• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko, adet gecikmesi karın ağrısı böyle olan varmı

Evet haklısın canım banada stresten olmuyor gibi geliyor doktorum da dedi bunu kendini bi salsan olacak dedi ama seni sana bırakmıyorlarki ister istemez takıyorsun bende çok oldum öyle test yaptıktan sonra bide çok aşırı para harcadım testlere ben valla artık almak istemiyorum o derece bugün giderim artık almaya leke de gelmiyor kahvaltımı yapayım da
Sonuc ne merak ettim

Şeker neredeyse hiç yok hayatımda ama çikolatadan vazgeçemiyorum🙈 özellikle adet öncesi öyle bir çekiyor ki canım dayanamıyorum. Tuz şeker un neredeyse hiç yok hayatımda yemeğin tuzu olmasa aramam bundan bi iki sene önce fslan kendimi öyle alıştırmaya başladım hala öyleyim. İlk zamanlar güzel kilo vermiştim ama sonradan vücut buna da alışıyor maalesef kilo verme duruyor. Diyetisyen kontrolünde 12 kilo vermiştim süper olmuştu daha sonra bırakınca bi kısmını geri aldım. Ama diyetisyene gitmeni tavsiye ederim gerçekten. Ben hiç inanmazdım bildiğim şeyleri söyleyecek nasılsa diye diye gitmemiştim sonra bi cesaret gittim ve çok olumlu bir sonuç oldu benim için. Ben diyetisyeni bıraktıktan sonra bir anda almadım kiloları bir dönem baya yemeye abanmıştım o yüzden bir kısmını aldım ama gerçekten bu zamana kadar kendi yaptığım diyetlerden daha güzel ve kalıcı sonuç almıştım
En iyisi ni yapmışın canım diyetisyene de gitmiyorum gitsem iyi olur aslında da

Hafif polikistik overim kilo alınca adet düzenim tamamen değişti 35-40 günde gelmesine alıştım ama ağrım oluyor bu ay regl olacakmışım gibi ped le geziyorum ama yok 5 gündür regl sancısı çekiyorum dün bi lekelenme yaşadım bugün temizlenmiş resmen bide bugün baya yürüyüş yaptım eve geldim afedersiniz peçeteye jelimsi akıntı geldi hatta regl oldum zannettim akşama kadar ağrım oldu kasıklarımda değil sanki midemde gibi bi tuhaf ağrı bunları yaşayanlar oldumu neyin nesi bu durum daha önce yaşamadığım bi durum doktora gidecem ama reglim gelsin diye bekliyorum
Canım kekik çayı iç o rahatlatır ve adetini getirir

Evet cok normal gebelik filan degil bende ayni seyleri yasiyorum pkoluyum bende kaderimiz bu malesef ilac alirsak adet oluruz almassak bi kac ayda bir oluruz adet ama hamilelige engel degildir sadece zorlastirir

Hafif polikistik overim kilo alınca adet düzenim tamamen değişti 35-40 günde gelmesine alıştım ama ağrım oluyor bu ay regl olacakmışım gibi ped le geziyorum ama yok 5 gündür regl sancısı çekiyorum dün bi lekelenme yaşadım bugün temizlenmiş resmen bide bugün baya yürüyüş yaptım eve geldim afedersiniz peçeteye jelimsi akıntı geldi hatta regl oldum zannettim akşama kadar ağrım oldu kasıklarımda değil sanki midemde gibi bi tuhaf ağrı bunları yaşayanlar oldumu neyin nesi bu durum daha önce yaşamadığım bi durum doktora gidecem ama reglim gelsin diye bekliyorum
Canım merhaba adetin ne zaman geldi bende aynı şeyleri yaşıyorum

Back