- 5 Eylül 2021
- 78
- 19
- 3
- 24
- Konu Sahibi mavispreyboya
-
Sonuc ne merak ettimEvet haklısın canım banada stresten olmuyor gibi geliyor doktorum da dedi bunu kendini bi salsan olacak dedi ama seni sana bırakmıyorlarki ister istemez takıyorsun bende çok oldum öyle test yaptıktan sonra bide çok aşırı para harcadım testlere ben valla artık almak istemiyorum o derece bugün giderim artık almaya leke de gelmiyor kahvaltımı yapayım da
En iyisi ni yapmışın canım diyetisyene de gitmiyorum gitsem iyi olur aslında daŞeker neredeyse hiç yok hayatımda ama çikolatadan vazgeçemiyorumözellikle adet öncesi öyle bir çekiyor ki canım dayanamıyorum. Tuz şeker un neredeyse hiç yok hayatımda yemeğin tuzu olmasa aramam bundan bi iki sene önce fslan kendimi öyle alıştırmaya başladım hala öyleyim. İlk zamanlar güzel kilo vermiştim ama sonradan vücut buna da alışıyor maalesef kilo verme duruyor. Diyetisyen kontrolünde 12 kilo vermiştim süper olmuştu daha sonra bırakınca bi kısmını geri aldım. Ama diyetisyene gitmeni tavsiye ederim gerçekten. Ben hiç inanmazdım bildiğim şeyleri söyleyecek nasılsa diye diye gitmemiştim sonra bi cesaret gittim ve çok olumlu bir sonuç oldu benim için. Ben diyetisyeni bıraktıktan sonra bir anda almadım kiloları bir dönem baya yemeye abanmıştım o yüzden bir kısmını aldım ama gerçekten bu zamana kadar kendi yaptığım diyetlerden daha güzel ve kalıcı sonuç almıştım
Yok canım pkonun etkileri bunlar bence biraz fazla kilo aldım pkolu olupta böyle olan varmı diye merak ettimÜşütmüş olabilirsin belki havalar çok hızlı soğudu. Kendini sıcak tut :)
Dün leke geldi yine kesildi canım içimden gidip te test yaptırmak gelmiyor birazda bıkmışlık var gitsem test yaptırsam gelecek kesindeSonuc ne merak ettim
Kız ne yaptın bak aklıma geldin yine, haber var mı?Dün leke geldi yine kesildi canım içimden gidip te test yaptırmak gelmiyor birazda bıkmışlık var gitsem test yaptırsam gelecek kesinde
Hamileymişim kuzumKız ne yaptın bak aklıma geldin yine, haber var mı?
Aaaaaaaaaaaayyyyyyyy kızzzzzz nasıl sevindimmmmmmHamileymişim kuzum
Sağol kuzum benimAaaaaaaaaaaayyyyyyyy kızzzzzz nasıl sevindimmmmmmgittin mi doktora beta kaç çıktı bak ben dedim sana yaaaaaaa
Ay imzayı şimdi gördüm dikkat etmemişim bile hahaSağol kuzum benim84 çıktı kuzum daha çok yeni
İnşâAllâh kuzum benim inşallah ikimizinkideAy imzayı şimdi gördüm dikkat etmemişim bile hahahayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun glifor lamı gebe kaldınız nasıl anladınız gününüzmü geçtiİnşâAllâh kuzum benim inşallah ikimizinkide
Canım kekik çayı iç o rahatlatır ve adetini getirirHafif polikistik overim kilo alınca adet düzenim tamamen değişti 35-40 günde gelmesine alıştım ama ağrım oluyor bu ay regl olacakmışım gibi ped le geziyorum ama yok 5 gündür regl sancısı çekiyorum dün bi lekelenme yaşadım bugün temizlenmiş resmen bide bugün baya yürüyüş yaptım eve geldim afedersiniz peçeteye jelimsi akıntı geldi hatta regl oldum zannettim akşama kadar ağrım oldu kasıklarımda değil sanki midemde gibi bi tuhaf ağrı bunları yaşayanlar oldumu neyin nesi bu durum daha önce yaşamadığım bi durum doktora gidecem ama reglim gelsin diye bekliyorum
Canım kekik çayı iç o rahatlatır ve adetini getirir
Dış gebelik oldu malesefHayırlı olsun glifor lamı gebe kaldınız nasıl anladınız gününüzmü geçti
Geçmiş olsun rabbim tek rardan nasıp eder inşallahDış gebelik oldu malesef
Nekadar kullanmıştınız acabaDış gebelik oldu malesef
Nekadar kullanmıştınız acaba
İnşâAllâh kuzum tüm isteyenlere nasip etsinGeçmiş olsun rabbim tek rardan nasıp eder inşallah
Kaç ay kullandınız gliforuİnşâAllâh kuzum tüm isteyenlere nasip etsin
Neyi canım anlamadım
3 ayKaç ay kullandınız gliforu
Canım merhaba adetin ne zaman geldi bende aynı şeyleri yaşıyorumHafif polikistik overim kilo alınca adet düzenim tamamen değişti 35-40 günde gelmesine alıştım ama ağrım oluyor bu ay regl olacakmışım gibi ped le geziyorum ama yok 5 gündür regl sancısı çekiyorum dün bi lekelenme yaşadım bugün temizlenmiş resmen bide bugün baya yürüyüş yaptım eve geldim afedersiniz peçeteye jelimsi akıntı geldi hatta regl oldum zannettim akşama kadar ağrım oldu kasıklarımda değil sanki midemde gibi bi tuhaf ağrı bunları yaşayanlar oldumu neyin nesi bu durum daha önce yaşamadığım bi durum doktora gidecem ama reglim gelsin diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?