• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko hakkinda bilgisi olan arkadaslar bi bakabilirlermi ?

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Merhaba arkadaslar, burda hep okurdum Pko falan diye ama hic bi bilgim yok bu konu hakkinda sadece burdaki okuduklarimla az cok biliyorum, henuz doktora falan gitmedim. Az cok bilgisi olanlar cevap verirlerse sevinirim

bendede Pko oldugundan supheleniyorum, durum su ki 4 ay once Dk hapimi biraktim cocuk istedigimiz icin ama adetlerim cok duzensiz ilk ay 33 gunde oldum sonrasida 40 en sonda 60 gunde oldum yani gittikce artio gunler, buarada cenemdede asiri derecede tuylenme var ve yumurtlama donemiminde olmadigini dusunuorum olsa hissederdim bi sekilde.

Sizce Pko olabilirmiyim bu anlattiklarima bakilirsa ?

canım tüylenme ve adet düzensizliği varsa maalesef olabilirsn pko.. ama inş değilsindir ben senelerdir çekiyorum onu :5:
tüylenme, adet düzensizliği, saç seyrekliği, cilltte yağlanma başlıca belirtileri.. hele bide çocuk istiyorsan hemen doktora görün canım bence..

canım tüylenme ve adet düzensizliği varsa maalesef olabilirsn pko.. ama inş değilsindir ben senelerdir çekiyorum onu :5:
tüylenme, adet düzensizliği, saç seyrekliği, cilltte yağlanma başlıca belirtileri.. hele bide çocuk istiyorsan hemen doktora görün canım bence..

Bu soylediklerinin hepsi bende fazlasiyla var :( Sac desenn okadar azaldiki nerdeyse kel kalcam yakinda, tuylenme oylesine, adet desen oda oyle hele o yaglanma yokmu hayattan bezdirdi resmen tabi koca koca sivilcelerde cabasi :(

Ama iste en son adetim 60gune yakin oldugu icin gitmistim, alttan bakti kontrol etti hersey yolunda dedi, bide kan almisti ondada hersey yolunda cikmisti ? Pko olsa ortaya cikmazmiydi canim bu kontrollerde ?

Bu soylediklerinin hepsi bende fazlasiyla var :( Sac desenn okadar azaldiki nerdeyse kel kalcam yakinda, tuylenme oylesine, adet desen oda oyle hele o yaglanma yokmu hayattan bezdirdi resmen tabi koca koca sivilcelerde cabasi :(

Ama iste en son adetim 60gune yakin oldugu icin gitmistim, alttan bakti kontrol etti hersey yolunda dedi, bide kan almisti ondada hersey yolunda cikmisti ? Pko olsa ortaya cikmazmiydi canim bu kontrollerde ?

çıkardı canım kesinlikle ben bekar olduğum için ultrasonla bakmıştı küçük küçük kistler var demişti o zaten pko olduğuna dalalet oluyor..kan tahlilide temizse demekki yok sende ama bence sen baska bi doktora daha görün bütün özellikleri var sende mümkün değil bence pko olmaman..

Canım zor bi durum büyük ihtimal pco olabilirsin bende pcoluyum bebek istiyorumm 7 aydır tedavi görüyorum bu ay iğne tedavisine başladık gün sayıyorum reglim için ben pco nasıl anladım? Tüylenme başladı kollar bacaklar gobekte âdetlerim hep düzensiz ilaçlarla düzene giriyo allah yardımcımız olsun hormon testi yaptır bence

Back