Merhaba Canlarım , inanin Kafayı yemek üzereyim artık ya şöyle anlatayım durumumu belki benimle aynı durumda veya bilen birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim şimdi kızlar ben 4 sene boyunca evlenmeden önce yumurtlıklarımda kistler var dendi tedavi olman gerek dendi ve ilaca başladılar 4 sene boyunca diane 35 adlı ılacı kullandım 6 ayda birde kontrol büyükmüş geçmesse amelyaat dediler neyse kullandım sonra kkontrole gittiğimde sende kist felan yok boşuna kullanmışım dedibir doktorda :26: neyse bende bıraktım ilaci onun yüzünden. neyse daha sonra evlendim 2 yıllık evliyim son 7 aydır bir bebişimiz olsun istedik tabi birşey olmuyunca bu aradada adetimde 6 ayda bir gelio ben doktora gittim ve öğrendimki rahim yollum çok var yumurtalıklarda kist var ve PKO hastası olduğumu öğrendim :2: ve doktor anlattı ama üzüntüden mahvoldum çünkü bu durumda normal imkansiz gibi birşeymiş birde eşimdede varikosel varmiş üstüne üstlük :2: yani benim sormak istediğim şu normal yoldan hamile kalabilirmiyim vede bu durumda olanlar ne yapti nasıl bir yol izledi hamile kaldılarmı bana yardımcı olursanız sevinirim üzülmekten harab oldum.
Birde zayıflamak gerekiomuş şuan bi 8 kilo vermem lazım spor ve diyete başladım ve hızla kilo veriyorum isteyen varsa yaptıklarımı yazıp bende yardımcı olabilirim cevaplarınızı bekliyorum arkideşler
Birde zayıflamak gerekiomuş şuan bi 8 kilo vermem lazım spor ve diyete başladım ve hızla kilo veriyorum isteyen varsa yaptıklarımı yazıp bende yardımcı olabilirim cevaplarınızı bekliyorum arkideşler