PKO hastaları umudunuzu asla kaybetmeyin..

angeelll

Mucizemi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
271
57
Kızlar belki beni hatırlarsanız. Hem pko hastasıydım hem kalp şeklinde rahim hemde prolaktin hormonu yüksekliğim vardı..Birde eşimde morfoloji bozukluğu vardı %3'tü.. Ve ben 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim..İyi bir tedavi ve sabırla PKO'luların hamile kalması asla imkansız değil..ben çoğu zaman imkansız olduğunu düşündüm umutsuzluğa kapıldım ve tedaviyi bırakmışken hamile kaldım.. Sizlerde umudunuzu kaybetmeyin diye yazmak istedim..İnşallah isteyen herkesin en kısa zamanda göbişleri dolar

Amin inşallah angel
Darısı bizim başımıza.
Çok sevindim.
Sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna..

Merhaba, umut dolu mesajınızı görünce üye olup mesaj yazmak istedim. İnşallah bizlere de hayırlı evlatlar nasip olur. Ben de sizinle aynı durumdayım. 3 senedir hamile kalmak için uğraşsam da bir fayda bulamadım. Siz hamilelik için bir yöntem izlediniz mi yoksa kendiliğinden mi gelişti??

Merhaba.Ben kısaca anlatayım tedavilerimi canım sana. İlk önce benim kalp şeklinde olan rahmim düzeltildi,çünkü o şekilde hamile kalsam bile bebek düşermiş.Ameliyat olduktan sonra pko için ilaç kullandım adını tam hatırlamıyorum şeker ilacıymış.Kilo verdiren bir ilaç.Pko genelde kilolu insanlarda olur ama ben 175 boy ve 49 kiloyla bi istisnayım.O ilaç kistleri eritirmiş.Daha sonra göğsümde süt olduğu ortaya çıktı Dostineks isimli bir hap kullandım.Bu arada 2 kere rahim filmi çekildim.Tüplerde fln bir sorun varmı diye,yoktu. Sonra ilaç tedavisi herşey bitti,aradanda 1 yıldan fazla zaman geçti. Ben tükenmiştim. Ara vermek istedim,şu yaz tatili bitsin dedim sonra tedaviyle hamilelik planlayalım dedim. Aradan 2 3 ay geçti hamile kaldım. Sanırım psikolojik olarakta boşvermiştim artık onunda etkisi oldu. Canım ama sana en büyük tavsiyem bütün olabilceğin tedavilerini ol,sakın aksatma,sonrasında artık zamana bırak. Bu hastalıklarla ben asla doğal olarak hamile kalınmaz diye düşünürdüm.Burda kalanları okuyunca mucize olduğunu düşünürdüm.Ama değil. Senin hastalıkların tam olarak ne canım ?

Canim hayirlinolsn ims darisi bizlere olur hamgi sehirdrsn ve hangi doktora gittin bizinde bilgilendirirsn cok sevimirim. Ims rabbim sagsaglim kucagina almayi nasip eder..

Ameliyat olduktan sonra pko için ilaç kullandım adını tam hatırlamıyorum şeker ilacıymış.Kilo verdiren bir ilaç.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

Bende kullandığım ilacın adını soracaktım. Hem kilo verdiriyor hem de şeker ilacı süper bişimiş :)

bebegın hayırlı olsun canım benım.tedavı surecını anlatır nısın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…