyim. İlk zamanlarda yine doğal yoldan hamile kalmışım farketmemişim için düşük yaptım. Yani bu sendrom çoğu zaman kafada bitiyor
Ben açıkcası kür olarak bir ara c-life macun var ya onu kullandım ama o süreçte hamile kalmadım ama etkisi var mıdır bilmem. Bana da öyle de geliyordu hele yazları millet çoçukla parka geldimi diyordum millet çatır çatır doğuruyor bizde tık yok ama tam böyle pes edecekkken oldumKür tarzı bir sey uyguladınız mi. Ben de pkoluyum. Ama sanki ölene kadar hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum kendimi![]()
Şöyle herkeste farklı seyrediyor ablamda pko öyküsü denilirken bana şiddetli pko denildi adet göremiyorum ilaçsız ben bunu çok ağır yaşıyorum ama size şu konu da katılıyorum herkesin ki hastalık boyutunda değilBende pkoyum bunu niye sorunmuş hastalıkmış gibi lanse ediyorlar topluma anlamıyorum eğer hastalık olsa adı hastalık olur bu bir sendrom ve başkaları gibi yumurtasızlıktan değil bol yumurtadan yakınılıyor![]()
Aynı şekilde sanki hiç anne olamazmışım gibi geliyor bu Arada C life bende sipariş verdim şişirilme birsey mi faydası var mı bilmiyorumBen açıkcası kür olarak bir ara c-life macun var ya onu kullandım ama o süreçte hamile kalmadım ama etkisi var mıdır bilmem. Bana da öyle de geliyordu hele yazları millet çoçukla parka geldimi diyordum millet çatır çatır doğuruyor bizde tık yok ama tam böyle pes edecekkken oldum![]()
Kuzum yaşını bilmiyorum ama şöyle söyliyim benim ailemde annem anasnnem teyzelerim toplasan koskoca ömürlerinde 10 sefer afet görmüştür ve anannem 11 çoçuk yaptı yani evet tabiki etkisi var pkonun ama bunun dolaylı yoldan kısırlık gibi lanse edilmesinden rahatsızım bu yorumları okuyup kaç kişi moral olarak çöküyor yazık günah benceŞöyle herkeste farklı seyrediyor ablamda pko öyküsü denilirken bana şiddetli pko denildi adet göremiyorum ilaçsız ben bunu çok ağır yaşıyorum ama size şu konu da katılıyorum herkesin ki hastalık boyutunda değil
Sayısı mı rezervin den kastıBende adet sorunu yok her ay düzenli oluyorum ama doktorum pko var yumurta rezervini yükseltmemiz gerekiyor dedi
Aynı şekilde sanki hiç anne olamazmışım gibi geliyor bu Arada C life bende sipariş verdim şişirilme birsey mi faydası var mı bilmiyorum