canım ben de ankaradayım doktor falan da bulamadım..hala arıyorum 1 senede bıcok doktora gıttım ama ne yazık ki adam akıllı bırıne denk gelemedım ve bu benım 1 seneme mal oldu..tek bıldıklerı kolaya kacıp dogum kontrol hapı vermek...çocuk ıstıyorsan eger daha detaylı ılgılenecek bırınını bulman lazım...iyi doktorlar var hem de cokk fakat hepsı kendı muayenehanesınde...durumun ıyı ıse onları düşünebılırsın..isim de önerebilirim fakat şahsen ben hastane ortamını tercıh ettıgım ıcın hastanede bı doktor arıyorumm..ınsallah bulunca yazıcam buraya da :d sen de bulursan ve bana da haber verırsen cokk mutlu olurum... sımdıden geçmış olsun canım:)
bizde arıyoruz böyle bir doktor...çünkü gittiğimiz doktorlar hep aynı...doğum kontrol hapı ve güle güle uğraşmak istemiyorlar....bu tür hapların pko yu daha kötü ettiğini duydum ve kullanmıyoruz artık....eğer iyi bir doktor bulursan bizeride haberdar edersin....
benimde çok sık adet düzensizliğim var çok doğum kontrol hapı kullandım 55 kiloydum şuan 68 kilodayım.hala düzensizliklerim mevcut ve hap içmekten bıktım usandım.hapı bırakınca tekrar düzensizlik oluyor bendede tüylenme var galiba bende pco hastasıyım tabi doktor teşhis koymadan bunu demem çok saçma ama araştırdığım kadarıyla bütün belirtileri hemen hemen bende mevcut bende 1 yıldır ankarada yaşıyorum ve burda hiç bir yeri bilmiyorum doğru düzgün tabiki doktorlarıda o yüzden şimdik bitkisel çaylar falan içiyorum ama tabikide en mantıklısı doktora gözükmek ondanda bilmediğim için çekniyorum.eski yaşadığım yerde doktorum vardı çokta iyidi ama malesef şuan kime güveneceğimi bilmiyorum stresten adet olamamaktanda vucudum şişiyor sonuçta vucudumuzdaki zehri pisliği atamıyoruz.buna bağlı olarakta birazda psikolojim bozuldu iyice stres yaptım yardım ederseniz çok memnun olurum
benimde çok sık adet düzensizliğim var çok doğum kontrol hapı kullandım 55 kiloydum şuan 68 kilodayım.hala düzensizliklerim mevcut ve hap içmekten bıktım usandım.hapı bırakınca tekrar düzensizlik oluyor bendede tüylenme var galiba bende pco hastasıyım tabi doktor teşhis koymadan bunu demem çok saçma ama araştırdığım kadarıyla bütün belirtileri hemen hemen bende mevcut bende 1 yıldır ankarada yaşıyorum ve burda hiç bir yeri bilmiyorum doğru düzgün tabiki doktorlarıda o yüzden şimdik bitkisel çaylar falan içiyorum ama tabikide en mantıklısı doktora gözükmek ondanda bilmediğim için çekniyorum.eski yaşadığım yerde doktorum vardı çokta iyidi ama malesef şuan kime güveneceğimi bilmiyorum stresten adet olamamaktanda vucudum şişiyor sonuçta vucudumuzdaki zehri pisliği atamıyoruz.buna bağlı olarakta birazda psikolojim bozuldu iyice stres yaptım yardım ederseniz çok memnun olurum
cnım ankarada da verecekeri ilaç aynı.bir öğrenmişler doğum kontrol hapı.....verip yolluyorlar...benim kızımdada var düzensizlik....kimisi diyor pkos...kimisi diyor yok.....şimdilik kendi haline bıraktık...doktorların verdikleri hapı vermiyoruz olmayıncada söktürücü kullanıyoruz
DrGüzin hnm ve lina ile tesadüfen tanıştım ama çok memnun kaldım.Dr.Şükran hnm içinde aynı şeyleri söyleyebilirim.Ama doktorum Güzin hnm mükemmel bi doktor.Lina kadın sağlığı merkezi çalışanlarının güleryüzlü oluşu ile de beni memnun ediyor.
Oyy oyy oyyyy.. Tam benlik konu olmus..
Ben lina kadin sagligi merkezine iki yildir gidiyorum.. Doktorum Sema Yildirim.. Diger doktorlari bilmem ama benimkini her turlu oneririm.. Bebek tedavisi icin gittim hep ve o sikintili surecte hersey cok guzel oluyordu klinikte.. Hic mutsuz ayrilmadim.. Bir kere bile aradigimde doktoruma ulasamamazlik yasamadim.. Aksam vakitlerinde bile vepten her aradigimde ulasabiliyorum.. Asilama da yaptirdim klinikte bir kez gayet temiz titiz calisiyorlar.. Hrs hastanesi ile birlikte calisiyorlar.. Dogum vs hersey hastanede oluyor ama hastanede de ayricaliklar mukemmel.. Ben kendiligimden hamile kaldim ve kanamam oldu aksam vakti.. Doktorumu aradim ve hastaneye yonlendirdi.. Kapida karsilandik ilgi alaka temizlik on numaraydi.. Benim icin doktorda en onemli sey beni unutmamasi.. Her gittigimde sana ne yapmistik dememesi.. Doktoruma en son 15gun once filan gitmistim o zaman 7haftaliktim ve kalp atislari cok zayifti bebegimin sesi duyulmamisti.. Ben ailemin yaninda baska bi sehirdeyim su an ve dun kontrole gittim. Cikista hemen Sema hinimi aradim bilgi vermek icin.. Ve doktorum hemen 9haftalik oldun dimi demez mi.. Dusunun yani o kadar ilgili.. Unutmuyorr hic.. Bu da insana huzur veriyor.. Ayy Sema hanim denince bende akan sular duruyor cenem dusuyor :)))
Yalniz gidecek olanlara bir tavsiye sabah erken saatler ya da aksam saatlerini tercih edin.. Gun icinde cok yogun oluyorlar..
Yelkenlikiz gel seni gotureyim bi gun tanistirayim doktorumla :))
kizlar kardesime PKO denildi ama ultrasonda her sey normal ben sorusunu yaziyorum onun dilinde
.19 yaşında ve bekarım.Adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim ve adetimin 5.günü hormon testi yapıldı.fsh:9.31 Lh:19.45 prolaktin :27.01 çıktı.doktorum ultrasona göre polikistik olmadığımı fakat değerlerimin bu hastalık yönünde olduğunu söyledi.1 ay kullanmam için dostinex adlı ilacı verdi ve ilaç bitiminde tekrar gelmemi ve tekrar test yapıcağını söyledi değerlerim normale dönmezse doğum kontrol hapı vereceğim dedi.fakat ilaç bitiminde doktorum izinli olduğu için gidemedim başka bi doktora gttiğimde hiç test yapmadan eski sonuçlarıma göre polikistik over dedi ve 1 ay boyunca kullandığım dostinex adlı ilacın ne etki yaptığına bakmadan doğum kont hapına başlamamı söyledi sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?