• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko + gonal f 450 kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bebek123456789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
26
6
1
kizlar iki senedir evliyim hic korunmadik ve malesef cocugum olmadi. Ve buranin kurallarina gore tedaviye baslamak icin en az iki sene deniyor olman lazim . Daha yeni basladim tedaviye ilk defa gonal f 45 0 kullandim ve dort tane yumurtam oldu ve malesef catlatma ignesini yapmayip iptal ettiler ve iliskiyi yasakladilar ama biz dinlemeyip iki kere birlikte olduk acaba catlatma ignesi olmadan kendiliginden catlarmi yumurtalar kizlar ?

Son düzenleme:
kizlar iki senedir evliyim hic korunmadik ve malesef cocugum olmadi. Ve buranin kurallarina gore tedaviye baslamak icin en az iki sene deniyor olman lazim . Daha yeni basladim tedaviye ilk defa gonal f 45 0 kullandim ve dort tane yumurtam oldu ve malesef catlatma ignesini yapmayip iptal ettiler ve iliskiyi yasakladilar ama biz dinlemzyip iki kere bielikte olduk acaba catlatma ignesi olmadan kendiliginden catlarmi yumurtalar kizlar ?
Çatlama problemin yoksa catlayabilir. Dua et catlasinlar kistlerle ugrasirsin yoksa

Günde kaç doz aldınız gonal den?
İlk defa başlayanlara klomen veriyorlar genelde size gonal ile mi başladılar?
Yumurtalarin çatlama ihtimali de var tabi ki ama sanki dozunu fazla vermişler gibime geldi..

Hayir iki ay klomen tedavisi gordum ama hic ise yaramadi bende bu ayda gonal igneleri oldum gunde 75 vuruldum bu seferde cok olustu bir ise yaramadi gonal a dusuk dozla devam edicem bu ay . Sendemi gonal kullandin ruzgargulu

Hayir iki ay klomen tedavisi gordum ama hic ise yaramadi bende bu ayda gonal igneleri oldum gunde 75 vuruldum bu seferde cok olustu bir ise yaramadi gonal a dusuk dozla devam edicem bu ay . Sendemi gonal kullandin ruzgargulu
Ben gonal kullandığımda 2 tane yumurtam oluşmuştu 50 ile başlamıştım doza yumurtaların durumuna göre artırıp düşürmüştü. 75 ve 100 kullandığım da oldu zaman zaman. Yumurtalara aşırı yükleme yapılmaması gerekiyor. Doktorun güvenilir bir doktor mu? Baştan savma mi yapıyor yoksa sağlam adımlarla mi ilerliyor orası önemli. Benim 5 negatif aşılamam var. İlk tup bebek denemesinde hamile kaldım şükür. İkincisi doğal yoldan oldu.
İnşallah sen de güzel haberler alırsın. Moral çok önemli. Elinden geldiğince stresten uzak dur. Sevdiğin şeyleri yap. Kendine iyi gelen şeylerle meşgul ol..

Peki kullanmadan once test yaptinizmi? Ben suan test yaptim negatif cikti ve basladim adet sokturucuye acaba olmassam hamile olabilirmiyim? Kafamda deli sorular yine :(

Peki kullanmadan once test yaptinizmi? Ben suan test yaptim negatif cikti ve basladim adet sokturucuye acaba olmassam hamile olabilirmiyim? Kafamda deli sorular yine :KK43:
Sende mi pco lusun ?
Kullanmadan önce yapmadım. Adet söktürücüye rağmen bittikten 10 gün sonra olmamıştım ben o yüzden yaptım testi. Sen de olmazsan olabilirsin elbette bi ihtimal. Adet söktürücü hamile kalmaya yardımcı olur mu bilmiyorum onu bazıları olur diyor ama Allah dilerse olacak illa ki birşeyler de sebep olacak

Back